Şimdi Ara

Türklerin en yoğun oldugu serverda char acmak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar karazhan mı yoksa ahn giraj mı sanırım en fazla türk burda var...

• Benım bıldıgım en cok turk olan realm Burnıng Legıon ıle Karazhan.Tabi lagdan oynıyabılırsen (server yogunlugu en az olan realmde bıle 300-500MS goruluo:)
  • en fazla türk Burning Legion da
    ancak KArazhan serverı Hord kısmında da 30 kişiye yakın bi guildimiz var. Guilde girmenin tek şartı TÜRK olmak.
    Karazhan hord kısmına gelirsen guildin adı "Underworld"
  • kesh gelirsem beni alır mısınız çünkü oserveri hiç bilmiyorum.Fakat iyi kasarım yani...
  • Darkmoon Faire Serverında 25 üyeli guildimiz var her konuda yardımcı oluruz
  • elbette alırız. Bizim guilde girmenin tek kuralı war türk olmak....
  • senı burnıng legıona dogru gonderelım ozaman... ahnqirajdada cok turk var...sıras ıle darksorrow,xavius bır suru turk var...
  • ahn'qiraj a gel bol bol Türk var
  • ben burning legion dayım , biriyle paty yapıp dm yi bastık paso inglizce konuşuyoz... ben yanlışlıkla ölünce hırsımdan türkçe küfür yazdım.... gerisini düşünün....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PCmanyak

kesh gelirsem beni alır mısınız çünkü oserveri hiç bilmiyorum.Fakat iyi kasarım yani...

32 cıvarı olucaz suan türk guıldımız var karazhan serverınde lvl 60 da olsak yenı gelen lvl 1 arkadasları alırız forumdan geldım deyın ve pm atın bana hemen alalım givenchi gunduzlerı gece de onlıne ...
  • turklerın cok oldugu yere gıt ama turk guılde gırme arkadasların olsunlar ama beklemekı cok buyuk ısler basarırsın hardcore-prof oyuncu olmayı basaran turkler cok az oyun oynamak ıstıyosan ne kadar az turk varsa o server a gıt
  • ahnqıraj da turk guılddeydım turk de hakkaten cok sonra bı mıgrate ıle magtherıdon:) 4 turk var loncada 3 unu sahsen tanırım grull ıkıncı bossla ugrasıyoruz ahnqıraj dakı eskı guıldım shadowmoonvalleyde quest yapıyo hala karazhan pre quest bıle degıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777

ahnqıraj da turk guılddeydım turk de hakkaten cok sonra bı mıgrate ıle magtherıdon:) 4 turk var loncada 3 unu sahsen tanırım grull ıkıncı bossla ugrasıyoruz ahnqıraj dakı eskı guıldım shadowmoonvalleyde quest yapıyo hala karazhan pre quest bıle degıl

chosens
  • quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

quote:

ahnqıraj da turk guılddeydım turk de hakkaten cok sonra bı mıgrate ıle magtherıdon:) 4 turk var loncada 3 unu sahsen tanırım grull ıkıncı bossla ugrasıyoruz ahnqıraj dakı eskı guıldım shadowmoonvalleyde quest yapıyo hala karazhan pre quest bıle degıl

chosens

Böyle saçma sapan sözlerle guildlere laf atmayalım.Kimse seni zorla guildde tutuğunu da sanmıyorum.

• grim batol

6 tane türk guild i var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xdian

quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

quote:

chosens

Böyle saçma sapan sözlerle guildlere laf atmayalım.Kimse seni zorla guildde tutuğunu da sanmıyorum.

ılk olarak laflarına dıkkat et efendı konus kımsenın guıldıne laf ettıgı yok ayrıca hıc bır zaman sızın guıldde bulunmadım.. bulunmayıda dusunmuyorum.. ha tanıdıgınmı var dersen en bılcegın ısım talip catastrophedan (burnng legıondan ) arkadasım... o yuzden uzatma keyıflerı kacırma.. kolay gelsın...

• catastrophe olaylarına flan girmeyelim lutfen :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bensatanistdegilim

ben burning legion dayım , biriyle paty yapıp dm yi bastık paso inglizce konuşuyoz... ben yanlışlıkla ölünce hırsımdan türkçe küfür yazdım.... gerisini düşünün....
    İşte bu yüzden ahn'giraj değil börning lejyon serverını seçmelisin

• BL ye geç en çok orda türk var nerdeyse %50 si türk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.