aslında olaya ticari yönden bakarsak türkcell haklı bir bakıma ama kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar madem korsan parça kontör satışını engellemek istiyorlar aslında yüksek oranda engelleyemezler o zaman kademeli seçenek sunabilirler mesela bana ayda 125 kontör transfer yeter diyene 2 kontör 60 yeter diyene 1 kontör yapsınlar bunada itiraz eden olursa 6 kontöre çıkarsınlar bu millete iyilik yaramaz hesabı
Gerçektende pahalı
seref bey d1 e katılıyorum ama bunu gelde turkcelle anlat
Miktara göre değişmeli bu 4 kontör. Mesela 50 Kontör transfer edenden 2 100 kontör transferinden 4 alınabilir. Ben 10 transfer ediyorum yine 4 alıyorlar ne anladım ben bu işten?
katılıyorum ama bunu gelde turkcelle anlat
hoş en fazla bana 70 transfer ettiriyor. resmen soygun
cok pahalı
bencede pahalı turkcell transfer ile ilgili kanpanya yapması gerek örnegin aylık 50 kontur transfer edenden 1 kontur 100 kontur transfer edenden 2 100 ve uzeri kontur transfer edenden 4 kontur alması gerek diye düsünuyorum
pahalı diger operetörler transfer turkcell den ucuz
Arkadaşlar benden 5 kontör istiyor ben 20 filan yolluyorum.
5 kontör atıcam 4 kontörde turkcele değmez diye fazla gönderiyorum.
Turkcell
güzel ama turkcell yine kazanıyor
bu turkcell kontur transferi düsürmez boyle giderse ben turkcelli bırakırım
pahalı
turkcele
daha once *115*53.......* ..# ile de ücretsiz isteniyordu ancak artık bunu da 4 kontorle ücretlendirmisler
quote:
Orjinalden alıntı: yuzzy
daha once *115*53.......* ..# ile de ücretsiz isteniyordu ancak artık bunu da 4 kontorle ücretlendirmisler
daha önce dediğiniz ne zamandı. ben kendimi bildim bileli ücret ödüyorum.
arada birkaç ay, denemesi bedava kampanya kapsamında ücretsiz transfer yapabildik.