her 2 ayda bir zam yapıyorlar rezalet |
ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (7. sayfa)
-
-
Siz zamdan etkilenmiyorsunuz Haziran ayına kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam.
-
Merhaba, biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak ve koruyacak çözümleri düşünüyoruz.
Bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz. Böylece fiyat değişiminden etkilenmez, 10 ay boyunca kafanız rahat olur. -
Peşin verince port zammı olmuyor herhalde ;)))) Gençler inanmayın bunlara. Daha önceki ay Zam yok demişlerdi. Nefret ettirdiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, ADSL/VDSL aboneliklerinde ücretsiz modem kampanyamız bulunmuyor. Fiber aboneliklerinde ekipler kuruluma gelirken ücretsiz olarak getiriyor. -
ZAM yapan firma Türknet, kendisini bitirmiştir. Bu miktarı ödeyeceklere Allah yardım etsin.
Halk olarak "dolar yükseldi, petrol yükseldi, enflasyon var" diyerek boyun eğmek yerine "ne oluyor" deyip ses çıkarmazsak ve PROTESTO etmezsek sonumuz harap.
Yarın Türknet 500 lira fiyat koyar, bahanesi de "masraflar" olur, halk da "boyun eğer" hiç merak etmeyin.
-
Tek size mi fiyat artışı yapıyorlar. Siz en iyisi sadece kendi gigafiber hattınızı kullanın. Sözünde duramayan firmayla iş yapmak sizce doğru mu ?
-
Merhabalar, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. -
İnsanları kandirmasalar biz de ne güzel 2 yıl sabit fiyatli TTye geçerdik. Bu zararı kim karşılayacak? Tabii ki hiç kimse. İşiniz gücünüz yalan dolan.
Eski müşteriye Kablonet sahip çıkarken bunlar çakıyor.
Kopyala yapıştır yapıp durmayın.. İnsanların sinirleri bozuluyor..
Sözü verdiğiniz dönem de yeni abonelik başlatan abonelerinizle başarılar...
Ben size geçiş yapmayı düşünüyordum ama zammı çalmışsınız, şimdi geçersem zamlı mı geçmiş olacağım
Ee tabiiki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 20 Temmuz 2022; 9:34:12 >
Ne güzel ülke xxx... 2 ay önce zam yap sonra bi daha bi daha... Kim kimi yakalarsa, ne denetleme kurumları, ne kanun yapıştırrrrr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 20 Temmuz 2022; 9:39:56 >
Turkiye gibi bir ulkede taahhut buyuk bir nimet. Keske taahhut 120 ay yapabilsem. 100 liran 140 liraya çıkınca direk Ttnete geçtim. 24 ay taahhut verdim mis gibi. O zaman yazdim. Bugun kafasina gore zam yapan 3 ay sonra yine zam derlerse ne diyeceksiniz? Boyle diyince fiyat garantisi filan demeye başladılar. Bugun baktim yine zam yapmislar😁 3 ay sonra 200 lira yaparlar.
Tekrar soyluyorum taahhut candir. Ben 2 sene ayni fiyattan odeyecegim. 2 sene de turknetin kac defa zam yapacagini tahmin edebilen var mi?
Arkadaşlar ben uygulamadan iptal talebi başlattım. Beni kandırana neden tahammül edeyim ? Tepki verirseniz benim gibi,belki kaybederiz ama gelecek nesiller kazanır. Tepkisizlige alisirlarsa her ay zam yapabilirler.
Daha yeni zam yaptılar ne oldu şimdi
Ttnet taahhüt istiyor diye kaçtık buraya ama bu saatten sonra taahhüt daha avantajlı en azından 2 sene sabit fiyat olur..
-
Bende başka firmaya geçiş yapacağım zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 20 Temmuz 2022; 9:40:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X