Şimdi Ara

İtalyanlar Türklere Neden Bu kadar Çok Benzer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi italyanlar türklere birçok açıdan benzemekte.Bunu sizde fark etmişsinizdir.Hem tip,yüz olarak hemde yaşantıları ve birçok alanda oldukları halleri ile.

Örn;

- kiz isteme (bizdekinin light versiyonu)
    - kalabalik dügün
    - güclü aile bagi
    - konukseverlik
    - zaman mefhumu
    - tezcanlilik, sicakkanlilik (temperament)
    - abartma sanati
    - escinsellige bakis acisi
    - macoluk
    - cocuk sevgisi
    - büyüklere saygi
    - zeytinyagi tüketimi
    - sofra kültürü
    - konuşurken elin ayağın bir türlü duramaması.
    - kuzeyli-güneyli arasındaki fark, çatışma. (ki bu bizdeki doğulu-batılı farkından da derindir. sicilyalılar, geçmişteki arap istilaları yüzünden kendilerini ortadoğululara yakın görür iken, bu yüzden kuzeyin ırkçılığına da maruz kalmıştır. )
    - milliyetçilerinin (türk, öğün, çalış, güven sözünün çok benzer bir versiyonunu mussolini de uzun süre kullanmıştır)
    - sessizliğe tahammülsüzlük.
    -trafik alanında(bunu googledan araştırın birsürü benzerlikleri gösteren videolar çıkıcaktır)

Bunlar sadece örneklerden bazılarıdır.Genetik araştırmalara göre hem ten rengi,sıcaklık,yüz hatları fln dahil bir çok alanda.2 ülkedede bulunan mafya işleri,devlet işleri fln birbirine çok benzemektedir.

Okadar çok alanda benzerliklerimiz bulunmaktadırki,bizden biri italyada veya italyadaki biri burada yaşasa o kişilerin yabancı olduğu zor anlaşılır.Çünkü aşırı derece her alanda benzerliklerimiz var.Ben kendimden biliyorum.Daha önce antalyada birçok ünlü otellerde kaldım,bu otellerde bulunan italyanları türk zannedip muhabbet etmeye çalıştığım oldu yani demek istediğim tip,davranış yaşayış halleri her alandaki halleri bize benzemekte ve bundan dolayı italyan olduklarını konuştuklarında anlıyosunuz ancak.Daha birçok alanda bizlere benzediğini google'dan araştırarak görebilirsiniz,çünkü hepsini yazamadım.

Tarih bilgim iyi değil ama internetteki araştırmama göre italyanların soyunun türklere dayandıkları gösterilmekte.

Sizin görüşleriniz nedir?Kesinlikle benzerliklerin sizde farkındasınızdır.Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum...

• ++++++++++++++++
  • Benim de merak ettigim bir konu. Bir up benden gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele ki trafik alanında çok benziyorlar bize bir video vardı avrupanın diğer ülkeleri ile italyayı karşılaştıran aklıma gelmedi şimdi 5dk da bir gelen otobüs italyada yarım saatte anca kalabalık geliyor, çingeneler var , trafik sorunu istanbul dan beter.
  • Sözlükten alıntılayıp koymuş
  • Yaşayışlarını hiç araştırmadım ama birkaç defa denk geldiğim videolar vardı, sokaktaki esnaflar falan dışarda taburelere oturmuş tiplerde aynı burdaki amcalar gibiydi.Baya şaşırmıştım açıkçası sonuçta avrupa ülkesi.
  • Pirloooooooooooo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akdeniz ülkesi olduklarından olabilir.
  • Onlar da niçin Kezban yok tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Hele ki trafik alanında çok benziyorlar bize bir video vardı avrupanın diğer ülkeleri ile italyayı karşılaştıran aklıma gelmedi şimdi 5dk da bir gelen otobüs italyada yarım saatte anca kalabalık geliyor, çingeneler var , trafik sorunu istanbul dan beter.

aynen bunu yazmaya gelmiştim video ismi neydi acaba ya
  • makarnayı ekmekle yerler onu unutmuşun
  • Sokaklarıda çok benziyor.Biri paylaşmıştı emin olmak için bakmıştım.Harbiden italya çıkmıştı.
  • Çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: unfeelingg26

Sözlükten alıntılayıp koymuş

Güzel örneklerin bazılarını koydum,hepsini koyamadım çünkü baya küfürlü olanları vardı aralarında.Alıntılar hariç yaptığım yorumlar benim gözlemim.
  • İtalyanların bir atasözü vardır bilirmisiniz tutti furutti importante

• Video bu
    m.youtube.com/watch?v=8K3y06-ESLE

• Tutar

• Videoyu buldum :D Trafikle ilgili olan bu sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=oeqQhRnGbc4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezinen Adam

Videoyu buldum :D Trafikle ilgili olan bu sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=oeqQhRnGbc4

işte bu
  • osmanlı yüzünden olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.