Şimdi Ara

Türklerin G.I. Joe gibi film çekmesi kaç yy sonra gerçekleşir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

benim de kastettiğim bu. bir fatih akınımız var o da almanya hayrına film yapıyor.
    eskilere değinmedim diye unuttum sanmayın yılmaz güney hala baş tacıdır, onun yerini dolduracak kimse yok şuan.
    çağan ırmak'ta iyidir.

Nuri Bilge Ceylan
  • habire komedi habire romantik film çekilen bir sektör içinde hiçbir zaman olmaz dediğin. yav arada bir dandikte olsa aksiyon filmi çekin birşeyler katın şu sektöre ama nerde hep maddiyat hep para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Böyle konu açmaktan bıkmayan bir türev daha...

GI Joe nedir arkadaş ? Balon bir film.

Konumuz GI Joe değil ki? Ülke sinemamızın şuan ki durumu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Ülke sinemasını bol görsel efektli popcorn filmleri kurtarmaz, getirmek istediğim nokta bu, aradaki ironiyi anlayamamışsın.

Holywood sinemasını şu an uçuruma doğru sürükleyen filmler milyon dolarlık çöp blockbusterlar, bizim ülkemizde 100 milyon $'ın üzerinde "hadi oldu diyelim" iş yapılırsa kurtulacak mı sinema ?

Ayrıca şu gereksiz konulardan bıkmadı herkes, inadına tartışılıyor. En az 50 tane konu açıldı türevleri hakkında.

Edit: Sözüm diğer arkadaşlaradır; Bilgisayar destekli görsel efektlere çamur atmadan önce, Bir Zamanlar Anadolu'danın kamera arkasını da izleyiverin bakalım, nasıl kolaylık sağlıyor çekim tekniklerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 6 Şubat 2012; 20:51:01 >

• quote:

quote:

quote:

Ülke sinemasını bol görsel efektli popcorn filmleri kurtarmaz, getirmek istediğim nokta bu, aradaki ironiyi anlayamamışsın.

Ayrıca şu gereksiz konulardan bıkmadı herkes, inadına tartışılıyor. En az 50 tane konu açıldı türevleri hakkında.

Hocam bence sen burada tam olarak neyi tartıştığımızı anlamamışsın.. Memleket sinemasını kurtarmıyoruz burada, sadece ülkemizde ki sinema teknolojisinden bahsediyoruz.. Yoksa herkes gişe filmleri yaparak sinemamızın kalkınacağını söylemiyor ki..
    Fakat bu tarz konuların açılması konusunda sana katılıyorum; hangi filmi izliyim, sinemamız ne zaman kalkınır, şöyle bir film vardı gibinden onbinlerce konu açılması benimde hoşuma gitmiyor..

• Aksiyon filmi yapıldığı zaman da beğenmeyeceksiniz ki zaten.
    Kaldı ki örnek alınması gereken filme bak: G.I. Joe!!!
  • ben efect açısından söyledim senaryo açısından değil senaryo diyecek olsaydım inception veya matrix derdim
  • Gı joe nedir ki harbiden balon film ,Türk sineması ancak sırf cebine indireceği cukkayı değil sanatı da yansıtmasını bilen biri çıkıpta çekerse anca o zaman türk sineması bir adım daha ilerleyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonelyboyusa -- 7 Şubat 2012; 2:13:26 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bence sen burada tam olarak neyi tartıştığımızı anlamamışsın.. Memleket sinemasını kurtarmıyoruz burada, sadece ülkemizde ki sinema teknolojisinden bahsediyoruz.. Yoksa herkes gişe filmleri yaparak sinemamızın kalkınacağını söylemiyor ki..
    Fakat bu tarz konuların açılması konusunda sana katılıyorum; hangi filmi izliyim, sinemamız ne zaman kalkınır, şöyle bir film vardı gibinden onbinlerce konu açılması benimde hoşuma gitmiyor..

Saçma topicler konusunda hemfikir olmak iyi, ama konu sahibi "GI Joe" gibi film nasıl yapılacak diyorsa bu da böyle filmlerin sinemayı kurtaracağını zannetmesinden çıkan fikirdir.
    Bizim ülkemizdeki sinema teknolojisi pek ala gelişebilir, şu an dünyanın en iyi 3D modellemesini yapan şirket Crytek, bir Türk şirketi. Tabi ne zaman yapımcılara o dürtü gelirse.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.