Şimdi Ara

Türknet 35 Mbps diye satıp 16 Mbps’yi kitliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet firmasından iki haftadır kurulum bekliyorum tık yok. Dün foruma yazınca bu sabah aradılar ve internet başvurumun 35 Mbps ile devam edemeyeceğini, 16 Mbps ADSL olarak bağlanacağını söylediler. Çok fazla şikayet olduğunu bildiğim ve işler biriktiği için lanet olsun bağlansın yeter ki deyip kabul ettim.

Telefondaki görevlinin söylediğine göre daha sonra 35 Mbps’ye ücretsiz yükseltebilirmişim. Böyle bir şey yaşayan var mı? Sizce güvenmeli miyim yoksa henüz yolun başındayken vazgeçmemi tavsiye eder misiniz.

Abone no: 1662770

Türknet 35 Mbps diye satıp 16 Mbps’yi kitliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_ed007 -- 29 Nisan 2020; 2:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen sana kalmış.
  • Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi bugün tamamladık. Kurulum ekiplerimiz en kısa süre içerisinde randevu alarak sizinle iletişime geçecektir.

Bulunduğunuz saha dolabında boş port yoksa ilerleyen zamanlarda boş port olması durumunda geçiş yapabileceksiniz.
  • İnternet bağlandı ama 16 yerine max 5 Mbps alabiliyoruz. “Nefes alsa yeter” modu tanımladınız sanırım.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kurulum için 3 hafta sonra gelen görevli binaya yeterli internet gelmediğini iddia ederek 35lik tarifeye 5-6 mbps bağlayabileceğini söyledi. Alt komşum 28 alıyor. Abonelik iptal talebinde bulundum. Yazıklar olsun böyle firmaya ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_ed007 -- 2 Mayıs 2020; 10:16:26 >
  • Kemal_ed007 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız üzerinden ekiplerimiz hız profilinizi kontrol ederek size dönüş sağlayacak. Bende modemin buluşma hızını kontrol etmek istedim ama DSL ışığınız yanmıyordu. Modemi siz mi kapattınız?
  • 100 MBPS'E KADAR
    HIZLI, KOTASIZ,
    TAAHHÜTSÜZ
    İNTERNET
    75,99 TL

Böyle milletti kandırıyorsunuz 35 mbit net 76 TL + 100 TL kurulum ücreti 12 aya bölsek ortlama 9 TL gibi bir ücret 35 mbit internet bize 85 TL ye geliyor. Bunun neresi avantajlı ?

Birde sitenizde koskoca yazmışsınız 100 Mbit 75,99 TL Laf cambazlığı yapıyorsunuz turknettttt neymiş Aktif altyapı olmayan bölgelerde 10 TL ekstra farklı üst hızlar sunuluyormuş . bu memlekette adam gibi bir firma çıkmayacakmı tüketicinin yanında ve kandırmayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 2 Mayıs 2020; 23:46:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bigdede kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer geçiş işlemi değil sıfırdan yeni abonelikse kurulum ücreti alınıyor. Geçiş işlemi yapıldığında kurulum ücreti alınmıyor. Kredi kartına otomatik ödeme talimat verilirse 66 TL, talimat verilmezse 99 TL' dir.
    Ben kapatmamıştım kurulum için gelen görevli kablolarınkesip gitmişti o yüzden ulaşamadınız muhtemelen. Özel olarak ilgileneceğinizi söylemiştiniz.

Ben kapatmamıştım. Kurulum için gelen görevli kabloları kesip gitmişti o yüzden bağlanamadınız muhtemelen. Şimdi tekrar bağlantı yapıldı. Hız 3-5 Mbps. Özel olarak ilgileneceğinizi söylemiştiniz.

• Harbi iki yüzlü bir firma bunlar. Bunlardan hizmet almayın abi başka ISS kullanın.

• Turknetin huyudur başvuru yaparken az daha 50 Mbpsye başvuruyordum, 35 alayım yükseltirim dedim ama 20 üstünü göremedik :)

• Şu şiveli keko çalışanları 2 kere dönüp arayıp beni abone yaptı. 75 versek direk gelir, 35 zaten garanti alırsınız dediler ve VDSL hattımı adslye alıp hiçbir şeyi tamamlamayıp kopan ve 1 gündür olmayan internetle bıraktılar. muhatap yok, mesajlara dönüş yok, buradan bile dönmüyor çünkü işine gelmiyor karakter yok. Netspeed varken bu firma ahmaklıktan başka bir şey değil, boşuna kendimizi yaktık. Orada 35 mbps 2 yıl kullandım. Altyapıda 88 mbps destekliyor. Modeme gelen hızda 60 mbps snrde iyi. Bunlar terörist işte, hakkı gasp eden teröristler. BTK'da işe yarasa böyle olmaz işte, ülkede nizam yok.
  • Kemal_ed007 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz bölgede genel arıza bulunuyor. Arkadaşlarım kablo arızasının bir an önce giderilmesi için yerleşik operatör saha ekipleri ile iletişim halindedir. Gelişme olması durumunda Teknik uzmanlarımız sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • Turkic Anatolian T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda asam tanım sorunu bulunuyor. Arızayı yerleşik operatör saha ekiplerine ilettim. Gün içerisinde güncel bilgi aldığımda size bilgi vereceğim. Konuyu yakından takip ediyorum.
    Merhaba,
    Bana da 35 Mbps altyapınız var deyip aboneliği başlattılar. Şimdi hattım Yapa'da ve VDSL aktif olarak gözüküyor ama hızım eski ADSL hızım ile aynı. Destek kaydı 33067461 nolu. Bana yardımcı olur musun? Daha önce özelden mesaj attım sana geri dönüş olmadı. Destek bana alabileceğiniz maximum hızı zaten alıyorsunuz diyor. İyide 7 Mbps hızın neresi VDSL benim en azından 35 MBps civarı hız almam gerekmiyor mu?
    Asam tanım sorunu nedir? hiçbir yerde böyle bir kelimenin anlamı yok. Bilgi vermenizi bekliyorum ama ne internet geldi nede bilgi. 2 gündür internet yok. iptal faksı çekmiştim ne zaman iptal olacak? onun bilgisini verin bari.
  • YunusÇ Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bugün PM üzerinden size yanıt verdim. Arızanız içinde 06.05.2020 10:59' da arama yaptık, ancak ulaşamadık. Tekrar dönüş sağlayacağız.
  • Turkic Anatolian T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sistemde profil tanımlarınız görünmediği zaman yaşanan bir arızadır. Arıza kaydınızla ilgili kontrollerimiz devam ederken kayıtlarınızı kapatmışsınız. Hizmetiniz 06/05/2020' de iptal edildi.
    Arıza kaydı oluştulamıyor, Türk Telekom arızası 06.05.2020 tarihine kadar çalışma olduğu raporu var. Arıza kaydı oluşturmak istendiğinde oluşturma tuşu yok kapalı. Neyseki kurtulduk bitti. Yav hehe profil tanımıymış. 10 yıldır internet kullanıyorum, reglete kabloda çakmışız gelmiş bilmediğimiz şeyi söylüyor. Size ruhsat veren, o kağıda imza atan kansız kisme vatan hainliği ve yolsuzluktan tutuklamalı. Muhatapsız, çözümsüz, teknik ekipsiz bir firma nasıl oluyorda iş yapabiliyor tekrar ediyorum. Neyse kurtuldum artık 200 lirada olsa başka firma bağlatırım, arayınca bir insan çıksın cevap versin yeter. İnternet gitmese aramaya gerek duymacağız oda ayrı konu. 20 günde 20 kayıt açtım size.. nirvana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.