Şimdi Ara

Türkler çekik gözlümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
18.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynaya baktım göremedim öyle bişey.Geçen Yabancı forumun birinde yabancı biri bize 'Bilmemnettimin çekik gözlüleri' diye küfretti de,içimde ukte kaldı ya

•  Türkler çekik gözlümü

Orta asyadan gelmiş bir Türk Velican Oduncu.Sanırım boylar arasında farklılık gösteriyo yada iklimlerle alakalı olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 14 Haziran 2010; 3:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Türkler çekik gözlümü

Orta asyadan gelmiş bir Türk Velican Oduncu.Sanırım boylar arasında farklılık gösteriyo yada iklimlerle alakalı olsa gerek.

abi rüyamda böyle kazak mı kırgız mı öyle bir derneğe girdim hepsi böyleydi.. korkutucu valla
  • Hayır olsun bakiyim ya rüyan :) Bu arada ben kaçar yarın son sınavım var onuda halledim de bu yılı kazasız belasız atlatak be :) Hayırlı geceler.
  • quote:

Hayır olsun bakiyim ya rüyan :) Bu arada ben kaçar yarın son sınavım var onuda halledim de bu yılı kazasız belasız atlatak be :) Hayırlı geceler.

sanada
  • Evet çekik gözlü.(Ama aşırı çekik gözlü değil,ayrıca gözler iri de değildir.)

Burun ince,sivri ve aşağı doğru iniktir.

Elmacık kemikleri hafif dışarı çıkıktır.

Çene küçüktür.Elmacık kemiklerinden başlayarak aşağıya doğru inen yüz v şeklindedir.

Dudaklar etli ve yayvan değil,küçüktür.

Kaşlar gür değil,incedir ve ortada birleşmez.

Sanırım yeterli tanımlamayı yaptım.

Not:Saç ve göz rengi konusunda bilgim olmadığından yorum yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 14 Haziran 2010; 4:20:18 >
  • Değişir. Çekik de olabilir normal de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öz Türklerde durum öyle. Ama Rum, Ermeni, Slav, Balkanlı, Kürt, Arap, Fars'la bir milenyum boyunca çiftleşmiş Oğuzların büyük kısmında çekik göz yoktur.
  • Anadolu Türklerinin çekik gözlü olmasını bekleyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Ressam -- 14 Ekim 2013; 1:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Türkler çekik gözlümü

abi rüyamda böyle kazak mı kırgız mı öyle bir derneğe girdim hepsi böyleydi.. korkutucu valla

Korkutucumu? Atalarımızın gözleri çekikti unutmayalım. Batıya kaydıktan sonra değişti herşey..

• quote:

Türkler çekik gözlümü

Bu arkadaşa benzer bir çok Türk var Türkiyede,ben karadenizliğim,karadenizlilerdede dikkatli bakınca çekik göz görürsün,İnsanada yakışıyor çekik göz,şunuda unutmayayalım,cengiz han döneminde,bir çok mogol türkleşmiştir,kız alıp vermişizdir.çinli bir çok gelinde almışızdır,bundan doğal birşey olmaz.Gerçek Türk tip deyince Özbeklere bakmak daha gerçekci

Aşağıda resimdede gördüğün gibi,özbek kızları ile türk kızları arasında benzerlik çok

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçarturk -- 14 Haziran 2010; 8:10:53 >

• @Uçarturk
    soldaki Türkmü belden anladım
  • bende çok azda olsa tatarlık var

Anneden geçmiş olmalı çünkü annemde küçükken çinli çocuklar gibiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçarturk

quote:

Türkler çekik gözlümü

Bu arkadaşa benzer bir çok Türk var Türkiyede,ben karadenizliğim,karadenizlilerdede dikkatli bakınca çekik göz görürsün,İnsanada yakışıyor çekik göz,şunuda unutmayayalım,cengiz han döneminde,bir çok mogol türkleşmiştir,kız alıp vermişizdir.çinli bir çok gelinde almışızdır,bundan doğal birşey olmaz.Gerçek Türk tip deyince Özbeklere bakmak daha gerçekci

Aşağıda resimdede gördüğün gibi,özbek kızları ile türk kızları arasında benzerlik çok

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

Vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

• Ben Uygur Türküyüm ve bütün sülale çekik gözlü. Çinli, Japon, Tatar gibi laflara muhatap oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Orijinalden alıntı: Uçarturk

quote:

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

Vaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hatunların ayaklar

• odunu ben attım ateşide siz atın
  • Hadi az daha hatun koyun
  • bi yerde okumuştum türkiyenin %80i genetik olarak belirli bi türk soyundan gelmiyor malesef.. her yerden gelmişiz dağınık yani :) o yüzden böyle birşey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Hadi az daha hatun koyun

Türkler çekik gözlümü

Türkler çekik gözlümü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.