Şimdi Ara

TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
6
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaş ambalaj kullanmış 4.50 TL genede pahalı..ben yurtiçi ile yolladım 11 TL verdim saat 5 te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencerr

arkadaş ambalaj kullanmış 4.50 TL genede pahalı..ben yurtiçi ile yolladım 11 TL verdim saat 5 te

hocam merhaba benimki başka yer yoktu gidecek siz gönderdiginizdede iletildi demessine rağmen belge gelmedi demeleri gibi bir drum oldu mu =?
  • quote:

Yurtiçi kargonun bu indirimini uzun zamandır kullanıyorum.Özellikle şube teslimlerde çok daha indirim yapıyorlar.Tek yapmaları gereken kampanya saatleri arasında şubelere gitmek ve indiriminiz vardı diye belirtmek.Forum ikinci el kısmında verilen ilanlarda mng kargonun %25 indirim kodu oluyor.Dün MNG'nin indirim kodunu kullanarak istanbul'a şube teslim işlemci gönderdim 8,33tl tuttu.Halbuki Yurtiçi kargonun "süper ekopaket bireysel" indirimiyle aynı kargo 6,41tl'ye gidecekti.Adrese teslim 8.81TL'ye giderdi.Yani kısacası en uygunu Yurtiçi Kargo oluyor.bugün doominsert'e özel mesaj attım bu kargo ücretleriyle ilgili olarak.İlk mesajda bu indirim kısmını belirtirse yeni abone olacak arkadaşlar kargoya bu kadar yüksek fiyat ödemezler.

http://www.yurticikargo.com/bilgi-servisleri/kampanyalar/Sayfalar/kampanyalar.aspx

• Yurtiçi kargoda teslim mesajı gelmiyor online teslim edildi yazıyor.ben evrakları geçen hafta çarşamba gönderdim.cuma günü dönüş yaptılar onaylıyormusunuz vs diye dünden itibaren kullanmaya başladım
  • quote:

Yurtiçi kargoda teslim mesajı gelmiyor online teslim edildi yazıyor.ben evrakları geçen hafta çarşamba gönderdim.cuma günü dönüş yaptılar onaylıyormusunuz vs diye dünden itibaren kullanmaya başladım

peki hocam dönüş için 3 gün bekleyeceğiz yani :)
  • cuma günü dönüş yapılır hocam

şuradan şifremi unttum kısmına telefon numarasını yaz şifre gelirse abonelik sözleşmesini görebilirsin

https://turk.net/online-islemler/sifremi_unuttum.asp
  • quote:

cuma günü dönüş yapılır hocam

şuradan şifremi unttum kısmına telefon numarasını yaz şifre gelirse abonelik sözleşmesini görebilirsin

https://turk.net/online-islemler/sifremi_unuttum.asp

İstisnai durumlar hariç, evrak gönderim sürecinde çok sorun yok, olduğu sürecede müdahele edilir bir şekilde
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Şu hız gösteren sihirbaz nerede bulamadım gitti yardımcı olun :)
  • hemen başvura tıklayınca açılıyor TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ
    sihirbaz
  • Ben dizi hastasıyım, deli gibi izlerim. Eskiden indirirdik hey gidi günler =) şimdi direk siteden hd izleniyo maşalla. Eskiden ne hd gösteren tvm vardı ne de bağlıtım hızlıydı, çürük çarık izledik lostları fln. Şidmi hepsini hd izliyorum kotam dolmuyor. Kopma flnda yaşamadım,gayet stabil hızım. Üstüne bide bişiler indirirsem ay sonu gibi neredeyse bitiriyorum ama daha hiç dolduramadım.
  • diyet kovala D kullanıcısına yanıt
    Ozaman sen bu paketi seversin hocam
  • TTNet'ten Turk.net'e geçeli yaklaşık 4-5 gün oldu. Yaptığım hız testinde hızım şu an 10-11Mbit civarı çıkıyor. Halbuki abone olurken ve hatta şimdi de sitede 32Mbit hız yazıyor, vaad ediyor(du). Ve hatta müşteri temsilcisi hattımın desteklediği kadar hız verileceğini söylemiş ve kontrolde de 64-65Mbit civarı göründüğünü belirtmişti. Hâlâ hızımda bir değişiklik olmadı, eskisi gibi "16Mbit'e kadar" aldığım hızdayım. Turk.net Online İşlem Merkezi'ne girdiğimde tarifemin "16 Mb e Kadar Kotasız 150 GB AKN-Heryöne 1000 Dakika Taahhütsüz Kredi Kartsız Tam İletişim-59,99 TL/Ay" olduğu görülüyor. Aradığım MH temsilcisi de "ama siz 16Mbit'lik sözleşme imzalamışsınız" dedi. Bana başvuruda gönderilen dökümanlar neyse ben onları imzaladım, ama hep "32Mbit olacak, ama hattın desteklediği hız, 64-65Mbit verilecek" diye konuşulmuştu. TTnet ile aynı 10Mbit hızı alacaktıysam ben niye geçtim o zaman Turk.net'e? Neyse arıza kaydı oluşturdular, en kısa zamanda arayacaklarmış. Umarım düzeltir, taahhütlerini yerine getirirler.

• Ben türk.net bağlattıracağım fakat 2. kattan 4. kata taşındım ve yeni olduğu için 4.kat bilgilerde gözükmüyor . Ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLaMMiS -- 7 Temmuz 2016; 20:47:11 >
  • emintolga kullanıcısına yanıt
    birincisi vdsl2 modem almanız yada olması şart vdsl portları ayrı siz vdsl hizmeti aldığınızdan eminmisiniz şu an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

birincisi vdsl2 modem almanız yada olması şart vdsl portları ayrı siz vdsl hizmeti aldığınızdan eminmisiniz şu an?

Kullandığım modem şu:http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8968-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-3g-paylasimli-adsl2-modem-router-ap-p-BD301468

Biraz aşağıdaki resmin altında "Ethernet WAN (EWAN) portu Kablo,VDSL veya Fiber modemler için diğer bir geniş bant bağlantı seçeneği sunar" diyor. Bu yeterli değil mi yani, yeni bir tane daha mı almam gerekiyor?
    Teşekkürler.

hayır bu modem vdsl2 destekli değil şu an yüksek ihtimal adsl2plus hizmeti alıyorsunuz...modem arayüüznde yazar..max hız 16mb alırsınız..
    hep soylerim sık iss değiştiren biraz teknik bilgisi olcak...
    jack değiştirme ev içi tesisat yenileme hasar burkukluk çözme modem teknik bilgileri filan...hat sağlığı bilgileri...teknik terimler filan....
    hiç bilmeyen kullanıcıya işkence gibi geliyor....issden issye atlamak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Temmuz 2016; 15:32:07 >
  • Bunlar faturayı ayın 1 inde kesiyor galiba karttan ne zaman alıyor 22 sinde son ödeme diyor 22 sinde mi alıcak?

Temmuzu ayın 1'inde kesmiş sonlarında kesmesi gerekmez mi ben daha temmuz ayını kullanmadım herkeste mi böyle ?
  • Çok teşekkür ederim @kerimcem . Haklısın, böyle böyle, başımıza geldikçe öğreniyoruz anca işte
    O zaman şu modelden almak gerekecek sanırım:http://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr200-750mbps-wireless-ac-dual-band-gigabit-adsl-vdsl2-modem-router-p-BD804582
    300TL civarı normal bir fiyat mıdır peki bu özelliklere göre?

EK:
    Bir de yarı fiyatına şu varmış:http://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w9970-300-mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirelebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-fiber-destekli-vdsl2-adsl2-modem-router-p-BD803594

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 8 Temmuz 2016; 20:47:09 >

bişeydeğil..
    ben asus dsl-17u oneririm..n11 den bakın...5ghz biraz sorunlu bana gore tam oturmuş değil...
    ama ilk once adslden vdsle port taşıttırmanız lazım yeni modem almanız bişey değiştirmez yani şu an için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Temmuz 2016; 20:38:28 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Dostum selam, modem hakkında verdiğin bilgiler için bende ayrıca teşekkür ederim. bazı bilmediğim noktalarda sizin yorumlarınızla öğrenmiş oluyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.