Şimdi Ara

TÜRKLER yunanlılar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Vay iyimiş bende bu aralar uncharted 3'ün multisine merak saldım.İlk başlarda oynayamayınca baya sıktı,sonradan biraz sabredince alışmaya başladım.Sonuç olarak standarta yakın bir oyuncuyum,her maç iyi oynayamıyorum biraz haritanında etkisi var herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 20 Nisan 2012; 12:00:46 >
  • Vay superTURKman coşturmuşun yine.Psnden arkadaşlık isteği yolladım sana kabul etmedin.Uc2 de ekliydin bende.Bnede yeni başladım 25 levelim psn:metocansel
  • vay iyi dağıtmışsınız =)
  • TURK adiyla yabancilara karsi kazandiginiz galibiyetler helaldir sizler hatta bizler icinde tebrikler. Kz2 de dunya birincisini yendigimizde bi baslik acmistik. Keske acmaz olaydim. Dalga konuSu oldu resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

TURK adiyla yabancilara karsi kazandiginiz galibiyetler helaldir sizler hatta bizler icinde tebrikler. Kz2 de dunya birincisini yendigimizde bi baslik acmistik. Keske acmaz olaydim. Dalga konuSu oldu resmen.

Hocam başlığın linkini bana atabilir misin?O dalga geçen soysuzlar kim merak ediyorum

Edit:Profilinizden baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 20 Nisan 2012; 12:38:25 >
  • sagolsun yoneyiciler silmisti o yorumlari simdi moliDeyim cumadan sonra linki atarim buraya. Saygilarr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Vay superTURKman coşturmuşun yine.Psnden arkadaşlık isteği yolladım sana kabul etmedin.Uc2 de ekliydin bende.Bnede yeni başladım 25 levelim psn:metocansel

oynamadığım veya az oynadiğim arkadaşları listemden siliyorum dolduğu için.kabul ederim akşama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1125

quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Vay superTURKman coşturmuşun yine.Psnden arkadaşlık isteği yolladım sana kabul etmedin.Uc2 de ekliydin bende.Bnede yeni başladım 25 levelim psn:metocansel

oynamadığım veya az oynadiğim arkadaşları listemden siliyorum dolduğu için.kabul ederim akşama...

Peki dostum ben bi kaç gün sonra açacağım eşli macerada yıldız açmama yardım edersen bi ara sevinirim.
  • Bu arada benim psnde: aykut990 ekleyin artık Allah ne verdiyse dalarız
  • oynayanlar bilir g-mal oyunun açık ara en iyi silahı.kullanması kolay.nerften sonra bile hala daha güçlü.açıkçası şöyle takımda biraz farklı silahlar görseydik...1 tane m9 4 tane g-mal gördüm zannedersem.oyundan soğutan silahtı bu beni.uncharted mp sinin yaptığı hatayda buydu zaten.silahları bi türlü dengeleyemediler.(hadi şimdi daha dengeli)bu yüzden maçlarda ya bi takım açık ara kazanıyor yada diğer takım.çok nadir görürdüm maçın çekişmeli gittiğini.iyi silahı alan(g-mal i)oyunu kazanıyordu.ama şimdi ki halini bilmiyorum oyunu bıraktım.
    Ama tebrik etmeden geçmek olmaz,tebrikler.
  • senin dediğin olay bütün mult oyunlarda var..mw3 te mesela mp7 ve acr herkesin elinde..başka silah yok sanki oyunda
  • Yusuf suan dünya sıralamasinda ilk 20 icinde,buradan da tebrik ediyoruz kendisini.
  • Bensiz maç yapmışsınız he

• Yunan lafını silin başlıktan rahatsız olanlar oluyor.
  • İhsan abi başlarda baya iyiydi :).Tebrikler Yusuf abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yunan lafını silin başlıktan rahatsız olanlar oluyor.

Yazacaktım yazmadım valla Rahatsız olanlar olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.