Şimdi Ara

Türklere ırkçı yorumlarda bulunan Crumbz 1-11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilmiyorum meteosu beğensemde hai meteos arasında seçim yapsam bende hai seçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu herif sırf laf olsun diye her oyuncuyu eleştiriyor sadece türkleri degil. Burnu fazla havadaydı indirdiler, Alexich olmasa 1 win bile alamazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Bir ara Nacs takımı kuracak diye haberler çıkmıştı ama sonrasında ne oldu bilmiyorum.

Cloud9acedmy de zaten CS de, yedek yani bildiğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellTruant -- 29 Şubat 2016; 11:04:18 >
  • gurd bunun kafasını gözünü dağıtmıştı dediğinize göre venezüellalıymış ora neresi bee
  • Thablion kullanıcısına yanıt
    c9 scrimlerinde herhalde onlarla birlikte oluyosun. hatta dünyanın değil evrenin en iyi shotcalleri. ne başarısı var ki c9'un hai ile birlikte dünyanın en iyi shotcalleri oluyor? koy mide sabit dursun takımına yetenek olarak kattığı hiç bir artı yoktu.
  • O yorumları yaptığı zamanı hatırlıyorum, Riot'a ulaşacak kadar çok tepki alsaydı zaten gereği yapılırdı da pek bir şey denilmeyince üstünde durulmadı sanırım. Oyunculuğu da beş para etmez birisi zaten, o yüzden pek takılmaya gerek yok.
  • xzicdR X kullanıcısına yanıt
    Bütün takım arkadaşları söylüyor zaten. Bi haili birde haisiz maçını izle c9un bir süre sonra haritada boş boş dolaşmaya başlıyorlar.

• Dumbzzzz.

Profesyonel LOL tarihinin en kötü junglerı. Bizim ligdekiler bile daha iyi.

• Bu kim la, cidden ilk kez gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpools fucgurl

Nefret ediyorum ben de, venezuela vatandaşı biri türkleri nasıl eleştirebilir aklım almıyor keske iwd o sene toxiclikten ban yemeseydi de bu gelmeseydi

venezuela vatandaşı olmasıyla onun ne ilgisi var la?
  • ayy çok yer yandı hll cımbız
  • Sanarsin kendisi iskandinav,slav,anglosakson falan allahın venezuelali multecisi.

• Böyle giderse takımdan gönderilmesi yakındır zaten.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Alakası yok yerecek yer aradım :p

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.