Şimdi Ara

Türklere küfür.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türklere küfür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silkroadmania::: -- 12 Haziran 2007; 9:14:39 >

• ölede bizim türklerde edio
  • ama varya ogun kımse kufur etmedı onlara bızım turklerden
  • allah hepsını bıldıgı gıbı yapsın

Türklere küfür.
  • sen olympustamı oynuyosun seni gördüm kanımca
  • adamın biri almış bir sürü global yazıp durmuş bir kişi yüzünden bütün gevurları suçlamayalım

öfffff be kimi kandırıyorum hepsi aynı bunların
  • yok baska bı server dayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam haklı. ordaki yazıyı okursan 10k plzzz cilere sövüyo. biz bile burda 10k plz cilere söverken bırak o da sövsün

yani durup dururken edilen bi küfür deil o
  • Adam tabii ki haklı.Ama bu hakaretlerin içersine tüm Türk'leri eklemesi yalnış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

ölede bizim türklerde edio

iyi de kardeş her zaman biz mi suşlu oluyoruz yani biraz ülkeni de savun.arkadaşa katılıyorum sebebsiz yere küfür ediyorlar.Örn:Aege server ında egünde en az 50-60 kere küfür ediyorlar.Hatta bir ara onlara karşı server daki tüm gavurlar vs Türkler savaş yapmışlardı.Ama kimin yendiğini bilmiyorum.Her türk guild ine küfür ediyorlar hatta bir ara bizim guild imize küfür etmişlerdi de guild war da ağızlarının payını vermiştik.Kendi aramıza küfürleşceğimize birlik olup ne kadar güçlü ve dirençli olduğumuz göstersek(Guild var & Job war da yani) onlar ßize ßir daha küfür edemezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliboy

quote:

iyi de kardeş her zaman biz mi suşlu oluyoruz yani biraz ülkeni de savun.arkadaşa katılıyorum sebebsiz yere küfür ediyorlar.Örn:Aege server ında egünde en az 50-60 kere küfür ediyorlar.Hatta bir ara onlara karşı server daki tüm gavurlar vs Türkler savaş yapmışlardı.Ama kimin yendiğini bilmiyorum.Her türk guild ine küfür ediyorlar hatta bir ara bizim guild imize küfür etmişlerdi de guild war da ağızlarının payını vermiştik.Kendi aramıza küfürleşceğimize birlik olup ne kadar güçlü ve dirençli olduğumuz göstersek(Guild var & Job war da yani) onlar ßize ßir daha küfür edemezler.

insanımız, kendi insanına küfür etmeyi bıraksın ondan sonra dediklerin olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: System Error

quote:

Orjinalden alıntı: deliboy

quote:

insanımız, kendi insanına küfür etmeyi bıraksın ondan sonra dediklerin olur.

Söylediklerine harfiyen katılıyorum.Adamlar kendi milletini keklemeye çalışıyo.Kekleyemeyincede suçsuzmuş gibi üstüne bide küfür saydırıyo.Biri birine ks yapıyo hemen hiç uyarmadan hay senin ben vs. vs. gibi ağza alınmicak laflar söylüyolar.System Error'un da dediği gibi önce kendi insanlarına küfür etmeyi bıraksınlar ondan sonra senin dediklerini yaparlar

• abiler adam 10k cılara soylemek istemis hepimizi katmıs

bende sınır oluyom 10 k cılara

beyler ama oyunun en pislerı bızız onalara gore ne ararsan var bizde (hack kazık dılenme)

yanı adam (az olsada haklı)

türkerin adam gibi oynamasını ısterım
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer86

abiler adam 10k cılara soylemek istemis hepimizi katmıs

bende sınır oluyom 10 k cılara

beyler ama oyunun en pislerı bızız onalara gore ne ararsan var bizde (hack kazık dılenme)

yanı adam (az olsada haklı)

türkerin adam gibi oynamasını ısterım

çocuklar bu oyunu oynarsa böle olur. türkler deil çocuk bunlar
  • Evet abi bizim türklerde küfür ediyor adam veriyo silki alıyo küfrediyo.Ben gördüm geçende ilk önce bikaç ülke yazmış onlara sövmüş , sonra türkler hariç hepsini anasını bilmemnesini ............ demiş.Bende adama özel mesajla biraz sövdüm ama neyse o yaptıgından dolayı sövdüm.Yani hakkaten ne dedigini bilmeyen adamlar var.Sonra adamlar bize sövünce ortalık ayaga kalkıyo. Irkcılık mı yapıyor bazılarımız yoksa ¿
  • quote:

Orjinalden alıntı: silkroadmania:::

turklere kkufur edıyorlar

Türklere küfür.

kardeş şimdi dc yedim ve bende şahidim üstelik turk turke küfür ediyo [&o]
  • Olm bizim salak 10 pls ciler nu oyundan defolmadıkça biz daha çoook görürüz böle olayları

for example :

- Abi kopeem öldü biraz para ver bea :)
    - ARANIZDA VİCDANLI Bİ TÜRK YOK MU BANA 10K VERECEK :( YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ TÜRK OLMAZ
    - abi bi 10 k yardım etsene nolur ! hadi bea 10 k cık noolcak :(
    - yardım edin soyuldum 10k verebilirmisiniz
    - abi pot alcak param kalmadı biraz para verirmisin...
    - Sosu olan bi türk lazımm sos unu som yapacam ....
    - 5 kere otur kalk silajını yere at biraz bekle sonra " alırsın " som olacak
    - bana 10 k ver hayır duamı al !!
    - allah rızası için 10k
    - şerefsizin biri beni soydu abi bana 10 k ver ben sana ödicem sonra
    vs vs vs vs vs vs vs ......

işte bu tip geri zekalı bile diyemediim akılsızlar yüzünden bizi atacaklar IP lerimizi yasaklicaklar....
    O çocuk dediydi dersiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: silkroadmania:::

turklere kkufur edıyorlar

Türklere küfür.

Galiba bu çsro muydu ne onda tüm türkler ban yemiş onu yapmaya çalısıyo bu ezikler ama bilmiyolar galiba oyunun %80'inden daha fazlasını türkler dolduruyo
  • ya şimdi sende bunlara boş yer mi bıraktın ? ya bizim guildn biri yabancı türklere saydırıyo bi baktm bi saydım döşedim aklı başına geldi sonrada dio ki sen o türklerden deilsin farklısın diyor bence en iyisi bunlara ii bi döşemek sonra akılları başlarına geldi tabbi öle diyorlar (ben ing küfürleri biliyorum arasıra işe yarıo bi ara göz atın)

Bu arada artık bunlar eskidi adamlar hergün bize bi hakaret ediyo böle topic açarsanız bıktırırsınız

• Adam ' 10k plz ' ciler yüzünden tüm türklere küfür ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.