Bildirim
türklerin yoğun olduğunu oyunlar
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MMORPG oynayanın konsolda işi ne? Sizi PC bölümüne alalım hocam:) -
oynamıyorsanız cevap vermenize gerekte yoktu sayın hocam. pc de zaten gw2 bdo oynuyorum ama konsola geçince türk arkadaşların yoğun olduğu bir oyun varsa oynamak istedim sadece -
O tarz oyunlar konsola çıkmıyor onu demek istiyorum. -
Turkler xboxda genelde fifa rainbow pubg felan oynuyor usta.Ben sattim xbox i ama path of exile oynuyordum guzeldi. -
Eso da akıncılar diye Türk guildi var baya aktif -
Bdo xbox a da gelicekquote:
Orijinalden alıntı: emreylmz77
oynamıyorsanız cevap vermenize gerekte yoktu sayın hocam. pc de zaten gw2 bdo oynuyorum ama konsola geçince türk arkadaşların yoğun olduğu bir oyun varsa oynamak istedim sadece -
destiny 2'de baya kalabalık bir ekip var... sürekli bir şeyler yapacak birileri bulunuyor :) -
-
Ps4 e gec turk arabic italian hepsi var -
Gereksiz bir cevap olmuş adamın sorusu belli sen xbox a gel istersen... -
forumda herkes her şeyi çok iyi biliyor zaten. sorulan soru dışında her türlü cevap var 😄
+menemen nasıl yapılır?
-sucuklu yumurta yap kardeşim sucukları kızart üzerine yumurta çak.
+benim canım menemen istiyor.
-olsun sucuklu yumurta daha güzel cahil misin -
-
teşekkür ederim -
Arkadas turklerin yogun oldugu oyunlar demis. Ben isin kaynagini soyledim ki onun anlami konsolda yogun olan bir kesimin oyunlarda da yogun olacagidir.
Ayrica xbox one s kullaniyorum. Daha once Ps4 te kullandim. Yine kullanicam seneye. Neyin ne oldugunu deneyimledim ona gore cevap verdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X