Şimdi Ara

Eskiden Türklerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızıl , Sarı saçlı olup mavi gözlü ve beyaz tenli olduklarını biliyormuydunuz ?
    tabi anadoluya göçten önce

• bilmiyordunuz çünkü salladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadoluya değilde , çok uzun zaman önce Andronovo veya Afonesya kültürü olarak geçer m.ö 10 binli yıllar ; Türkler ve Moğollar etkileşime girmeden önce kızıl saçlı , açık tenli, açık göz rengine sahip olduğunu biliyordum.

Özellikle Kırgızlardan 700 lü yıllarda Kızıl saçlı olarak bahseder Arap kaynakları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Anadoluya değilde , çok uzun zaman önce Andronovo veya Afonesya kültürü olarak geçer m.ö 10 binli yıllar ; Türkler ve Moğollar etkileşime girmeden önce kızıl saçlı , açık tenli, açık göz rengine sahip olduğunu biliyordum.

Özellikle Kırgızlardan 700 lü yıllarda Kızıl saçlı olarak bahseder Arap kaynakları.

Ben zaten eski Türklerin dedim
    Arap kaynakları kızıl saç beyaz ten renkli göz
    Çin kaynakları sarı saç beyaz ten renkli göz diye bahseder

Edit : o değilde ilk mesaja salladım yazıp sonra tekrar yazdığımı yazmanız değişik olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 9 Haziran 2016; 16:45:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sarışınım hatta küçükken ampul gibiydim şimdi kararmış haldeyim hatta kuzen sarışın mavi gözlü

• ben de küçükken sarışın mavi gözlüydüm , şimdi esmer ve kahverengi gözlüyüm bu da mı tesadüf?

• Acil şekilde özümüze dönmemiz lazım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o halde dh'nin hepsi türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Anadoluya değilde , çok uzun zaman önce Andronovo veya Afonesya kültürü olarak geçer m.ö 10 binli yıllar ; Türkler ve Moğollar etkileşime girmeden önce kızıl saçlı , açık tenli, açık göz rengine sahip olduğunu biliyordum.

Ben zaten eski Türklerin dedim
    Arap kaynakları kızıl saç beyaz ten renkli göz
    Çin kaynakları sarı saç beyaz ten renkli göz diye bahseder

Edit : o değilde ilk mesaja salladım yazıp sonra tekrar yazdığımı yazmanız değişik olmuş

Hocam bu mesajı görmeden yazdım ve konuyu açmanla aynı değil ; farkımız moğollarla evlilikler sonucu böyle bi tipe benziyor artık demem

•  Eskiden Türklerin

Eskiden Türklerin

Eskiden Türklerin

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Eskiden Türklerin

Eskiden Türklerin

Eskiden Türklerin

aynen normalde böyleydik şimdi mahmut abiyiz

• bilimsel kanıtın varsa konuş yoksa işkembeden konuşma.orjinal türkler gayette sarı ırktandır.yani siyah saçlı,siyah ve çekik gözlü,bodurdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

bilimsel kanıtın varsa konuş yoksa işkembeden konuşma.orjinal türkler gayette sarı ırktandır.yani siyah saçlı,siyah ve çekik gözlü,bodurdur.

Bilader şakamızın sen ? Bence gidip araştırmalısın git yazıtlara bak bakalım orda ne diyorlar Türk'ler için
    Arap' kaynakları turuncu saçlı beyaz ten renkli göz Çin kaynakları ise sarışın beyaz ten renkli göz derler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.