< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (8. sayfa)
-
-
Turknet destek konuya yazmasın mümkünse
Gigafiberin maliyetine ben niye katlanıyorum.
Aldığım 50mbt internet hepi topu
tahhüt yok diye köklenmezki
Ben de sıkıldım Marttan beri gelen zamlardan
Farklı önerileriniz varsa değerlendirelim konu başlığında
-
Poyraz, comnet, internet kutusu vb. hangi firmaya geçmeyi düşünüyorsunuz?
-
Türk Telekom'un, Superonline'ın her yerde mağazaları var. Kirası, elektriği, çalışanı üstüne çağrı merkezinde bir çok eleman çalıştırıyorlar derken masrafları inanılmaz büyük ama fiyatlar TurkNet ile neredeyse eşit.
Peki TurkNet'in neyi var? Ne mağaza, ne çağrı merkezi çalışanı hiçbir gideri yok... Aa, pardon cips-kola ikilisiyle oturduğu yerden yağlı eller, sivilceli suratıyla çoluk çocuğu oyun videolarıyla meşgul eden herbokolog bir tombalağa reklam için vereceği milyonlarca lira nereden çıkacaktı değil mi? Tabii ki 2 ayda bir zam yapacakları abonelerden!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 20 Temmuz 2022; 9:49:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni zamlardan sonra güncel fiyatlar bu şekildedir. İnceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 20 Temmuz 2022; 11:14:5 > -
Geçmeden önce diğer kullanıcıların yaşadığı problemleri araştırın o şekilde geçin sonra tekrar dan turknet dönmek için can atmayın.
-
arkadaşlar konudaki turknetdestek elemanı kelime oyunu yapmaya başladı. kesinlikle itibar etmeyin. iyice işi sahtekarlığa vurdular. bu firmanın bize verdiği sözleri yernine getirmemeleri artık son damlaydı. alt yapımda sorun yok. hangi başka operatöre gecmeyi önerirsiniz? şuan en cazip hangisi?
-
sabit telefon hizmeti olmasa bu lanet Turk Nette artık durmazdım. ah annecim ya şu sabit telefondan bir vazgeçmedin canını sevdiğim.
-
Bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zamı tüm sektörümüzü etkiledi. 1 Haziran itibarıyla aktif olan bu zamlar neredeyse tüm operatörleri fiyat değişikliği yapmaya zorladı. Biz de her ne kadar istemesek de hizmet kalitemizden ödün vermemek için yeniden bir fiyat düzenlemesi yaptık. -
Yukarıda listeyi paylaştım hocam. Kontrol edebilirsiniz.
-
Sim kart takilan sabit telefon görünümlü GSM telefonlar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır sözde Haziran 2023 kadar zam yok diyordu birileri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben anlamadım şimdi, zam yeni aboneleri mi kapsıyor, eski abonelerde artık bu fiyattan mı ödeme yapacak?
Mart Mayıs döneminde abone olanlar hariç herkesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamsız tek fiyat diye yıllarca reklam yaptınız ama gördüğünüz gibi şartlar sizin reklam politikanıza uymuyor. o yüzden taahhütsüz internet seçeneğiniz kalsın ama biz eski üyelere şunu diyebilirsiniz. 12 ay taahhüt verin eski fiyattan devam edin vs.
-
140 TL 2023' KADAR Fiyatının Değişmeyeceğinin hem Sözlü Hem yazılı taahhütünü verdiği belgeleriyle beraber
Cimer + Ticaret bakanlığına şikayet ettim.
Sen Resmi olarak zam yapmayacağım taahhütü verip Kullanıcıları (DOLANDIRMAK) eylemini gerçekleştirmiş bulunuyorsun..
Aynı zamanda Bugün Turknet tarafından yapılan Fatura ve fiyat DOlandırıcılıgı için Hukuk bürosuyla görüşmeye gidecegim.
Bu konuda neler yapılabilir Dava açma ve tazminat hakkım olup olmadığı hakkında bilgi alacagım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 20 Temmuz 2022; 10:3:56 > -
nisanda ilk faturayı ödemişim sanırım ben 139 dan devam ediyorum o zaman değil mi?
Yeni Turknet abonesi oldum ardından zam haberini gördüm. Abone olmamda en büyük etken zaten taahüt olmasa da her yerde haberleri dönen Haziran 2023 e kadar zam yapılmayacak olmasıydı. Geri adım atmazlarsa iptal mecbur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X