Şimdi Ara

TÜRKİYENİN EN ÖZEL ARAÇLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
7
Favori
9.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blazer95

Millet Bunlara Araba Diye Biniyorsa Biz Neye Biniyoruz :))

eşşe biniyoz
  • özel araç deyince enzo suz olmaz

TÜRKİYENİN EN ÖZEL ARAÇLARI

• quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

quote:

Orijinalden alıntı: e_iskender

F

bu vatandaş kayışdağında oturuyo galiba bende bi kaç sefer çekmiştim fotoğrafını keşke arkadan da çekseydin

Yeditepe universitesinde okuyor. Fenerbahce ve caddede takiliyor. Bunu okuyorsa " benden bahsetmisler yavv" diyodur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vakitsiz61

özel araç deyince enzo suz olmaz

Bu araç Enzo'dan da özel bir araç,Ferrari FXX..Bir proje aracı (daha doğrusu bir prototip) gelecekte üretilecek Ferrari modellerine ilişkin Ar-Ge amaçlı ortaya çıkmış bir model ve trafiğe çıkışı bildiğim kadarıyla yasak (en azından Türkiye'de) Üretilenlerin biri hariç kalan hepsi kırmızı renk diye biliyorum,tek siyah renk olanı efsane pilot Michael Schumacher'e ait..

Projenin başlangıcında araçta 8.500 devirde 800 hp güç üreten V12 motor kullanılıyordu,vites değişimleri ise 100 milisaniye idi..Projenin ilerleyen safhasında "FXX Evolution" adı altında bir geliştirme yapıldı ve motor 9.500 devirde 860 hp güç üretebilen bir makine haline dönüştü,vites geçişleri ise 60 milisaniyeye indi..Ayrıca bu canavarın 0-100 hızlanması 2.5 saniyecik

Bu makine benim için en özel olanıdır herhalde..Çekim kalitesi kötü gerçi ama aşağıdaki video sanırım biraz fikir verebilir FXX'i merak edenlere

Ferrari FXX Ultimate Lap

Edit: Alıntı ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 8 Temmuz 2012; 1:47:15 >

• forumda vardı bir ara habaşın sahibine ait trafiğe çıkmıyor galiba kartalda bir depoda duruyormuş koleksiyon amaçlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

Aha arabalara bak ben Giresunda Porche Cayenne den daha pahalı bir araba görmedim her yıl yazlarıda istanbula gidiyorum ama yinede henüz Ferrari felan göremedim canlı olarak Acıyın bana

giresunda lüx arabaya binen yokki adamlar elindekini satıp tofaş alıp modifiye edip caddeye iniyorlar bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: L.A.P.D

quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

quote:

F

bu vatandaş kayışdağında oturuyo galiba bende bi kaç sefer çekmiştim fotoğrafını keşke arkadan da çekseydin

Yeditepe universitesinde okuyor. Fenerbahce ve caddede takiliyor. Bunu okuyorsa " benden bahsetmisler yavv" diyodur

Her gün görüyorum bu aracı yaz okulunda sahibi

• quote:

Orijinalden alıntı: TR.SEMİH.TR

quote:

Aha arabalara bak ben Giresunda Porche Cayenne den daha pahalı bir araba görmedim her yıl yazlarıda istanbula gidiyorum ama yinede henüz Ferrari felan göremedim canlı olarak Acıyın bana

giresunda lüx arabaya binen yokki adamlar elindekini satıp tofaş alıp modifiye edip caddeye iniyorlar bu kadar basit

Bide havalıyım sanıyolar ama şunuda belirteyim Giresunda sırf şahinle uğraşanlar yok farklı alternatifleri deneyenlerde var ve bunlarda başarılı olanlarda hayli fazla Giresun modifiye konusunda iyidir. Az ama öz

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: vakitsiz61

özel araç deyince enzo suz olmaz

Bu araç Enzo'dan da özel bir araç,Ferrari FXX..Bir proje aracı (daha doğrusu bir prototip) gelecekte üretilecek Ferrari modellerine ilişkin Ar-Ge amaçlı ortaya çıkmış bir model ve trafiğe çıkışı bildiğim kadarıyla yasak (en azından Türkiye'de) Üretilenlerin biri hariç kalan hepsi kırmızı renk diye biliyorum,tek siyah renk olanı efsane pilot Michael Schumacher'e ait..

Projenin başlangıcında araçta 8.500 devirde 800 hp güç üreten V12 motor kullanılıyordu,vites değişimleri ise 100 milisaniye idi..Projenin ilerleyen safhasında "FXX Evolution" adı altında bir geliştirme yapıldı ve motor 9.500 devirde 860 hp güç üretebilen bir makine haline dönüştü,vites geçişleri ise 60 milisaniyeye indi..Ayrıca bu canavarın 0-100 hızlanması 2.5 saniyecik

Bu makine benim için en özel olanıdır herhalde..Çekim kalitesi kötü gerçi ama aşağıdaki video sanırım biraz fikir verebilir FXX'i merak edenlere

Ferrari FXX Ultimate Lap

Edit: Alıntı ekleme

araç atmosferik sanırım dimi ? bu arada bilginz için çok teşekkürler

• bunlar arabaysa bizimkiler ne acaba :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DursunBey

quote:

ROLLS ROYCE GHOST

o değil de Jetta super duruyor

çanlı yayınlarda ekrana çıkmak için çırpınan çocuklar gibi çıkmış. bende burdayım der gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Acceleration

FXX 6.3 litre (6262 cc), atmosferik 75º V12 motora sahip.

Max. güç : 860 HP @ 9500 rpm
    Max. tork : 780 Nm @ 5800 rpm

Ağırlığı 1155 kg.

Slick lastik kullanıyor.

Müthiş bir sesi var, eski F1 araçlarını andırıyor. Egzoslarda susturucu yok

Trafiğe çıkışı yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 9 Temmuz 2012; 10:31:52 >
  • Şu Bugatti'nin sahibi o aracı istanbul trafiğinde nasıl kullanabiliyor acaba çok merak ettim. Kesin bunun ön tampon boyalıdır
  • quote:

quote:

quote:

Bide havalıyım sanıyolar ama şunuda belirteyim Giresunda sırf şahinle uğraşanlar yok farklı alternatifleri deneyenlerde var ve bunlarda başarılı olanlarda hayli fazla Giresun modifiye konusunda iyidir. Az ama öz

12 sene gibi bi zaman giresunda kaldım 3sene önce oradan ayrıldım geçen yaz tatile gittim arkadaşları görmek için ne arabaları varsa satmışlar doğan almış :D bi güzelde modifiye etmiler hayran kaldım valahi

• quote:

quote:

quote:

quote:

12 sene gibi bi zaman giresunda kaldım 3sene önce oradan ayrıldım geçen yaz tatile gittim arkadaşları görmek için ne arabaları varsa satmışlar doğan almış :D bi güzelde modifiye etmiler hayran kaldım valahi

şahin sayısının Giresunda daha fazla olduğunu inkar etmiyorum ancak dediğim gibi sırf şahine yatırım yapılmıyor siz Giresun Gazi cad. dışında başka bir yere uğramadıysanız görmemeniz normal .

• quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

Orijinalden alıntı: damtier

Ahh ahh uzaktan izlemesi bile güzel... Bahçeşehir taraflarında da artık görülebiliyor ferrari- skyline gt-r falan :D

skyline görülse ne olur r 34 olmadıktan sonra

bi tanede r34 yok o kadar para var gidip bu teneke parçalarına milyon euroları veriyorlar değil mi

İnsanlar değerini bilmiyor yada keyiften mi r34 getirmiyor sanıyorsunuz siz. çok uzun ve ayrıntılı araştırdım ben r34, supra, rx7 gibi araçların neden ülkemizde olmadığını. nedeni yasak olması. neden yasak diyeceksiniz. yasalar gereği 3 yaşından yaşlı otomobiller ülkemize ihtal edilemez. 30 yaşından büyük araçlarda antika olarak sayılıyor. r34 te 99-02 üretimi olduğu için. türk plakalı r34 en erken 2029 da ülkemize girebilir. bir sorun çıkmazsa, o günün şartları ve ekonomisi el verirsi ilk ben getiricem türk plakalı r34 ü

tabiki avrupa vatandaşı bir insanla evlendikten sonra o kişinin getirip ruhsatı size devretmesi tarzı birşeyler vardı ama o konuda çok bir bilgim yok. 60bin kmde 500hp lik r34 yaklaşık 40 bin dolara bulmuştum. fiyatları böyle bir araç için hiçte abartı değil.

ben 2006 yılında izmirde 82 tg vv ingiliz plakalı r34 ü görmüştüm. ve anlatılamaz birşey. kısacası 2029 dan önce %99.9 ihtimalle türk plakalı r34 göremezsiniz. ama yabancı plakayla 6 aylığına türkiyeye gelebilir.

r33 ya da r32 olmasın beyaz renk? stoplar aynı büyüklükteydi.

• Hay Masallah, Jet gibi mübarekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

Orijinalden alıntı: damtier

Ahh ahh uzaktan izlemesi bile güzel... Bahçeşehir taraflarında da artık görülebiliyor ferrari- skyline gt-r falan :D

skyline görülse ne olur r 34 olmadıktan sonra

bi tanede r34 yok o kadar para var gidip bu teneke parçalarına milyon euroları veriyorlar değil mi

İnsanlar değerini bilmiyor yada keyiften mi r34 getirmiyor sanıyorsunuz siz. çok uzun ve ayrıntılı araştırdım ben r34, supra, rx7 gibi araçların neden ülkemizde olmadığını. nedeni yasak olması. neden yasak diyeceksiniz. yasalar gereği 3 yaşından yaşlı otomobiller ülkemize ihtal edilemez. 30 yaşından büyük araçlarda antika olarak sayılıyor. r34 te 99-02 üretimi olduğu için. türk plakalı r34 en erken 2029 da ülkemize girebilir. bir sorun çıkmazsa, o günün şartları ve ekonomisi el verirsi ilk ben getiricem türk plakalı r34 ü

tabiki avrupa vatandaşı bir insanla evlendikten sonra o kişinin getirip ruhsatı size devretmesi tarzı birşeyler vardı ama o konuda çok bir bilgim yok. 60bin kmde 500hp lik r34 yaklaşık 40 bin dolara bulmuştum. fiyatları böyle bir araç için hiçte abartı değil.

ben 2006 yılında izmirde 82 tg vv ingiliz plakalı r34 ü görmüştüm. ve anlatılamaz birşey. kısacası 2029 dan önce %99.9 ihtimalle türk plakalı r34 göremezsiniz. ama yabancı plakayla 6 aylığına türkiyeye gelebilir.

r33 ya da r32 olmasın beyaz renk? stoplar aynı büyüklükteydi.

hocam emin olun r34 ü birinin bana anlatması çok büyük bir hatadır her santimetresini bilirim. biraz araştırırsanız verdiğim plakayla bulabilirsiniz. ankaraya gelmişti araç izmire de uğradı. ayrıca şuan ankarada bir tane daha r34 varmış yabancı plakalı. arada avrupaya gidip geliyormuş. gittiğimde gezdim hertarafı ama bulamadım. yani benim gördüğüm, türkiyeye topraklarından içeri giren ilk r34 tü.

• quote:

Orijinalden alıntı: falatas

quote:

Orijinalden alıntı: oeste

bu ne tipsiz bir araba ya

Bİr arabanın icine ancak bu kadar edilebilir. Bknz. canlı ornek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

quote:

Orijinalden alıntı: Acceleration

FXX 6.3 litre (6262 cc), atmosferik 75º V12 motora sahip.

Max. güç : 860 HP @ 9500 rpm
    Max. tork : 780 Nm @ 5800 rpm

Ağırlığı 1155 kg.

Slick lastik kullanıyor.

Müthiş bir sesi var, eski F1 araçlarını andırıyor. Egzoslarda susturucu yok

Trafiğe çıkışı yasak.

o hafiflikte nasl tutunuyor yola anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.