Şimdi Ara

turkkcell de kontur transfer pahalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet simdi 4 kontur
  • eger turkcell 2009 da transferi dusurmezse turkcel kullanmayı bırakırım
  • hadi turkcell
  • bi ara ne güzel online işlem merkezinden bedava yapabiliyoduk.onuda aldılar elimizden
  • Dun aksam 10 kontor yolladim 6 kontor daha lzm oldu onuda attim 8 kontor gitti çok kötü bu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 14 Ekim 2008; 14:35:14 >
  • Sayın Müşterimiz,

Müşterilerimizin her türlü görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bu bağlamda olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi kendimizi geliştirme fırsatı olarak görüyoruz. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Servislerimiz abonelerimiz için sürekli geliştirilerek yenilenmektedir. Bu yönde yapılan altyapı ve içerik yatırımları doğrultusunda, servis fiyatlarımızda ucretlendirmeler yapılmaktadır.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Merih Bekri
  • peki neden bu kadar pahalı bana aylık 100 kontur transfer yeter bunu siz 2 veya 1 kontur yapın o zaman 5 kontur transfer etsek bile 4 kontur ücret alıyorsunuz sizce bu pahalı degilmi ve bir arkadasımız kontur istedigi zaman kontur transfer edemiyoruz cunku pahalı
  • suanda konturum -20 5 konture ihtiyacım var arkadasımdan kontur isteyemiyorum cunku transfer pahalı 4 kontur pahalı
  • turkcell transfercilere darbe vurursa belki transfer ucretını dusurur
  • bu konu turkcellin hatası zaten turkcell düşürmezse avea e voda da yükseltir diye düşünüyrum ben,
    bi de sanki transferciler kontörü bedava veya ucuza mı alıyorlar ki bu kadar saldırısna uğruyorlar turkcelin
    bir transferci aylık 300 kontör harcarken 3 ayda 100 yükleyen var sadece hattı kapanasın diye,
    allah turkcellden korusun bizi
  • amiiiiiiin
  • turkcell bence transferi 2009 da düsürür düsürmezse turkcell kullanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeumyang

turkcell transferi dusurmez pahalandırır ama dusurmez kampusu gordunuz 150 konture 2 saat veriyor transferde dusmez bence

kontör transfer ücreti 16 kontör olacakmış. kaymak sağlam.
  • kaymak sağlam ama kaynak çürük gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.