Şimdi Ara

TÜRKLERİN MÜSLÜMANLIĞI MESELESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
2
Favori
16.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sething

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu sefer güldürdün işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Bu sefer güldürdün işte

Alıntıları Göster
    Gercek islam bu degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gercek islam bu degil..

Alıntıları Göster
    Niye müslümanlar gülemez mi

Yorumun kahkaha attıracak kadar komik değildi

Hadisi şerifleri hatırlatmak suretiyle beni şer ve iblisin yolundan kurtaran gizli mümin kardeşim ne de beni düşünürmüş
  • quote:

Hadisi şerifleri hatırlatmak suretiyle beni şer ve iblisin yolundan kurtaran gizli mümin kardeşim ne de beni düşünürmüş

Alıntıları Göster
    Biri muslumansa
    Guler
    Ama hem muskuman hem imamsa gulemez..

Ha bide fethullah gulemez..

(Hulloooogcular begendi)

Vurmayin gidiyorum..

• quote:

Alıntıları Göster
    Hep seni dusunuyorum.
    Bi insan nasil boyle ruh hastasi olabilir diye..
    Cevap basit
    Din..

• quote:

Hep seni dusunuyorum.
    Bi insan nasil boyle ruh hastasi olabilir diye..
    Cevap basit
    Din..

Alıntıları Göster
    Correlation doesn't imply causality akıllı aydın kardeşim
  • quote:

Correlation doesn't imply causality akıllı aydın kardeşim

Alıntıları Göster
    Amino sano in corpore sano
    Din kardesim..
    Allah cezamiiz versin.
    İyice...

Pcden devam edriz.
    Bu telden yazinca kendimden nefret ediyoru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 4 Ağustos 2019; 3:25:53 >

• quote:

Amino sano in corpore sano
    Din kardesim..
    Allah cezamiiz versin.
    İyice...

Pcden devam edriz.
    Bu telden yazinca kendimden nefret ediyoru...

Alıntıları Göster
    Öyle olsa tavuk kovaları gömdükten sonra geğiren(ve o geğirmenin verdiği rahatlamadan sonraki boşluk anının nihilizmi düşündürmesiyle sonuçlanan) ricky and morty seyircisi ateist olmazdı

Yoksa gerçek ateizm bu değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 4 Ağustos 2019; 1:34:33 >

• quote:

Öyle olsa tavuk kovaları gömdükten sonra geğiren(ve o geğirmenin verdiği rahatlamadan sonraki boşluk anının nihilizmi düşündürmesiyle sonuçlanan) ricky and morty seyircisi ateist olmazdı

Yoksa gerçek ateizm bu değil mi

Alıntıları Göster
    Gercek ateizm bonni ve claydi ispiyonlayan yavsak cojntry lidir..
    Gercek islam ise magdur edebiyatiyaparak bonni ve claydan banka paralarink alan fakat olduklerinde tepkk gostermedigi halde basin yauknda cikmak ivin cenazeye katilan kassbalilardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 4 Ağustos 2019; 3:36:35 >

• Ruh hastalarini cekirdek ciyleyip izleyenler ses versin..

• quote:

Gercek ateizm bonni ve claydi ispiyonlayan yavsak cojntry lidir..
    Gercek islam ise magdur edebiyatiyaparak bonni ve claydan banka paralarink alan fakat olduklerinde tepkk gostermedigi halde basin yauknda cikmak ivin cenazeye katilan kassbalilardir.

Alıntıları Göster
    Umarım de case de papelden söz etmiyorsundur

• quote:

Umarım de case de papelden söz etmiyorsundur

Alıntıları Göster
    Ne alakayahu.
    Kibar soyguncudan bahsediyorum
    Yaw yeter..karnima agrilar girdi.yarima da bi seylerkalsin.
    Alla seni zengin etsin..

• quote:

Ne alakayahu.
    Kibar soyguncudan bahsediyorum
    Yaw yeter..karnima agrilar girdi.yarima da bi seylerkalsin.
    Alla seni zengin etsin..

Alıntıları Göster
    Sinefil selahattin tarafından kültürlendim

Umarım müslüman olur da cehennemde yanmazsın canım kardeşim
  • quote:

Sinefil selahattin tarafından kültürlendim

Umarım müslüman olur da cehennemde yanmazsın canım kardeşim

Alıntıları Göster
    Elden geldigince.
    Bende senle muhatap oldukca kulturleniyorum.
    Yoksa parmagima takmam.
    Bikirein
    Calismanin kolesi olan bilginin efendisi benimse ustadim olur.
    Ustad agirkigi tasidikca degeri dusmez.
    Lakim cenneten istifa edeli cok oldu.
    Cehennemim 7.ci katina gorm doldurdum.
    Donis bekliyorum.
    Ordan da ancak odemeli arama uapabilitim..

• quote:

Orijinalden alıntı: akhenra

Türk bölgesine Arabistan dini Kur-an'a uygun olarak Kuteybe ile katliam ve tecavüzle girdi, önce bunu anlayacak kafada kapasitede olmak lazım, bölgedeki din ile yıkanan beynimizden kendimizi kurtarmamız lazım, konuyu anladık değilmi? Türk bölgesine Arabistan dini Kuteybe ile katliam ve tecavüzle girdi, bu şekilde türk torpaklarında soktular bu virüsu ve kanseri, öncelikle bunu anladıysak sıkıntı yok. Senin yanlışın türk bölgesine bir beyin yıkayıcı ideolojinin girmesi ve bu ideolojinin saldırgan ve asimilasyon temelli olmasına rağmen diğer türkleri etkileyemeceğini düşünmen yanlış...

Sizler Arabistan dinini agresif bir şekilde yayılan bir virüs olarak anlamalısınız, islam dinini daha kısa özetleyemem, önüne çıkan herşeyi zorla kendine benzetip diğerlerine yönelen cahil bir katil ama sorsan ondan ahlaklısı ondan iyisi yok ve aynı zamanda barış yanlısı :) İslam dininin palavra reklamları bunlar güzel gösteren argümanları duymuşsunuzdur :)

Talas savaşı ise bunlardan çooooooook sonraki mesele, talasdan çok önce araplaşmış, islam dini ile beyni yıkanmış türk toplumları asimilasyon ve zorbalıkla çoktan oluşturulmuştu bölgemizde ve bunlar kanserin yayılmasına neden oluyordu bu bir...

İkinci olarak hiç bir toplum binlerce yıllık dinini ve kültürünü keyfi olarak değiştirmez :) değiştiremez.. Zihnen bunu yapamaz, bu Dünya algısını değiştirmektir... Eğer değiştirir diyorsanız siz şu an hristiyan olun göreyim :) Demek ki o dönem gerekliliklerden dolayı, güvenlik ve çıkarlardan dolayı ve bölgedeki müslüman türk toplumlarınında etkisiyle bu kanser yayılıyor, aslında seninde yazdığın gibi bazı türk yöneticileri araplarla iç içe girmiş, anlaşmalar yapılmış ve türk yöneticileri islam dinini kendilerinin kullanabileceğini düşündüler ve böyleliklede bu katliam ve tecavüz dininin saldırılarından da korunmuş olacaklardı... Hemde bu dini onlar kullanacaklardı.... Biliyorsunuz islam dininde cihad, fetih, işgal ve zorbalıkla dinlerine geçirme diye bir şey var, bu uğurda insanların canının hiç bir değeri yok, dinimize geçmeyenleri öldürün der Kur-an...

Üçüncü olarak kesilerek ve biçilerek binlerce türk asimilasyon ve zorbalıkla katillerin dinine geçirilecek, en önemli, zengin, ticaret merkezleri olan türk şehirlerini ele geçirerek buraların stratejik avantajını kullanarak dinini yaymaya devam edecek, dinine geçen türkleri, boyun eğen türkleri yandaş akapeliler gibi besleyecek, vergi affı, verilen topraklar filan, işkence ve tecavüz muafiyeti :) bütün bunlar olurken biri çıkacak diyecek ki "Geri kalan Türkleri ırgalayan bir durum değil. Ötükendeki adamı çok gıdıklamaz böyle şeyler." Bu çok komik bir yorum, sanki islam dininin fetih, saldırı ve öldürme kafasını bilmiyoruz?

Kardeşim toplum olarak isteyerek anlamadığınız ve dilini bile bilmediğiniz bir toplumun, tecavüz ve katliamla bölgenizde yaymaya başladığı dinine geçermisiniz lütfen :) acele edin. Bakın gerçek din kesin o dur :)

Şunu anlayamıyor sanırım bazıları bir toplum şak diye din değiştirmez :) bugün biraz Hristiyan olayım, yarın biraz müslüman olayım böyle bir şey yok :) Din beyin yıkanarak yıllarca uygulanan asimilasyonla değişir, çocukların beyni yıkarak değişir, yetişkinler zaten din değiştiremez, sözdedir onların din değiştirmesi.... Alt benliklerine kadar işlemiş eski dinlerinin argümanlarını ve pisliklerini silemezler, kurtulamazlar....

Dikkatli okuyun türklerin müslüman olması talas savaşı sonrası değildir, talas savaşı sonraları müslüman olduklarını ilan ettikleri dönemdir, zaten bölgede beyni islam denen katliam ve tecavüz diniyle yıkanmış türk toplumları oluşturulmuştu, talasdan çok önce türkler katledilerek ve çocukları tecavüze uğrayarak müslümanlaştırılmıştı, o bölgedeki bu araplaşmış önemli sayıdaki müslüman türk nüfusu, bölgedeki diğer türk toplumlarının dinlerini yukarıda saydığım nedenlerden ötürü değiştirmesine yol açtı, yani diğer bölge türklerininde ileride müslümanlaşmasına yol açtı... Biliyorsunuz eğer müslümansanız yanınızda başka dinden bir toplum barınamaz, dininiz onları öldürmenizi emreder, zorbalıkla dininize geçirmenizi emreder, fetih ve işgal emreder, Allah yolunda savaş dedikleri budur zaten... Bknz tarihçiler.https://www.youtube.com/watch?v=BSS_3qP2sBg

Tüm Türkler bu katliamla bir anda arap dinine geçmedi, hiç bir toplum zorla bir anda din değiştiremez, ancak arap dininin bölgemize girişi bu katliamlarla olmuştur, daha sonrasında kritik öneme sahip yerleri işgal etmiş olan araplar, bu kritik öneme sahip olan yerlerin avantajıyla dinlerine geçmeyenleri Kur-an'da yazdığı gibi ağır vergilere, kötü yaşam şartlarına mahkum etmişler dinlerine geçmeyenler için hayatı ceheneme çevirmişler yaşama şansı tanımamışlardır. Arkadaşlar dinler aslında siyasetin ve toplumların zihnini şekillendirme ve yönlendirme sistemlerinin ta kendisidir, din siyasetin ta kendisidir, toplumların bir anda ve zorla din değiştirmesi mevzusuna dönersek bir toplum istese bile ancak kağıt üzerinde din değiştirebilir, gerçek olan ise zihinlerde dini öyle kolayca değiştiremezsiniz...

Çocukluğundan beri Dünya algısı ve mantığı olmuş olan ilgili bölge dinini değiştirmek, Dünya algılarını değiştirmektir, Buna zorlanmaları gerekir, mecbur bırakılmaları gerekir. Sadece bireyler açısından baktığımızda ise işler daha istisnai haller alabilir. Bir insanın dinini değiştirmesi geçmişte zihnini şekillendiren eski dinine ne kadar battığına göre değişir, eski dinine bağnaz derecede bağlıysa, din değiştirmesi neredeyse imkansızdır, bu ağır akıl sağlığı sorunlarına neden olur, insan zihnindeki oturmuş gerçekliği değiştirmeye zorlamanız halinde birey zihinsel çatışma içine girecektir.... Başka bir konu Empoze edilen din tam olarak Dünya'yı algılama ve kavrama aşamasındaki zihinlere bulaştığında yayılmaya başlar.

Yani halkın çocuklarına ilgili dini öğretmesi ile yayılır, bir çocuğun zihni ilgili din ideolojisi ile şekillendiği vakit, toplum tam olarak dayatılan dine geçmiştir. İşte çocuklara din dersi, ahlak kisvesi altında bu yüzden verilir... Bir çocuk her hangi bir din ile Dünya'yı algılamaya başladığıda artık insan potansiyelini kullanamaz, çünkü Dünya'yı kendi zihni ve özgür mantığı ile kavrayamayacak, ilgili dinin kafasına soktuğu kurallar ile Dünya'yı sınırlı olarak kavrayabilecek, zihni bu sahte gerçeklikte olan birey, gerçek Dünya'nın kuralları ile düşünemeyeceği için gerçek Dünya için bir şeyler geliştiremez... İşte bu açık nedenlerden dolayı din ideolojisinin baskın olduğu tek bir gelişmiş devlet göremezsiniz.

Türkler tebliğle filan müslüman olmadı, binlerce yıllık dinlerinden ve kültürlerinden katliamcılar ve tecavüzcülerin dini için vazgeçmedi... Eğer geçtiyse din değiştirmek bu kadar kolaysa Türkiye olarak hristyian olun, avrupa bilrliğine bizi hemen alırlar... Hiç bir toplum isteyerek din değiştiremez, bölgede geçiş yapılacak dinin bir nüfusu olması gerekir... İşte o nüfus türkler katledilerek ve tecavüz edilerek zamanında oluşturulmuş, türk çocuklarının beyni yıkanarak oluşturulmuştur.

Özetle arkadaşlar ben bölgeme tecavüz ve katliamla girmiş bir dinin evrenin yaratcısından geldiğine inanmam :) Tecavüzcülerimin diniyle kurtuluşa ereceğimi ve öldükten sonra dirilip bakire kızları düzeceğimi ve altın takılar takarak salına salına gezeceğimi düşünmem, bunların hepsi siyaset ve palavra, asıl gerçekler tarihde, bir toplumun binlerce yıllık dinini bölgesine sürekli saldıran tecavüzcüler için isteyerek değiştireceğini düşünmem, düşünemem :) bunun aksine enayileri inandırabilirsiniz tabi :)

Kardeşim toplum olarak isteyerek anlamadığınız ve dilini bile bilmediğiniz bir toplumun, tecavüz ve katliamla bölgenizde yaymaya başladığı dinine geçermisiniz lütfen :) acele edin. Bakın gerçek din kesin o dur :)
    Ah garibim. Seni anan boşa doğurmuş. Beyin rahim sıvısı ile birlikte düşmüş olmalı. Arasalar iyi olurmuş.

Geçmişe gitmiş ve gelmiş. Canım benim. Sen çok bilgili olduğunu sanan, beyininin sadece bir kısmı kaputta kalmış zır cahilsin.

• Oha ya bak yılların teizmini şu mesajla bitirdin.Newton mezarında ters dönüyor ben neden Selahattin kadar kıvrak zekalı olamadım diye.

Ayrıca ben de Türk değilim.Anne tarafım hala israilde yaşıyor.Dedem sürgünlerde Türkleşmiş.Izmirde kalmayı tercih etmiş.Burada mesele etnik köken değil teröristlik.Neymiş devletin düşmanı askermiş.Geceleri grup yorum dinleyerek ağlıyor musun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akstrev kullanıcısına yanıt
    Sonuç? Öldükten sonra dirilip bakire kızları düzeceksin, hmm tabi ki :)
  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Yakında bir mağra varsa gir,çık peygamberim de,bu bilginle cemaat yaparsın,

• quote:

Orijinalden alıntı: akhenra

Sonuç? Öldükten sonra dirilip bakire kızları düzeceksin, hmm tabi ki :)
    Sen seks yapmıyor musun ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.