Şimdi Ara

Türkler Hangi serverde oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lineage 2 oynuyan birisi olarak birlikte oynamak için Türklerin çoğunlukta olduğu serverler hangileri bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.

• Cogukluk derken 2004+ senelerini malesef bulamazsin
    Offical server olarak imzamdaki server hatta suan x2 xp event var baslarsan Turk arkadaslar mevcut parti kurup kasarmisin bilemem ama takildigin yerlerde yardimci oluruz. Soru yagmuruna tutulmadan. belki ileriki lvllerde ptde olur elbet ufakdan D:
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben yardım konusunda öyle yük olma için değil de sohbet muhabbet için arkadaş arıyorum :) Bu yüzden soru yağmuru başlangıçta olabilir :D Çünkü ben bundan önce en fazla 85 seviyeye kadar olanda oynadım bu aweking olayına tamamen yeniyim ama ufak ufak öğreniyorum oyunu daha doğrusu serveri
  • Keşke L2 hep interlude kalsaydı sadece grafikleri gelişseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

Keşke L2 hep interlude kalsaydı sadece grafikleri gelişseydi

• Selamun aleyküm. . 7 8 sene once oynuydum ve tekrar oynamayi düşünüyorum braz bakindim o zamanki gibi turk yok sanirim oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BattleOfEmpiree B kullanıcısına yanıt
    Evet yok birdaha olmuyacakda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BattleOfEmpiree B kullanıcısına yanıt
    eskisi kadar olmaya bilir ama olanlar olarak belli serverde toplanırsak yine o tadı yakalama ihtimali var başlamak istersen bende şuanda yeniyim server de ama başlarsan elimden geleni yaparım :)
  • Oyuna geri dönün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conines

Oyuna geri dönün

hocam oyun ne durumda, artık oynanmaz oynamayın harcadığınız vakitle kalırsınız durumunda mı?
  • Imzadan yukle gir bak kendin karar ver
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    hocam tek başınasanız hiç zorlamayım ama bi çevreniz varsa deneyebilir başlarda sabredilirse oynanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.