< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türkiyenin en iyi webmaster sitesi neresi sizce? (3. sayfa)
-
-
Selam beğendiğiniz ve önerdiğiniz webmaster forumu neden kapalı acaba yani öneriyorsunuz bari sağlam ömrü uzun olabilecek bir proje paylaşın
-
çünkü her webmaster forumu ayakta kalamıyor.Bu tür siteler bir hevesle açılan siteler. Uzun soluklu siteler belli
r10.net
wmaraci.com
iyinet.com
turkmaxi.org
-
Orataya karışık yapmış mehmet hoca https://www.blogacmak.com/en-iyi-webmaster-forumlari/ bakılabilinir.
-
En iyisi r10 dur gerisi hikayedir.
-
İnternette ararken geçenlerde denk geldim Yazılım Geliştirme ve Webmaster Forumu. Teması, özellikleri ve farkları çok hoşuma gitti açıkcası.
-
Açık ara R10.Net, kullanmasını, konuşmasını bilene.
-
R10 da benim tami tamına 7 bin lira 6 aylık kurumsal plus ödemem kaldı üyeliğimi haksız yere banladilar ve hiç demediler bu üyenin 6 aylık kurumsal paketi var odemesinj yapalım mı geri hak gecermi bu para bize helalmi diye. İspatını delilinide sunabilirim onun için f o r u m a g e l . com gibi alternatifler kullanıyorum katı kuralları olan güzel bir yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmedyadanısmanlık -- 22 Nisan 2024; 14:35:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
R10.net , Wmaraci.com
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X