Şimdi Ara

İsrail de yaşamak Milletime ihanet mi olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim ben milletimi çok seven bir insanım.Ben gelecekte İsrail de yaşamayı düşünüyorum sebebi ise yaşam standartlarının çok yüksek olması.Aklıma takılan şu sorular var:
    1->Dinime,milletime karşı suç işlemiş olur muyum ?
    2->Tükrlüğümü unutur muyum ?
    Daha aklımda olan sorular var ama hatırlamıyorum ayrıca bu fikir son 1 saatte aklıma geldi.

• İş için gideceksiniz gidin ama maddi olanakları iyi diye gideceksenkz daha iyi ülkeler var.

ABD-Kanada-İngiltere-Japonya gibi gibi.
  • onlar da seni bekliyorlardı gelsin de burada yaşasın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkPride -- 23 Temmuz 2015; 4:32:02 >
  • Git git israilin turiste ihtiyacı var 1 saatlik fikirle izmirden ankaraya gidilmiyo koçum kendine gel
  • Yahudi olmayanlara goyim diyorlarmış ve insan yerine koymuyormuşlar fazla hayal kurma derim
  • yaşam standartı istiyorsan İsveç'e git . Milletine ihanet olmaz türklüğünü de unutmazsın lakin Acımasız , bebek katili , gaddar bir milletle yaşamak senin için sorun değilse
  • Onlara yedireceğin para ile git Filistin'e, Türkmenlere yardımda bulun. İsrail düşmanımızdır kardeşim. Bu kadar basit. İslam düşmanlarının odağıdır. Dini hassasiyete sahip değilsen 5 6 km ötendekileri bombalayanların işgal altında tuttuğu topraklarda sırf keyfin için bulunabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 23 Temmuz 2015; 4:56:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsrail'de 100 bin civarı Türk Musevi var zaten benim eski komsum da batyam da yaşıyor git sen İsrail'e bi sıkıntı olmaz
  • Çok egoist ve kendini yucelten bir millet
    .Paraya sikisiksan gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

Yahudi olmayanlara goyim diyorlarmış ve insan yerine koymuyormuşlar fazla hayal kurma derim
    imkanın varsa git israilli yakın arkadaşlarım oldu, iyi insanlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Onlara yedireceğin para ile git Filistin'e, Türkmenlere yardımda bulun. İsrail düşmanımızdır kardeşim. Bu kadar basit. İslam düşmanlarının odağıdır. Dini hassasiyete sahipsen 5 6 km ötendekileri bombalayanların işgal altında tuttuğu topraklarda sırf keyfin için bulunabilirsin.

Dostum iyide senin dediğin saçma Amerika da ve diğer gaddar ülkelerde yaşayan milyonlarca müslüman ve Türkler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Onlara yedireceğin para ile git Filistin'e, Türkmenlere yardımda bulun. İsrail düşmanımızdır kardeşim. Bu kadar basit. İslam düşmanlarının odağıdır. Dini hassasiyete sahipsen 5 6 km ötendekileri bombalayanların işgal altında tuttuğu topraklarda sırf keyfin için bulunabilirsin.

Dostum iyide senin dediğin saçma Amerika da ve diğer gaddar ülkelerde yaşayan milyonlarca müslüman ve Türkler var.

Mesajı atarken bunu da dikkate aldım. İslam düşmanlarının odağıdır cümlesi ile. Açayım, İsrail devlet ve halk nezdinde İslam ve Türklüğe karşı olan bir ülke. Müslüman olarak orada bulunman demek kurtlar sofrasında olman demektir. Orada bulunduğun müddetçe büyük ihtimal Türk olman Türkiye'den gelmen sebebi ile izlemede olacaksındır. 2. kalite insan muamelesi göreceksindir. Hepsinden önemlisi soykırım yapan ve halk olarak bu soykırımı destekleyen bir topluluğun içinde bulunacaksın. Her açıdan hatalı bir hareket. Diğer ülkelerde mesela Amerika'da yaşayanların durumu saydıklarımdan daha hafif. Ne niyetle kaldıklarına bağlı. İrşad niyetli olabilir, gelişmek, ilim edinmek için olabilir, yada daha iyi şartlarda yaşamak için olabilir. Bunlar ayrı değerlendirilebilir. İyi şartlarda yaşamak içinse aldığı ve kullandığı ürünlere dikkat etmesi icab eder, bizimde dikkat etmemiz gerektiği gibi. Amerika'da halk tamamen Müslüman katlini desteklemez yahut 2. kalite muamelesi yapmaz. Fakat yinede gayrimüslim bir memlekette bulunursun. Dediğim gibi bu vicdani bir mesele. İsrail'in durumu daha farklı çünkü halk tamamen bu kıyımı destekliyor ve bütün kurumları ile savaşa finans oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

Arkadaşlar öncelikle belirteyim ben milletimi çok seven bir insanım.Ben gelecekte İsrail de yaşamayı düşünüyorum sebebi ise yaşam standartlarının çok yüksek olması.Aklıma takılan şu sorular var:
    1->Dinime,milletime karşı suç işlemiş olur muyum ?
    2->Tükrlüğümü unutur muyum ?
    Daha aklımda olan sorular var ama hatırlamıyorum ayrıca bu fikir son 1 saatte aklıma geldi.

Son 1 saatte geldiyse sıkıntı yok 1 saat sonra aklina farkli fikirler gelir
  • Doğduğun değil doyduğun yerdir memleketin. Türkiye'de aç kalıyorsan dünyanın öbür ucuda olsa ekmeğini kovalamalısın.
  • hamas bombalarsa diye dikkat et yani ne olacağı belli olmaz bir füze gelir tam kafana headshot!
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep webteki zebani

hamas bombalarsa diye dikkat et yani ne olacağı belli olmaz bir füze gelir tam kafana headshot!
    istediğin yerde yaşamakda özgürsün hayat senin hayatın kimse sana karışamaz
  • Git ve Truva ati misali icten fethet.
  • Düşmanın koynunda ne işin var hocam bu toprağın her karışında dedelerimizin kanı var böyle ülke dünyada yok Allah devletimize milletimize zeval vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

Düşmanın koynunda ne işin var hocam bu toprağın her karışında dedelerimizin kanı var böyle ülke dünyada yok Allah devletimize milletimize zeval vermesin
    israilde yaşatmazlar iş için gidiyorsan çalışırsın o kadar kanada amerika gibi ülkelerde daha iyi imkanlar var kanadada özellikle göcmen çok oldugu için
  • İsrailde akrabam insaatta calisiyo bi ok bildide yok aylık 3 bin dolar alıyor her hafta alem resimleri atiyor yahudi finli hatta arap hatunlar var hayat var yani orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.