Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maestro013 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
6
Favori
8.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kafalarına göre her ay attırıyor bende çıktım bugün uzun yıllardır kullanıyorum artık yeter geç bile kaldım . 2024 ocakta 400 -500 der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet yerine hangi internet şirketini önerirsiniz arkadaşlar ?

• batan geminin malları, turknette kalan var mi yahu?

• kerlensu K kullanıcısına yanıt

Usta axess 3 taksitte mi kaldı, bilgin var mı? Bende sürekli oturum sonlandırıyor bakamıyorum.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Axess 3 gösteriyor tabloda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet 500 tl de yapsa kullanırım, ne t.tkoma ne de ne olduğu belli olmayan merdiven altı yerlere para vermem

• Enpara için taksit fırsatı bu kampanya için kullanılabiliyor mu? Başlıkta göremedim ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • falc10 F kullanıcısına yanıt

Evet mümkün peşin ödeyip enparanın faizsiz taksitlendirme kamp kapsamında bankaiçi takside bölebilrsiniz, ayrıca varsa maximum,ziraat,bonus kartta vade farksız taksit sayısı 6

• Yaklaşık 4 senedir turknet kullanıyorum. en küçük bi problem yaşamadım. hali hazırda 100 mb zamlı fıyat 299 tl. 1 yıllık ödeme ile 279 tl den devam ediyorum. yaptığım araştırma neticesinde 100 mb interneti ortalama 250 - 300 tl den daha aşağıya veren herhangi bi firma zaten yok. herkes sanki sadece turknet zam yapıyormuş gibi sürü psikolojisine kapılmış. taahhütün olmaması problem değil çünkü taahhüt yapan firmalarla her daim aynı fiyatı hemen hemen zaten koruyor turknet.

• Yuzarsif-06 kullanıcısına yanıt

Hersene aynı muhabbet,hedefleri enflasyon altında zam, artık firmalar azami 1 yıl taahhüt sunmaya başladılar, buna rağmen 2022 4.çeyrek 900bin, şuanda ise 1milyonu aşkın aboneye hizmet vermekteler, herhangi bir koşul yok şart yok dakikasında iptal hakkı olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 28 Ağustos 2023; 16:33:15 >
  • dedim ya, sürü psikolojisi.

• Bu ilk konudaki paket bende çıkmıyor. Nasıl faydalanabiliriz hocam?

• muscako M kullanıcısına yanıt

Türknet online işlemleri web sürümünden,chromedan baktınızmı? Mobil sürümlerde bu kampanya çıkmıyor

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

ne kullanalım ? millenicom, turk telekom, superonline, vodafone, şoknet hepsine bakıyorum adam akıllı sadece bunlar görünüyor. Fiyat olarak şoknet ve millenicom daha uygun ama hiç kullanmadım. Daha iyi bir tavsiyeniz varsa söyleyin bakalım hangi operatör, hangi tarife.

• Geçen Aralık ayında 10 aylık peşin ödemiştim zam falan gelir diye 10*169= 1690 TL ödemişim. Şimdi önümüzdeki ay ödeme zamanı geliyor fiyatlar olmuş 300 TL. Taahhütlü paketlere baktım Türk Telekom'un 300'den daha ucuz olanı yok. Peşin ödeyip 6 taksit yaptırmak daha mantıklı en azından 1 sene boyunca zamdan etkilenmemiş oluyorsun. Bu kampanyayı bekliyordum teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.