Selam arkadaslar türklerın en bol oldugu server hangısı tercihim pvp dir orda wow a baslamayı dusunuyorum guzel arkadaslıkların oldugu bi server bir guild olması iyi olur baska bir serverda lvl 70 mage var ama yenı bir server arıyorum yardımlarınız için tşkler
güzeL arkadaşlıklar güzeL bir epicte kaybolup gidiyo arkadaşım sen arkadaşlıktan öte bence ciddi bir guild ara.... veya bana kısmet olmadı böyle bişey
Bl. Burning Legion yani.:D
türklerin olduğu guildleri tercih etmeni tavsiye etmem.genelde kavga gürültü çok olur..gereksiz tartışmalar olur..istisna vardır 1-2 guild..ama boşver...dkp sistemini adam gibi oturtmuş.raidleri düzenli bi şekilde yapan guildler var..onlardan birine girmeye çalış..
her mmo da kavga olur her guildde çünkü insanlar egolarını tatmin etmek için oynuyolar hep ben olayı öne çıkıyor ama istisnalar kaideyi bozmaz:D
Grim Batol, Burning Legion serverlarında bolca türk bulabilirsin.
ama o serverlara migrate kapalı diye biliyorum ben
ama o serverlara migrate kapalı diye biliyorum ben
Ben de Grim Batol'a migrate in kapalı olduğunu biliyorum ama BL hakkında bilgim yok. Gerçi Grim Batol'a kapalıysa oraya kesin kapalıdır.
Dunemaulda da vadı oyunu bıraktığımda ama hala var mı bilmiyorum :D
Abi boşfer türkleri ing varsa yabancılardan şaşma bence ben irl arkadaşlarla bile duramadım aynı guilde Türk Guildi = Çok Fazla Haksızlık Hepsi deil ama birçoğu boyle benim için
Burning Legiona gel CARTEL guildinde hiç kavga olmuyo:) hergünde raid raidolmassa karazhan:)
Arkadaşım ben de sana pek türk guildi önermiyorum. Sürekli kavgalar oluyo tabi istisnalar hariç. Auchindoun horde da sağlam türk oyuncular var orayı önerebilirim ayrıca warzone adlı saglam türk guildi de var
quote:
Orjinalden alıntı: gliondrel
Arkadaşım ben de sana pek türk guildi önermiyorum. Sürekli kavgalar oluyo tabi istisnalar hariç. Auchindoun horde da sağlam türk oyuncular var orayı önerebilirim ayrıca warzone adlı saglam türk guildi de var
warzone dedın guıld de kasıntılar dolu egosunun tatmın etmek ıcın oyun oynayan elemanlar war o saglam dedın guıld de
ya haklı olabilirsin belki ama benim orda tanıdıgım birçok arkadasım vardı şöyle söyliyim çocuk mantıgıyla oynamaktansa daha disiplinli ama kasıntı olarak oynamayı tercih ederim ben şahsen. İyi bilirsin ki bi türk guildinde en önemli şey item konusunda yapılan çocukca kavgaları önlemektir.
Ama şöyle de düşünebilirsin. Aynı serverda baska bi türk guildine arkadasım cagırdıgı için gittim o sıralar cok yogundum ve raid için o hafta sadece bir günüm bostu guildin gm si bana bugün prince i kesmek istiyoruz bu yüzden seni almıycam dedi . Asıl ego bu bence sonucta item ve tecrübe olarak en iyi mage bendim...
warzone nın alt guıld ı wardı bılırmısın bılmıyorum? tabard olayı yuzunden warzoneden bı eleman kımseye bısey sormadan yada solemeden alt guıld ı dagıttı herkes dumur oldu kaldı bu duruma warzone den bellı baslı bı kac kısıye kılım ömrümün sonuna kadarda öle kalıcam
Benim bildiğim Grim Batol ve Burning Legion.
BL artık olmus desem yerıdır yanı ben bl ılk acıldıgında ordaydım ondan sonra hep dagaldı Grim e Dhml felan cok saglam turk guıldlerı kalmadı turklerın cogu arkadasların dedıgı gıbı ıstek cok ama azım yok gerekırse 2 ay kaeltası dene adam sıkılır aman neden ılerlıyemıyoruz felan kafana gore popolasyonu az olan bır yere gec derım ama populasyondada dıkkat et bazı serverlarda gecısten dolayı okuz gıbı adamlar oluyor ama onunda faydası var bnm arkadasım karakterını gecır hayatında karazhan gormemıstı bır guılde gırdı adam t6 toplmaya basladı guıld farmlıyor:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme