Şimdi Ara

türkiyeyi sömürenler ve uyuşturucu bağımlıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metin2yle tanışmam geçen sene lise 3 de başladı tam bi hastalıktı ilklerde hep onu düşünüodum uyuyomuodum arkadaşlarla durmadan onu anlatıodum onla yatıp kalkıoadum 1.5 2 ay sonra hesabınız engellendi yazdı birine küfr etmiştim iiikide etmişim.....................ohbe oyunu bıraktıran allahıma şüükrler olsun şimdi metin2 bölümünü gorunce midem bulndı yemni ediyorum bu oyunu oynuyan insanlar uyuşturucu kullanan insandan farkları yok kendilerini uyuşturuolar...dış mihraklar tarafından yüce türk insanın o çalışkan sosyal dinç çocuklarını bitirmeye yönelik çok iyi işliyen bi düşmandır..üstelikde parada alırlar bu işten tayyib erdoğana msj atıp bu konuyu bildiricem onada yeterlan bu oyunu oynuyan kişiler türkiyeyi sömürüolar gidin çalışınlan pis embesiller türkiye sizin yüzünüze geri kalıo işsizlikmiş...dışarda otobüste gözlerinin altı toptorba olmuş oyun oynamaktan uyuşturucu almış gibi insanlar görmekten bıktımlan adam olunlan

• İnsan kendi nefsine hakim olamayınca ahanda senin gibi oluyor
    Genelleme yapma Herkes bağımlı olmaz
    Ben canım sıkılınca giriyorum mesela..............
  • sakin ol şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

İnsan kendi nefsine hakim olamayınca ahanda senin gibi oluyor
    Genelleme yapma Herkes bağımlı olmaz
    Ben canım sıkılınca giriyorum mesela..............

karşımda konuşan insan tipine bakarmısınız.işte bunun gibi kendini kandıranlar en tehlikelisi bunlar işte yeminediyorum bu oyun en çok bunlar için tehlikeli bu tip insanlar ölene kadar böyle kendini kandırıp oynarlar..ve öldüklerinde bir ot misali dünyada yaptıkları metin2de 80 lvl aslında bu okadar acınası bi durumdurki onu yani bunu doğuran anaya sorsalar bu adam boyle bi oyunla uyuşturarak kendini günden güne öldürüp gidecek deseler doğurmaz...zavallılaşmayın arada giromuş İnsan kendi nefsine hakim olamayınca ahanda senin gibi oluyor bunu asıl ben sana derim bu bir çünkü sen nefsine okadar hak,im olamıosunki kendini kandırıosun en tehlikeliside senin tipteki insanlar

• İyi diyon hoş diyon ama adam doğru demiş insan nefsine hakim olmayı bilirse senin yaşadığın sıkıntıları yaşamaz

Yinede oyunu bırakarak en iyisini yapmışsın
  • bu kadar abartman sacma geldi bende oynardim gnde 1saat hic bisi olmadi sen bastan abartirsan normal bisey ayrica okumaya niyeti olan o tip seylere kendini kaptormamaya gayret etmeli
  • Senin çapın yetmez benimle tartışmaya
    Lise sona gidiyorum
    Tm öğrencisiyim
    YGS ye çalışıyorum
    min 280 yapıyorum ki buda PMYO için yeterli
    Yani hedefim belli polis olmak

Acaba sen ne olucan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraL_15 -- 14 Mart 2011; 21:17:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yasin byk saygi duyarim ama benim dusunceme de senin saygi duyman gerekir
  • Geceleri uyumayıp oynadığımı bilirim online oyunlar çok bağımlılık yapıyor sebebide bitmemesi bence
  • Oynayacaksanız kolay private sevrerları seçin.
  • Arkadaşlar boşuna tartışıyosunuz.. biraz daha büyüdüğünüzde öğeneceksinizki online oyun bağımlılık yapmıyor.. siz bağımlı olmayı seçiyosunuz.. ben 5 sene knight online oynadım.. üniversite hayatımı katlettim.. bıraktım defalarca ve 3-5 ay sonra geri döndüm.. o zamanlar bende böyle diyordum ve kimse çıkıp aksini söylemedi malesef..
    şu an Aion oynuyorum ama 1 fark var.. evliyim, 1.5 yaşında bir kızım var ve önceliklerim değişti.. yani önceliğim artık oyun değil.. önce kızım sonra evim sonra kendim... sizin yaşınızdakiler için öncelik sırası genelde şöyle (bende bi zamanlar o yaştaydım unutmayın) kendim, kendim, kendim... yani önce eğlenmeyi seçiyorsunuz.. bu bağımlılık değil bu çocukluk.. sadece çocuklar eğlenceyi en önde tutar.. ekmek almaya gittiğinizde parkta oynamayı eve gitmeye tercih etmek gibi.. aynı şey ve eminim hepiniz bi zamanlar bunu yaptı.. dersler yerine oyunu seçip sonrasında bu oyun uyuşturucu diyemezsiniz.. çalışan çok insan oyun oynuyor, ama ertesi gün işine gidip yapması gerekeni yapıyor "bu oyun uyuşturucu, devam etmeliyim oynamaya, işe gitmiyorum" diyemiyor..
    burda kendini kandıran tek kişi "bu oyun bir uyuşturucu bırakılmıyor" diyen çocuklardır.. biraz sorumluluk sahibi olursanız sorununuz kalmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

sakin ol şampiyon

ben yazcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JojoMix

quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

sakin ol şampiyon

ben yazcaktım

Adam yazalı 1 ay olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.