nedense 1 yıl sabit fiyat sözü verildiğinde böyle sizin belirtmiş olduğunuz gibi bir mart mayıs ayı abone olanların kapsamı ile ilgili bir bilgi sunulmamıştı madem türknet böyle müşteriyi kandırma yolunu seçti o zaman bize de başka diyarlara yolculuk gözüküyor artık kendi gigafiber altyapısındaki kullanıcılar ile sonsuza kadar takılsınlar çünkü türknette gigafiber dışı kullanıcıların kalmasını hiç bir mantığı kalmadı açıkçası |
ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (10. sayfa)
-
-
XDSL numarası 17,18 ve 88 ile başlayan 10 rakamdan oluşan Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet alan kullanıcıları ayırıcı bir bilgidir. XDSL numarası devre numarası yada hizmet numarası olarak da geçebilir. Bu bilgiyi bilmiyorsanız aktif işletmecinize sorabilir yada internet sizin üzerinize kayıtlıysa E-Devlet üzerinde Sabit Hat Sorgulama(https://www.turkiye.gov.tr/btk-sabit-hat-sorgulama) adresi üzerinden öğrenebilirsiniz.
-
ben de alternatif arayanlardanım. öneri varsa paylaşır mısınız arkadaşlar
-
Merhaba, kullanıcılarımızın fatura dönemi genelde farklı oluyor. Bu sebeple genel bir tarih vermem doğru olmaz ama online işlem merkezinde fatura detayından tarih bilgisini kontrol edebilirsiniz. -
aynen öyle. bu alçaklar bizim gibi eski abonlerden sabit fiyatı peşinen alıyorlar. allah belanı versin turk net. arkadaşlar bu zam furyası her alanda sürüyor. lütfen 2023 seçimlerinde size bu yaşamı layık gören partileri unutmayın.
-
Tepki verildi bile...Degerli TurkNet'li, Iptal talebinizi isleme aldik ve ekiplerimiz incelemeye basladi. 24 saat icinde faturalamanizi durduracagiz. 5 gun sonunda hizmetiniz otomatik olarak sonlanacak. Fesih talebi size ait degilse bizimle iletisime gecebilirsiniz. Isleminiz tamamlandiginda size bilgi verecegiz. B001
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soz vermek bilmem ne vermeye benzemez. 2023 hazirana kadar fiyat garantisi veriyorsan o port zammini kaarindan duseceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet kardeş maval okuma boşuna. Sözünüzde durmadınız. Bu saatten sonra kuruma inancım kalmamıştır. Birçok kişiyi üye yapmıştım, şimdi tek tek üye yaptığım insanları farklı issye taşıyacağım. Siz bu kafayla gittiğiniz sürece üye kaybı yaşamaya devam edeceksiniz. Umarım sözünüzde hiçbir zaman durmadığınız için batarsınız.
-
Merhaba, faturanız çıkmış olsa bile abonelik iptalinden sonraki günler için faturada düzenleme yapılıyor. Kullanım yapmadığınız günler için sizden bir ücret almıyoruz. -
10 seneye yakın Türktelekom kullandım miss gibi. Şimdi evime port olmadığı için Atlantis net ile 50mb 6up alıyorum 99tl ye buna da şükür. Eğer adrsime port gelirse düşünmeden 2 yıl taaddüt edip Türktelekoma geçi cem geri.
-
Tutamayacağın sözü vermeyecektin Cem efendi. biz Türk halkı olarak söz tutmama konusunda hassasıs. Suç bizde, Turknet'i biz şımarttık sağda solda öve öve. Sonra üstümüze çıktınız.
Ben Millenicom'a geçiyorum. Hadi evallah, buraya kadarmış.
-
Önceden sitesinde Fiyat Garantisi verdiği kısım vardı. PDF olarak download edebiliyorduk. Şimdi fiyat garantisi kısmı yok download edilecek bir belgede yok kaldırılmış.
Ben ŞOK .
Neyse resmi yazılı belgeyi artk alamasakda googleda heryerde çıkıyor birkaç yukarıda bahsi geçen 140tl sabit ücret (1mart-1mayıs arası abone olanları kapsar)
olayını ben yeni öğrendim.
Turknet bu sekilde duyurmadı.
Böyle birşey oldugnu bilsem bende Arkadaşlarıma Turkneti önermezdim.
Bende mağdur edildim arkadaşlarımla aram kötü oldu firma yüzünden.
Manevi olarak arkadaşlarıma karşı mahçupe etti firma beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 20 Temmuz 2022; 10:29:47 > -
#Türknetİptal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom'da hangi paket iyi ? İptal edip o pakete geçeyim ben de. Türknet müşteri kaybetsin de o büyüme oranlarını görsün.
-
Hocam, konuda resmî video var, adam resmen ağzı ile diyor fiyat garantisini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yaptım işte tivibulu pakete geçtim çu an aynı fiyat tivibu da artısı oldu
-
KOMİKTİyoutubeErşan kuneri nazlı normal kızım işte 🤣🤣#ezgimola #cemyılmaz #çağlarçorumluhttps://www.youtube.com/shorts/jOTiLL9lBy8?feature=share
-
Merhabalar, kullanım yapmadığınız süre hesaplanarak aynı şekilde size iade edilecek. -
Arkadaşlar, size tavsiyem şudur.
Güya Mart-Mayıs ayları arasında abone olduğum için Haziran'a kadar 139 TL'den kullanmaya devam edeceğim. Hoş bu laflarına da nasıl güvenilir bilemiyorum ama bekleyip göreceğiz. 169 liradan faturalandırıldığım an direkt iptal edeceğim.
Diğer türlü özellikle eski abonelerin TurkNet'de 1 dakika durmaması lazım. Şahsen 169 lira ödeyecek olsaydım 1 dakika durmazdım. Patır patır hatlarınızı taşıyın, TurkNet bulunmaz hint kumaşı değildir. Türk Telekom'un yaptığı tek port zammına karşılık 2 zam yapmasına tepkiler çığ gibi büyüyerek verilmelidir.
Tamamen fiyasko bir firma oldu. 100+ hızları açıklamıyor, gigafiber planlaması hakkında bilgi vermiyor, önceden zammı 1-2 ay önceden haber verirdi, şimdi anında yapıştırdı. bla bla bla.. Vazgeçilmez değildir, taşıyın yola gelsinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Temmuz 2022; 10:35:13 > -
xD Çok ağır olmuş kaldırabilirlermi acaba:D
Herkes TUrkneti NAZLI gibi Masum iyi kalpli Temiz sanarken. NAZLININ aslında hiçte öyle olmaması:D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X