Şimdi Ara

TÜRKİYENİN EN ÖZEL ARAÇLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
7
Favori
9.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NİSSAN GTR 35

TÜRKİYENİN EN ÖZEL ARAÇLARI

• hepsi çok güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Masa da pazar günleri genelde arkadaşlarla buluştuğumuz zaman resital gibi oluyor.Ama birkere traktör görmüştüm ysl önünde oda ayrı bir olay

Herkes ysl ne diyecek :D

Bence Utku nun yaptigi gibi yap, bilene hediye ver :)))

yves saint laurentmi yoksa belki traktörüne saat oluyordur adam

lambonun da traktor oldugunu unutmayalım :P

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç forumdan bu arada:)

Gerçi değiştirdi mi bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Benim evin ora.İstinye Park değil mi ora?

Pınar Mah.de mi oturuyorsun yoksa vadide mi kalıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Pınar Mah. baba tarafı borsanın orada biz
  • quote:

quote:

quote:

reşitpaşa diyorsun yani 29B

• quote:

quote:

quote:

quote:

reşitpaşa diyorsun yani 29B

Aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatetrans

Resimlerin çoğu istinye park dan.Açık alan bölümü masa restoran kısmına gelir bunlar.Orada çalıştığım için görmediğim araba kalmadı.Bunlar daha %10 desem yeridir.Daha neler geliyor aklınız durur.Ciks arabayla iki rusla gelip valeye aracı bırakıp sağ ve sol koluna hatunları alıp restorana geçme durumları standarttır.Özellikle yaz günleri akşama doğru masa retoranın olduğu bölüm mankenler ve arabalar geçidi gibidir.Araç görmek istiyorsan sanırım istanbul da istinye parkdan daha iyi bir yer olamaz.

off offf bunlarınki hayatsa bizimki ne acaba?

neyse ki yolun sonu herkes için aynı bugatti den tabut olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Aralarında 34 AGA ile başlayan bir plaka olmasa şaşardım

ben 1 tane olmasına şaşırdım
  • Millet Bunlara Araba Diye Biniyorsa Biz Neye Biniyoruz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

Orijinalden alıntı: damtier

Ahh ahh uzaktan izlemesi bile güzel... Bahçeşehir taraflarında da artık görülebiliyor ferrari- skyline gt-r falan :D

skyline görülse ne olur r 34 olmadıktan sonra

bi tanede r34 yok o kadar para var gidip bu teneke parçalarına milyon euroları veriyorlar değil mi

İnsanlar değerini bilmiyor yada keyiften mi r34 getirmiyor sanıyorsunuz siz. çok uzun ve ayrıntılı araştırdım ben r34, supra, rx7 gibi araçların neden ülkemizde olmadığını. nedeni yasak olması. neden yasak diyeceksiniz. yasalar gereği 3 yaşından yaşlı otomobiller ülkemize ihtal edilemez. 30 yaşından büyük araçlarda antika olarak sayılıyor. r34 te 99-02 üretimi olduğu için. türk plakalı r34 en erken 2029 da ülkemize girebilir. bir sorun çıkmazsa, o günün şartları ve ekonomisi el verirsi ilk ben getiricem türk plakalı r34 ü

tabiki avrupa vatandaşı bir insanla evlendikten sonra o kişinin getirip ruhsatı size devretmesi tarzı birşeyler vardı ama o konuda çok bir bilgim yok. 60bin kmde 500hp lik r34 yaklaşık 40 bin dolara bulmuştum. fiyatları böyle bir araç için hiçte abartı değil.

ben 2006 yılında izmirde 82 tg vv ingiliz plakalı r34 ü görmüştüm. ve anlatılamaz birşey. kısacası 2029 dan önce %99.9 ihtimalle türk plakalı r34 göremezsiniz. ama yabancı plakayla 6 aylığına türkiyeye gelebilir.

• Morailm bozuldu ulan.
  • Aha arabalara bak ben Giresunda Porche Cayenne den daha pahalı bir araba görmedim her yıl yazlarıda istanbula gidiyorum ama yinede henüz Ferrari felan göremedim canlı olarak Acıyın bana
  • trafik vardı gecikdik kusura bakmayın beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

quote:

quote:

quote:

Ahh ahh uzaktan izlemesi bile güzel... Bahçeşehir taraflarında da artık görülebiliyor ferrari- skyline gt-r falan :D

bi tanede r34 yok o kadar para var gidip bu teneke parçalarına milyon euroları veriyorlar değil mi

İnsanlar değerini bilmiyor yada keyiften mi r34 getirmiyor sanıyorsunuz siz. çok uzun ve ayrıntılı araştırdım ben r34, supra, rx7 gibi araçların neden ülkemizde olmadığını. nedeni yasak olması. neden yasak diyeceksiniz. yasalar gereği 3 yaşından yaşlı otomobiller ülkemize ihtal edilemez. 30 yaşından büyük araçlarda antika olarak sayılıyor. r34 te 99-02 üretimi olduğu için. türk plakalı r34 en erken 2029 da ülkemize girebilir. bir sorun çıkmazsa, o günün şartları ve ekonomisi el verirsi ilk ben getiricem türk plakalı r34 ü

tabiki avrupa vatandaşı bir insanla evlendikten sonra o kişinin getirip ruhsatı size devretmesi tarzı birşeyler vardı ama o konuda çok bir bilgim yok. 60bin kmde 500hp lik r34 yaklaşık 40 bin dolara bulmuştum. fiyatları böyle bir araç için hiçte abartı değil.

ben 2006 yılında izmirde 82 tg vv ingiliz plakalı r34 ü görmüştüm. ve anlatılamaz birşey. kısacası 2029 dan önce %99.9 ihtimalle türk plakalı r34 göremezsiniz. ama yabancı plakayla 6 aylığına türkiyeye gelebilir.

Rivayete göre Ankarada R34 var bir adet hollandali sari plakali skyline dan HARİÇ. Ama daha kimse görmemiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel paylaşımlar ağzı sulanıyor insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

quote:

quote:

quote:

Rivayete göre Ankarada R34 var bir adet hollandali sari plakali skyline dan HARİÇ. Ama daha kimse görmemiş...

R34'u arastiracagim. Ankarada buyuk ihtimalle incek tarafindadir. Bilgi bulmaya calisacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

bu ne tipsiz bir araba ya

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.