Şimdi Ara

TürkNet 18 gündür internet yok yazıklar olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heryere şikayet etmeme rağmen internet yok ben iptal ediyorum artık hep aynı laflar abone no 1075983 iptal ediyorum lanet olsun türknetede internetede yazıklar olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit - telekom ekipleri geldi hatta internet var hiç bir sıkınkı yok hatla ilgili dedi şuan küfrediyorum herkese türknete telekoma elektrikçiye

• turknet pişmanlıktır
  • Benim iki gün oldu kuduruyorum resmen,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit : sıkıntı iç tesisattaymış çözdük

Konu kilit

• Valla hocam kusura bakma ama sizin gibiler yüzünden bizler de mağdur oluyoruz. İnsan 18 günde iç tesisatını kontrol etmez/ettirmez mi?
    Benim 1,5 ay internetim kesik kaldı, açtığım arıza kayıtlarını "iç tesisat problemi" diyerek kapattılar sürekli. 1,5 ay sonunda bi zahmet eve ekip göndertip iç tesisatla ilgili sorun olmadığını gördüler ve arızayı 2 günde çözdüler. Ama şimdi görüyorum ki arıza kayıtlarını "iç tesisat problemi" diyerek kapatmakta pek de haksız değillermiş. Sizin gibiler yüzünden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bana dediklerini aynen söylüyorum sana adresinizde tt kaynaklı sorun var halledilecek kimse demedi iç tesisatı kontrol ettir sinyal gidiyor forumdanda bakabilirsin arkadaşa söyledim o da tt kaynaklı dedi kimse kontrol ettir demediki bana iç tesisatını ben nerden bileyim iç tesisatta sıkıntı var ben o kadar insanla görüştüm hepsi tt sinyal vermiyor dedi ankastreye sinyal gitmiyor dedi iç tesisatı kontrol ettir sinyalde sıkıntı yok demedilerki ben elektrikçi değilim bişey değilim nerden bilebilirim turknetdestek te aynısını dedi bana bence burda sorumsuz binama sinyalin geldiğini gören fakat ankastreye sinyal gelmiyor diyen kişi buda turknet oluyor herşey sıkıntısız deseydi elektrikçi çağırırdım bir elektrikçi 50 liraya geliyor eve tt kaynaklı sıkınkı var niye 50 tl veriyim diye düşündüm telekom ekipleri 18 gün sonra geldi hatta sıkınkı yok aradılar bende bugün elektrikçi getirdim yanlış yönlendirildim benim amacım sorunumu çözmek ama işinin ehli insanlar olmadığı için böyle aksamalar oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.