Şimdi Ara

Türkler ile Kürtleri Ayırt Edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz nasıl ediyorsunuz da birbirinize ırkçılık yapıyorsunuz. İkisi de aynı geliyor bana. Esmer, siyah saç falan filan. Sadece Asyalıları ayırt edebiliyorum ben. Türkler ile Kürtleri Ayırt Edemiyorum 

• TÜRK FENOTİPİ:

Bazı özellikler: Badem göz ve çekik göz. Açık kahve saç, kahverengi saç, sarımsı saç yapısı. Genellikle açık kahve göz, koyu kahve, bazen renkli gözlülük. Narin burun yapısı. İnce dudaklar. Dişlerde bozukluk olma ihtimali ve çürümeye meyillilik. Büyük el ve ayaklar. El parmakları uzun olabilir. Kollar uzundur. Ayak parmakları ise orta parmak biraz daha uzundur. Bilekler ince olur. Gövde geniş ve estetik olur. Bacaklar gövdeye kıyasla daha uzun olabilir. Atletik vücut yapısı hakimdir. Ayrıca kol yapısının uzun olmasından dolayı iyi kılıç sallamalarının çıkarımını yapabilirsiniz. Bu doğru bir çıkarım olur. Kafa arkası biraz eğimli olur. Boy değişkenlik gösterir. Kimileri çok uzun boyludur. Kazaklarda buna rastlayabiliriz. Kimileri normal bir boya sahiptir fakat kısa diyemeyiz. Erkeklerinde sakallar seyrek olur veya normal bir şekilde çıkar. Asla yoğun ve sert bir sakal yapısı yoktur. Türkler kıllı olma konusunda değişiklik gösterir. Net bir şey yoktur. Misal Oğuz Kağan destanında Oğuz çok kıllıdır. Öyle ki göğüslerinden kıl taşar ki bu biraz destansılaştırmadır. Ne kadar erkeksi olduğu anlatılmak istenmiş olabilir. Fakat demek ki yinede bir kıllılık varmış. Kaşlar etkileyicidir. Fakat yoğun değildir. Değişik kaş yapısı hakimdir. Çene yapısı incedir. Yüz yapısı yuvarlak veya kalptir.

KÜRT FENOTİPİ:

Bazı özellikler: Geniş ve büyük göz yapısı. Gözler siyah ve renkli olmaya eğilimlidir. Saç siyah veya koyu kahve olur. En eski genlerde sarışınlık ve renkli gözlülük hakimdir. Dudaklar büyük veya normal olur. El ve ayaklar normaldir. Kemik yapısı kalındır. Parmaklar uzun veya kısa kalın olabilir. Kıllı bir ırktır. Sakallar gür ve serttir. Kaşlar kalın ve nettir. Boy kısa veya normaldir. Kafkas karışımı varsa uzun olabilirler. Çünkü Kürtler İran temelli bir ırktır. Bu sizi yanıltmasın. Kafa yapıları arka kısım biraz yuvarlak şekildedir. Ve arkaya doğru hafifçe uzundur. Çene yapısı geniştir. Yüz yapısı dikdörtgen, kare ve yuvarlak olarak değişkenlik gösterir. Dişler geniş olur. Türklerdeki kadar çürümeye eğilimli değildir. Bozukluk yine Türklerdeki kadar değildir.

Göz- kullanıcısına yanıt
    Göz- demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

TÜRK FENOTİPİ:

Bazı özellikler: Badem göz ve çekik göz. Açık kahve saç, kahverengi saç, sarımsı saç yapısı. Genellikle açık kahve göz, koyu kahve, bazen renkli gözlülük. Narin burun yapısı. İnce dudaklar. Dişlerde bozukluk olma ihtimali ve çürümeye meyillilik. Büyük el ve ayaklar. El parmakları uzun olabilir. Kollar uzundur. Ayak parmakları ise orta parmak biraz daha uzundur. Bilekler ince olur. Gövde geniş ve estetik olur. Bacaklar gövdeye kıyasla daha uzun olabilir. Atletik vücut yapısı hakimdir. Ayrıca kol yapısının uzun olmasından dolayı iyi kılıç sallamalarının çıkarımını yapabilirsiniz. Bu doğru bir çıkarım olur. Kafa arkası biraz eğimli olur. Boy değişkenlik gösterir. Kimileri çok uzun boyludur. Kazaklarda buna rastlayabiliriz. Kimileri normal bir boya sahiptir fakat kısa diyemeyiz. Erkeklerinde sakallar seyrek olur veya normal bir şekilde çıkar. Asla yoğun ve sert bir sakal yapısı yoktur. Türkler kıllı olma konusunda değişiklik gösterir. Net bir şey yoktur. Misal Oğuz Kağan destanında Oğuz çok kıllıdır. Öyle ki göğüslerinden kıl taşar ki bu biraz destansılaştırmadır. Ne kadar erkeksi olduğu anlatılmak istenmiş olabilir. Fakat demek ki yinede bir kıllılık varmış. Kaşlar etkileyicidir. Fakat yoğun değildir. Değişik kaş yapısı hakimdir. Çene yapısı incedir. Yüz yapısı yuvarlak veya kalptir.

KÜRT FENOTİPİ:

Bazı özellikler: Geniş ve büyük göz yapısı. Gözler siyah ve renkli olmaya eğilimlidir. Saç siyah veya koyu kahve olur. En eski genlerde sarışınlık ve renkli gözlülük hakimdir. Dudaklar büyük veya normal olur. El ve ayaklar normaldir. Kemik yapısı kalındır. Parmaklar uzun veya kısa kalın olabilir. Kıllı bir ırktır. Sakallar gür ve serttir. Kaşlar kalın ve nettir. Boy kısa veya normaldir. Kafkas karışımı varsa uzun olabilirler. Çünkü Kürtler İran temelli bir ırktır. Bu sizi yanıltmasın. Kafa yapıları arka kısım biraz yuvarlak şekildedir. Ve arkaya doğru hafifçe uzundur. Çene yapısı geniştir. Yüz yapısı dikdörtgen, kare ve yuvarlak olarak değişkenlik gösterir. Dişler geniş olur. Türklerdeki kadar çürümeye eğilimli değildir. Bozukluk yine Türklerdeki kadar değildir.

"Türkler kılıç sallar, gövdesi estetik ve kaşları etkileyicidir"

Hangi Turancı yazdı bunu 

ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Z ZenciPriapus demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Farkları yok ki zaten. İlk ve son harfleri yer değiştirmiş o kadar. Bizim millet de sanıyor ki Türk olmak marifet. Aynı şey halbuki ikisi...

bi esenyurt'a git insan profiline bak, bide izmirin türk mahallelerine git insan profiline bak, sonra o yorumu sil dizçök ve tövbe iste

Yapay Zekanın Yanıtı

Türkler ile Kürtleri Fenotipik Olarak Ayırma

Türkler ve Kürtler, aynı coğrafi bölgede yüzyıllardır birlikte yaşayan iki etnik gruptur. Fiziksel görünümleri açısından bazı benzerlikleri paylaşırken, onları ayırt etmeye yardımcı olabilecek bazı fenotipik farklılıklar da mevcuttur.

Türklerin fenotipi genellikle Orta Asya kökenlerini yansıtır. Genelde koyu renkli saçlara, kahverengi gözlere ve geniş yüz özelliklerine sahiptirler. Kürtlerin fenotipi, daha çeşitlidir ve hem Asya hem de Akdeniz etkilerini gösterir. Açık renkli saçlardan koyu renkli saçlara kadar değişen saç renkleri, kahverengi veya yeşil gözler ve daha dar yüz özellikleriyle karakterize edilebilirler.

Kürt fenotipi, yaşadıkları bölgeye bağlı olarak da değişebilir. Örneğin, Türkiye'nin güneydoğusundaki Kürtler, İran'ın batısındaki Kürtlere göre daha koyu tenli ve daha belirgin Orta Doğu özelliklerine sahip olma eğilimindedir.

Farsların fiziksel özellikleri de Kürtlere benzerlik gösterebilir. Ancak Farslar genellikle Kürtlere göre daha kısa, daha tıknaz bir vücut yapısına ve daha koyu renkli gözlere sahiptirler.

Türkler ve Kürtler arasındaki fenotipik benzerlikler, uzun süredir devam eden tarihsel etkileşimlerinin bir sonucudur. Ancak, fiziksel görünümlerindeki belirli özellikler, iki etnik grubu ayırt etmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayırt edememen için kör olman gerek. En beyaz tenli makyajlı Türk'e benzeyen Kürt hatunları bile saniyesinde ayırt ederim. Göz yapısı hemen ele veriyor.
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Nasıl gözleri var mesela?
  • bremisch B kullanıcısına yanıt
    Sözlü olarak tarif etmem çok mümkün değil ama gözler içeri daha çökük oluyor diyebilirim. Sadece göz değil suratın genel şeklinden de rahat anlaşılıyor.
  • türkler çoğunlukla daha beyaz oluyor. esmer olup da türk olan varsa aslen ermeni ya da kürt kökenlidir.

• Konuşmaları değişik ve göz yapıları farklı

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

Aynen gözlerden direkt belli oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla yazın çalıştığım yerde bir sürü kürtte çalışıyordu, ben direk ayırt edebiliyorum uzaktan

kürde benzeyen türklerde genelde doğu tarafından gelen kişiler oluyordu

• TÜRK FENOTİPİ:

KÜRT FENOTİPİ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 13 Kasım 2020; 14:38:15 >

• Farkları yok ki zaten. İlk ve son harfleri yer değiştirmiş o kadar. Bizim millet de sanıyor ki Türk olmak marifet. Aynı şey halbuki ikisi...
  • Gören de sanki kendisi İskandinav ırkından zannedecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Farkları yok ki zaten. İlk ve son harfleri yer değiştirmiş o kadar. Bizim millet de sanıyor ki Türk olmak marifet. Aynı şey halbuki ikisi...

bi esenyurt'a git insan profiline bak, bide izmirin türk mahallelerine git insan profiline bak, sonra o yorumu sil dizçök ve tövbe iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 13 Kasım 2020; 16:13:8 >
  • Beyninizin fusiform gyrus bölümünde doğuştan veya sonradan gerçekleşmiş bir hasar veya az gelişmişlik olabilir
  • Ağız ve burun daha büyük oluyor kürtlerde dişler daha büyük biraz daha çökük ve küçük gözler ve iris rengi belli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

Alıntıları Göster

İlk dediğin insan profili Arap genlerine, ikinci dediğin ise İskandinav genlerine sahip de o yüzden...

Ayriyetten İzmir’deki insanlar da öyle Dünya güzeli değiller hatta birçoğu çirkin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 13 Kasım 2020; 18:26:46 >
  • Ten rengi .d
  • Anadolu coğrafyasında saf ırk var mi ki ayırtedebilesiniz, sümerler, hititler, büyük iskender, roma, Selçuklu, beylikler, nice milletler yaşamış, ermeniler ve rumlar gideli 100 yıl bile olmadı ki onlarla da kız alıp verdik, elbette bazı ayırt edici özellikler olsa da bu coğrafyaa saf ırk yoktur, hangi etnik köken veya halkın kültürüyle büyüyorsa o oluyorsun.
  • Gözün kör algıların kapalı demek ki

Bu kadar basit bir şeyi dahi ayırt edemiyorsan işin zor hayatta.

Dağlar kadar fark var. Sırf Türkleri gömücem havalı olucam diye saçmaliyorsunuz

"Türk de Kürt de çöp ikisi de orta doğu halkı ne farkı var ki sanki aynilar işte. Ben kendimi bunlara ait hissetmiyorum ben üstünüm"

Tamam mi oldu mu bak senin gibi yapabildim mi
  • Göz- kullanıcısına yanıt

Türkiye’de Türk fenotipine uyan kaç tane Türk var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.