Şimdi Ara

Türkler çekik gözlümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Hadi az daha hatun koyun

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

yanlız 2. resim ne oluyor

• quote:

Press tiğvi
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

quote:

Press tiğvi

Alıntıları Göster
    Eskı Türklerin Çekik Gözlü Oldukları Söylenir.Ama Ne ArkadaşLarım Nede ben Çekik gözlü değilim (:

• quote:

Orijinalden alıntı: kankur

Eskı Türklerin Çekik Gözlü Oldukları Söylenir.Ama Ne ArkadaşLarım Nede ben Çekik gözlü değilim (:

Alıntıları Göster
    türkiyede 1 tane bile çekik gözlü insan yokken nasıl olurda türklerin diğer ırklarla karışıp çekik gözü kaybettiğnii iddia edersiniz,öyleyse en az %30 oranındada çekik göz olması gerekirdi,çünkü en çok nüfus yine türklere aitti,1 tane bile çekik göz türkün günümüze ulasamamıs olması cok şaşırtıcı olurdu o yüzden ben atmosfer şartlarından dolayı türklerin gözünün irileştiği kanatindeyim,saf türk arkadaşım var iri mavi gözlü ama kaşları birlesecek gibi duruyor,cocugun soyu rütbeli türk bi osmanlı kumandanından geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Türkler çekik gözlümü

Orta asyadan gelmiş bir Türk Velican Oduncu.Sanırım boylar arasında farklılık gösteriyo yada iklimlerle alakalı olsa gerek.

Bu fotodakı elemandan harbi iyi oyuncu olur tipi gayet iyi. yetenek varsa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankur

Alıntıları Göster
    Muğla'da yaşıyorum.Muğlalıyım.Babamgil tarafından yörüklük var.
    Yaşım ve Osmanlıcam yetersiz olmasından dolayı daha soy araştırması yapamadım.
    Sanırım dedemin dedesinden itibaren yerleşik hayata geçmişiz.
    Muğlalılar'ın çoğunluğu yörüktür.Yörük yürüyenden göç edenden gelir.Atalarımız gibi bizim atalarımızda göçebe yaşıyormuş.
    Muğlalıların gözleri iri ve çekiktir.Özellikle bu yörüklerde çok belli olur.Göçebe yaşam olmasa da yaylacılık hala ilgi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: XXS

türkiyede 1 tane bile çekik gözlü insan yokken nasıl olurda türklerin diğer ırklarla karışıp çekik gözü kaybettiğnii iddia edersiniz,öyleyse en az %30 oranındada çekik göz olması gerekirdi,çünkü en çok nüfus yine türklere aitti,1 tane bile çekik göz türkün günümüze ulasamamıs olması cok şaşırtıcı olurdu o yüzden ben atmosfer şartlarından dolayı türklerin gözünün irileştiği kanatindeyim,saf türk arkadaşım var iri mavi gözlü ama kaşları birlesecek gibi duruyor,cocugun soyu rütbeli türk bi osmanlı kumandanından geliyor

saf Türk mü Dünyada sadece 1 tane aile var saf Türk (oda kesin değil) ayrıca her rütbeli osmanlı subayının torunu saf Türkmü oluyor birde mavi gözlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Ressam -- 14 Ekim 2013; 1:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

quote:

Orijinalden alıntı: XXS

saf Türk mü Dünyada sadece 1 tane aile var saf Türk (oda kesin değil) ayrıca her rütbeli osmanlı subayının torunu saf Türkmü oluyor birde mavi gözlü.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Alıntıları Göster
    büyük bir komutanın sözüydü ama kimindi neyse;"Türkler kanlarını bozdular, yoksa ben bile birşey yapamazdım" gibisinden birseydi bilen biri çıkacaktır birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Alıntıları Göster
    Bir istisna olarak Oğuz Boyuna mensup, Türkler çekik gözlü değiller

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

Hadi az daha hatun koyun

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

ninja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 15 Haziran 2010; 21:28:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

çekik gözlülük farklı bir olay oğuz boyuna mensup Türkler yani bizde moğol kıvrımı var dikkattli baktığınızda göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Ressam

quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

çekik gözlülük farklı bir olay oğuz boyuna mensup Türkler yani bizde moğol kıvrımı var dikkattli baktığınızda göreceksiniz.

Alıntıları Göster
    ÖZ TÜRKLER
    Hafif çekik gözlüdür.
    burunları ince ve biraz sivridir.

ayrıca şuanda öz türk olarak %20 en fazla vardır.kabul edelim kim % 80 mizin dedesi göçmen(babanıza sorun dedeniz %90 arnavut,bulgar,yunan,italyan,fransız v.s v.s gibi)bu kötülemek amaçlı söylenmemiştir kişisel araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım.çok ırklı bir milletiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Türkler çekik gözlümü

Orta asyadan gelmiş bir Türk Velican Oduncu.Sanırım boylar arasında farklılık gösteriyo yada iklimlerle alakalı olsa gerek.

abi rüyamda böyle kazak mı kırgız mı öyle bir derneğe girdim hepsi böyleydi.. korkutucu valla

Korkutucumu? Atalarımızın gözleri çekikti unutmayalım. Batıya kaydıktan sonra değişti herşey..

zuhahahaha aksam aksam ne güldüm arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

ÖZ TÜRKLER
    Hafif çekik gözlüdür.
    burunları ince ve biraz sivridir.

ayrıca şuanda öz türk olarak %20 en fazla vardır.kabul edelim kim % 80 mizin dedesi göçmen(babanıza sorun dedeniz %90 arnavut,bulgar,yunan,italyan,fransız v.s v.s gibi)bu kötülemek amaçlı söylenmemiştir kişisel araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım.çok ırklı bir milletiz.

Alıntıları Göster
     Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

turkler euroasiandir ve kauskoid irk ozelliklerini tasir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 15 Haziran 2010; 22:00:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: masum koylu

quote:

quote:

quote:

Türkler çekik gözlümü

abi rüyamda böyle kazak mı kırgız mı öyle bir derneğe girdim hepsi böyleydi.. korkutucu valla

Korkutucumu? Atalarımızın gözleri çekikti unutmayalım. Batıya kaydıktan sonra değişti herşey..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masum koylu

quote:

quote:

quote:

Türkler çekik gözlümü

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Belirteyim Türkler Çekik Gözlüdür Ama Diğer Arkadaşkarımızın Dediği Gibi Kız Alıp Verme Olayları Olmuş Farklı Milletlerle Lakin Dikkatle Bakarsanız Oğuz Mensubu Herkezin Azıcıkda Olsa Çekik Gözlüdür.. Ve Elmacık Kemiğinden Çeneye Doğru Bir V şekli görünüryüz tipimiz V Şeklindedir..

Saygılar,

•  Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenler otogarı alt katı

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü
    Türkler çekik gözlüdür Oğuz boylarında bu çekiklik yoktur oda bazılarının saydığı gibi kırma olmaktandeğil yılların getirdiği coğrafya etkisinden dolayıdır Oğuzlar 1000 yılı aşkın bu coğrafyada yaşadıkların gözleri çekikliğini kaybetti eskiden halk şuanki gibi şehirlerde değil aynı boydan insanların olduğu köylerde yaşayıp kendi içlerinden kişilerle evlendiği için kırmalık yoktu kırmalık son yüz yılın hastalığı ve Allah'a şükür yörük olduğumuz ve yörüklüğü 20 yıl içinde bıraktığımız için benim kanımdada karışıklık yok ama gözlerim yinede çekik değil çünkü coğrafya farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

Türkler çekik gözlüdür Oğuz boylarında bu çekiklik yoktur oda bazılarının saydığı gibi kırma olmaktandeğil yılların getirdiği coğrafya etkisinden dolayıdır Oğuzlar 1000 yılı aşkın bu coğrafyada yaşadıkların gözleri çekikliğini kaybetti eskiden halk şuanki gibi şehirlerde değil aynı boydan insanların olduğu köylerde yaşayıp kendi içlerinden kişilerle evlendiği için kırmalık yoktu kırmalık son yüz yılın hastalığı ve Allah'a şükür yörük olduğumuz ve yörüklüğü 20 yıl içinde bıraktığımız için benim kanımdada karışıklık yok ama gözlerim yinede çekik değil çünkü coğrafya farklı

Alıntıları Göster
    bende de var hafif çekiklik orta asya-kafkaslardan gelenler genelde çekik gözlülük var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.