Şimdi Ara

Türkler ile Kürtleri Ayırt Edemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
11.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kürtler saf halinin sarışın renkli gözlü olduğu söyleniyor muhtemelen doğru doğulu arkadaşlarımın çocuklarla fotoğraflarına bakınca çocuklar sarı gerçekten.
    Güzellik olayında net birşey diyemem kürtler belki nispeten daha saf kalmayı başarmışlar ama bizim batıda ben türküm diyecek tatarlar dışında kimse yok ha anadolu halkı olarak düşünürsek kızlarda karadenizlileri seçerim erkekte doğuluları seçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim insanımızın Kürt deyince aklına; kapkara denebilecek kadar esmer, saç sakal birbirine karışmış, tipsiz, 1 yıldır duş almayan, her yerinden kıllar fışkıran, doğru dürüst konuşamayan, giyinmeyi bilmeyen, kültürü zayıf, zeka seviyesi düşük insan profili geliyor. Bu profil yapısına sahip Kürtler yok mu yani şimdi? Buradan bunu mu demeye çalışıyorum? Hayır tabiki, böyle tipler de var.
    Fakat aklınızın hayal edemeyeceği, Türk bildiğiniz insanlar da çıkabilir, hem de dibinizden. Hatta bu insanlar Kürdüm dese şaka yapıyor diye gülersiniz.
    Ve denildiği gibi Kürtler özelikle çocukken sapsarı olurlar, sonradan saçları siyahlaşır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğunlukla çok rahat ayırt edilebiliyor, ha hiç ayırt edilemeyen bir yüzde de var tabi.
    Olay ne derseniz ten rengi falan değil kesinlikle, tarif edemem ama ayırt edebilirim.

• Dünyanın neresine giderseniz gidin farklı bölgelerde yaşayan insanların tipi farklı oluyor kürt türkten ziyade bölgedeki genetik faktörler güneşi alma açısı ekonomi gibi faktörler etkili bana göre. Ayrıca batı anadolu rum genlerini daha fazla taşıyor bana göre ayrıca tüm akrabalarınız birbirine benziyorsa yoğun bir akraba evliliği geçmişi olabilir. Normalde esmer sarışın kumral uzun kısa gibi farkların akrabalar arsında olması olmamasından daha doğal. Güzel çirkin meselesi görecelidir. Nasıl koskoca suriyenin en cahil kesimi göçle buraya gelip bize suriyeliyi öyle tanıttıysa kürtleri de batıya iş bulmak için gelmiş kötü şartlarda yaşayan ağır işlerde çalışan okumamış adamlardan tanıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kürt olmak daha az onursuz veya kuzeyli olmak daha mı onurlu bi şey? Bu kadar ezik olmayın.

• Ayırt etmeye gerek yok . Hepimiz biriz . Kız alıp vermişiz yıllarca . Sevmişiz sevilmişiz ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.