Şimdi Ara

TÜRKLERİN MÜSLÜMANLIĞI MESELESİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
2
Favori
16.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akhenra

Tüm tarihi kaynaklar, ayetler ve tarihçiler yalancı, kim doğru biliyormusunuz? Mangutay...
    sen Mangutaydan çok mu bileceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 20 Ağustos 2019; 0:53:43 >
  • Net ortamı böyle işte sen bile eleştiri hakkına sahipsin
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    mangutay bile eleştirebiliyorsa..
  • Git eyp falan yap. Yanlış anlaşılmasın (el yapımı pasta)
  • Benim atalarımla bir alakası yok ama seninkiler benimkilerden önce müslüman olmuştu. Artık nasıl müslüman olduysanız Arapların herkese aynı muameleyi yaptığını sanıyorsunuz Onu da geçtim 1000 küsür sene atalarım tarafından düdüklenmiş atalarına ağla sen keke
    angu, İran'dami sevgi ve barışla, aşk dinine geçmiş? :) Yav bu din ne acayip bir şey bir şey arkadaş koskoca toplumlar, kendi istekleri ile, binlerce yıllık dinlerinden ve kültürlerinden vazgeçip, zamanında kendilerine saldıran ve tecavüz edenlerin dinine geçebiliyor? ( yersen ) O şunun dinine geçmiş bu bunun dinine geçmiş, buradaki olayların iç yüzünü gerçekten göremiyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 20 Ağustos 2019; 18:51:25 >
  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Kes lan akşam akşam caz yapma yine boş boş. Daha ne yazdığımı anlamıyorsun. Şimdi de forumdaki Hdplileri kayırma görevine mi başladın.
    Sasaniler diyorum kime diyorum? Türkler gibi aşk dinine geçişlerini anlat :) Yav orta doğuda herkes islam dinine geçmiş ne güzel, ne güzel :) e insan hak dinini görünce tanıyo tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 21 Ağustos 2019; 21:28:28 >
  • akhenra kullanıcısına yanıt
    Konuya sadece bir sen bir de yancın yazıyorsunuz kime sesleniyorsun iç yüzünü göremiyorsunuz diye Alooo konu kapandı hafız. Söyleyeceğimi söyledim, yazacağımı yazdım. Nasıl bir içine oturduysa bir aydır konudan çıkmıyon lan, hayatının saplantısı oldu. Geceleri yatmadan önce dizlerini karnına çekip, kan çanağı gözlerinle, vahşet dini İslam, vahşet dini İslam diye diye ileri geri sallanıp yatağın üzerinde sayıklıyor musun? Ne oldu Araplarla yaşadığın travmaların mı var? Hala kendini ispatlamaya çalışıyorsun. Yazık Git derslerine falan çalış buralar senin müfredatını aşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akhenra

Bu mesaj silindi.
    ne varmış halinde.
    abartma sende.

yeryüzünün en büyük yaratıcısının en şerefli dinine kendi isteğiyle müdahil olmuş sözüm ona şereflenmiş bir kavmin semitik genomlu üstün insanı o...

ataları aynı anda birden çok yerde olabilecen tükürüğüyle yılan zehirlerini deaktif eden havaya attığı bastonuyla dünyanın diğer ucunda zülme uğrayan avratları haydutlardan koruyan övülmüş istanbul fatihlerinin soyundan..

bu müthiş cv le öldüğünde diğer tarafta 2 cennet seçeneği olacak

orhun abidelerinin bekçiliğine karşılık sınırsız moğol avratları

kabe bekçiliğine karşılık sınırsız 9 yaşındaki arap cariyeleri

• İslamı eleştirene bak beri gel. Senin hayali hezeyanlarını, ideolojini de biliyoruz dayı. Aklınız sıra kendinize küfrettirip beni mi banlatacaksınız? Sana da blok. Hadi şimdi egonuz tavan yapsın. Atın tutun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

İslamı eleştirene bak beri gel. Senin hayali hezeyanlarını, ideolojini de biliyoruz dayı. Aklınız sıra kendinize küfrettirip beni mi banlatacaksınız? Sana da blok. Hadi şimdi egonuz tavan yapsın. Atın tutun
    Nickinlr mesaj versende biz seni insandan
    sayoyoruz.
    Saglkkli egitim sonrasi cahilliginin farkina varip insanca kucuk insanliga buyuk adim atabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En sonunda haddini öğrendin, bundan sonra bilmediğin konularda böyle sus pus izle, sadece küfret de ne olduğunu insanlar başta anlasın, kafaları karıştırma şu cahil halinle.
  • TÜRKLERİN MÜSLÜMANLIĞI MESELESİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Lol. Yusuf Has Hacip Araplardan çok etkilenmiş. O yüzden yazdıklarından etkilenemiyorum diyen bir tipsin. Tarihe bakış açısı bu denli yerlerde olan birinin İlber Ortaylı capsi üzerinden bana cahil demesine de bu bölümün kalitesizliği diyeyim artık. Neden cahilim? Çünkü din haline getirdiğiniz ateizminizin yayılma kanallarından birini tıkıyorum burada. Çünkü senin kafandakilerle realite uyuşmuyor. Kafanızdaki tabuların aksine bir şey söylenince sabah akşam eleştirdiğiniz o yobazlara dönüşüyorsunuz. O kadar tahmin edilebilir bir topluluksunuz ki. Aklınız sıra " Araplar Türkleri zorla müslüman etti" safsatalarıyla duygu sömürüsü üzerinden üç beş ergeni mi kafalayacaksınız? Bunun için konuda kendince bana laf yetiştirmeye çalışan bir kişi vardı onu da üst sayfalara çoktan gömdüm. Geri kalanlarınız da onun goygoyunun arkasına sığınıp, sadece yancılık peşindesiniz. Daha tarih nedir onu bilmeyen tipler bana cahil diyor Putu kırılmış paganların ruhban sınıfı gibi toplaştınız konuya, yazılanlara bakıyorum internet bilgileri, palavraları, sen müslümansın, Arapçısın yaftaları. Daha öz fikrinizi dile getirmekten acizsiniz. Okuduğunu anlama, analiz etme yeteneğiniz yok. Olmayan fikirlerinizle gölgelerde sinip fırsat kolluyorsunuz. Bu forum bildiğin sizin her şeyiniz olmuş. Gece gece iyi güldüm.

Fırsatı olsa keleşle okul tarayacak tipler İslamı kan ve vahşet açısından eleştiriyor

Kaynak görse Arapça bu diye ateşe verecek yobazlar kaynak uzmanı kesiliyor

Bilgelik buysa ben cahil olurum sıkıntı yok. Ama siz bu bilgelikle ne yapacaksınız onu düşünün

• Şunu da şuraya ekleyeyim de inkar falan eder huylarıdır çünkü

TÜRKLERİN MÜSLÜMANLIĞI MESELESİ

Gördüğünüz üzere über Türk Wildboyumuz, Yusuf Has Hacibin Türklüğünü beğenmiyor. Kendisi tabi günlük hayatta yılkıya binen, kımızı sek içen, çadırda yaşayan ve kesinlikle Türk örf ,adet ve töresine göre yaşayan biri olduğu için Yusuf da kimmiş canııım. Sen ateistsin o yüzden daha Türksün Wildy. Helal

"Atalarımızın bozulmuş hali" demek. Onda birim olun bari de öyle eleştirin beni be kardeşim. Kardeşim dediysem lafın gelişi tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 23 Ağustos 2019; 3:42:15 >

• Bu da konu linki
    https://forum.donanimhaber.com/kutadgu-bilig--135651542

Zodionla birlikte iyi eğlenmiştik
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.