. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Mart 2024; 20:17:41 > |
silinsin
-
-
Burada haber değeri olan TurkNet'e yine zam gelmiş ve 300 TL olmuş! -
Bana öyle bilgi gelmedi 300 lira maşallah, alt yapı olarak sadece Türk net var kurtuluş yok mu başka operatör kullanmanın -
Şu an daha önce uyguladığımız Mevcut Fiyatı Koruma fırsatından yararlanıyorsunuz. Süresi bittikten sonra siz de 12 Aylık Peşin Ödeme Fırsatı’ndan yararlanabileceksiniz. -
alternatif netspeed bakabilirsiniz
-
300 yerine 12 ay peşin 280 ödemek eşşekliktir, adamlar resmen kontratsız olayını fırsata çevirdi dakka başı zam yapıyolar. eylül gelmeden kontratlı düzgün bi başka sağlayıcıya geçmek için önerileri yazalım arkadaşlar. -
Turknete yeni geçtim pişmanım -
faize kur korumaya atarlar :D 229 devam ettirse 12 ay peşin vermeyi düşünebilirdim.
-
Ben şeyi de anlamadım, benim mi 279 olacakmış eski fiyat 249, 279 olarak 12 ay ödeme yaparsanız etkilenmezsiniz diye yazmışlar mailde. 249 olarak 12 ay desen anlayacağım da zaten zamlı halini neden 12 ay kampanyalı diye yazdılar anlamadım. -
Çevreme söyledim dinletemedim yok taahhüt yokmuş istediğinde kapatabiliyormuş, kardeşim internet vazgeçilmez oldu neyi kapatıyorsun? Ben 35 mbit 116 ödüyorum ve 1 yıl daha taahhütüm var. Bunlar benim taahhüt bitene kadar 500 yapar. -
yılbaşındada zam gelir .
-
1,5 sene önce Türknet'den internetimi taşıdığım gün benim için en mutlu günlerden biridir. "Benim için" gelmiş geçmiş en kötü iss ama benim için.
-
Yeni fiyat 299 oldu 12 ay peşin ödersen aylık 279 oluyor.
-
Bana gelen sms ve mail ücretimin 279 olduğunu söylüyor. Önceki ücretim 249.Türk net kendi alt yapısı zaten başka alt yapı olsa başka operatör kullanmayı düşünüyorum 279 verene kadar 100mbit yeter 170 liraya tarifler var hatta bedava haklarım bile var İnternet kutusu firmasında dondurdum hesabı duruyor öylece -
160 olduğu gün ortalama 160₺ ile Türk telekoma geçtim yine 35megabit.
1 yıl bitti. 1 yıl daha bu fiyattan devam. 100den 130, 130dan 160 olduğu an bitmişti benim için -
Konu başlığıyla alakası olmayan mesajları doldurmuşsunuz gene.
Aynen kardeşim sen uyanıksın 50 lirayken taahhüt verdin kurtuldun peki bundan bize ne?
Kredi kartıyla ödenince sektör olarak ne geçiyor bilen var mı ona göre kampanya kombolarız belki
-
Faizsiz 5 Taksit Vakıfbank Troy, sanalKartlar Troy olarak açılabiliyor, troy kart olması şartı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 23 Ağustos 2023; 15:24:39 > -
ilk başlarda taahhütsüz diyerek müşteri topladılar. internetimde arıza oldu, çözmediler. iyi ki çözmemişler. birkaç ay önce tt ile 2 yıllık taahhüt yaptım. 35mbite 2 yıl boyunca 225tl ödeyeceğim. kafa rahat. 1 yıl sonra turknet 500-600 liraları görür.
-
Aylık 20 Tl avantaj için 12 aylık parayı bu enflasyonda peşin ödemek baya baya kerizlik olur. Turknet aynı fiyattan peşin ödeme kampanyası yapsa belki düşünürdüm, artık yüksek fiyatlarda olsa 12 veya 24 ay taahhütlü bir iss geçmek en iyisi olacak. Bunlar Ocak ayında bir zam Martta bir zam daha yapar. Ek olarak buraya vereceğiniz parayı 3 ay boyunca ödemeleri düşerek mevduata bağlasanız 3. Ay sonunda aynı oranda indirimi hatta belki fazlasını almış olursunuz. Burada yaptıkları taahhüt ver 12 ay 279 öde olsa tamam bir nebze kabul edilebilir olurdu ama bu şekilde peşin para isteyip birde indirimmis gibi göstermek resmen tüketiciye hakarettir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 23 Ağustos 2023; 17:48:52 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Burada haber değeri olan TurkNet'e yine zam gelmiş ve 300 TL olmuş!
|
300 yerine 12 ay peşin 280 ödemek eşşekliktir, adamlar resmen kontratsız olayını fırsata çevirdi dakka başı zam yapıyolar. eylül gelmeden kontratlı düzgün bi başka sağlayıcıya geçmek için önerileri yazalım arkadaşlar.
|
Çevreme söyledim dinletemedim yok taahhüt yokmuş istediğinde kapatabiliyormuş, kardeşim internet vazgeçilmez oldu neyi kapatıyorsun? Ben 35 mbit 116 ödüyorum ve 1 yıl daha taahhütüm var. Bunlar benim taahhüt bitene kadar 500 yapar.
|
Benzer içerikler
- vodafone 10 gb hediye tobi
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- yanımda premium
- turkcell 60 gb 390 tl
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X