Şimdi Ara

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
5
Favori
34.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tamam işte ben telekoma gider kredi kartıma bloke olmadan tane tane rahat rahat öderim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra Türknette kalmanın anlamı kalmadı. Türknet verdiği sözü tutmuyor. 2023 kadar zam olmayacak dedi. Yarın başka zam yapmayacağının garantisi yok. Diğer iss tavsiyelerine açığım. Engelsiz tarifesi olan bir iss referans ile geçebilirim.

• fatito77 F kullanıcısına yanıt

Hangi paket tam olarak ? Hız-fiyat ?

• Gigafiber altyapı gelirse belki bir gün yeniden turknetli olunabilir. O zamana kadar veda ediyoruz arkadaşa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önerisi olan varsa uygun bir yer oraya geçelim.

• Gigafibere geceli 1 ay oldu.
    Ciddi derecede bu hiz pek birsey degistirmiyor.
    Surekli birseyler indirip durmuyorsaniz ayda 1 kere isinize yarar.Benimde 1 ayda 1 kere isime yaradi. Vdsl paketi zamlaninca aradaki 20-30 lira cok goze batmiyordu, lakin suan eski paketime geri donsem 60-70 liralik fark olusuyor.
    Zamli tarife banada uygurlanirsa gigabitine bakmadan kapatirim muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 20 Temmuz 2022; 10:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet sadece gigafiber kullanıcılarının kullanacağı bir iss olmuştur. Benim bölgeme değil gigafiber normal fiberin gelmesi bile 3 yıl sürer. İstanbul pendik kaynarca'da oturuyorum. Benim bildiğim buradaki tek fiber kullanan yer superonline'nın merkezi. Artık reklamlarda en hızlı iss derler.

Santral'e 65 metre uzaklığındayım. Aslında üst sokağımda denebilir.

Bana atılan e-postalar hala duruyor. 140 ₺ olduğunda başka iss lere bakmıştım. Bu gün de 170 ₺ oldu ve artık gerçekten geçiş vakti geldi.

Ayrıca her gün modemim ip almayı bırakıyor. TP-Link TD-W9970 kullanıyorum. IPv6 dediniz vermediniz. Birkaç kere IP sorunumu söyledim normal dediniz. Buraya kadarmış.

Gigafiber kullanıcılarıyla mutluluklar.

Yeni ISS önerisi bekliyorum. PM'den yazabilirsiniz.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Evet, 1 Mart – 1 Mayıs arası gelen tüm kullanıcılarımız 2023 Haziran'a kadar zam görmeyecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

peki benim gibi 2-3 yıllık eski abonelerinize 10 aylık faturayı 3 taksitle geçirmeniz reva mı?

• Geceli 1 ay oldu bana zam yansiyacak anlasilan.

İptal islemini nasil baslatabilirim ?

Vdsli tekrar baglatinca islemleri baslatayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık. Sonraki ay 200 lira olacak sanırım. Kaç kişiye vesile oldum Türknet'e geçiş konusunda pişman ettiler beni. İlk defa bir firmadan hizmet alırken memnundum onlarda bozdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Celp kağıdından erkek çıkmış askere çağırmışlar birde bundan büyük olay mı var mhfjklmhgfj

Post attığımdan beri kahkaha atıyorum işyerinde fdjıgnefhgtndfjıgndhjgf

• daquied kullanıcısına yanıt
    Yeni başlatılan aboneliklerde paket ücreti 169.90 TL olarak güncellendi ama adresinizde gigafiber altyapımız varsa paket ücreti 139.90 TL' dir.
  • eXaLs E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz. Böylece fiyat değişiminden etkilenmez, 10 ay boyunca kafanız rahat olur.
  • @TurkNetDestek Özel mesaj attım size, mesajımdaki konuyla ilgili bana dönüş sağlayabilirmisiniz ?

• kron0S K kullanıcısına yanıt

Olmaz o dediğin ihtimaller dahilinde değil 2 ayda 2 katına çıktı fiyat verdiler yetkiyi görüyoruz etkiyi....

• İnternet Kutusu’nu tavsiye ederim. 100 Mbit 99.90 TL. Arkadaşını getir, ücretsiz kurulum, 12 aylık peşin ödeme, whatsapp destek hattı vs bir çok artısı var. Forumda sıcak fırsatlarda konusu mevcut inceleyebilirsiniz.www.internetkutusu.com.tr

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanırım taahhütlü kampanyalar bu dönem daha avantajlı. 2 yıl taahhüt yapsan daha iyi. bu kadar zaman içinde kaç zam daha gelecek belli değil.

Bir bakalım tarifeler ne durumda diğer operatörlerde.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.