Şimdi Ara

Türknet 50 mb saçmalığı (76 mb tanımladılar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sizin sorun neydi akşamları hız düşüklüğümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nteacome20

sizin sorun neydi akşamları hız düşüklüğümü ?

evet şu an hala yaşıyorum bu sorunu. test sonucum aşağıda. 75 mbit geliyor diyor MH. öğlen 30 40 mbit akşam 3 4 5 6 mbit dalgalı.

• türknet fiyati uygun ha bide telefonu var. baska biseyi yok. kalite dusuk. hizmet vasat. sabah 50 mbit aksam 5 mbit. dalga dalga olurmu boyle. stabilite lazim. bana parasini aldigi hizmeti her zaman tam hizda vermeli

sonuç olarak ucuz etin yahnisi yavan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda turknette çalışan varsa bende alayım bir internet hattı. ama 4 mb upload verecekse eğer..
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    sizin çok aşırı düşmüş hocam ben 75 mb hatta 72 alıyorum akşamda taş çatlasın 65 fln oluyor nerde oturuyorsunuz bence bulunduğunuz bölge çok çok kalabalık bi yerse telekomun santrali o kadar kişiyi kaldırmayabilir
  • benim düşüncem hızı düşen kişiler genelde kalabalık semtlerde oturuyor akşam saaatlerinde herkes int kullandığı için telekomun santrali kaldırmıyor yani türknetlik bir durumda olmayabilir kendim türketin 75 mb int kullanıyorum akşam saatlerin en düşük 65 alıyorum normalde 72-70 arası
  • quote:

benim düşüncem hızı düşen kişiler genelde kalabalık semtlerde oturuyor akşam saaatlerinde herkes int kullandığı için telekomun santrali kaldırmıyor yani türknetlik bir durumda olmayabilir kendim türketin 75 mb int kullanıyorum akşam saatlerin en düşük 65 alıyorum normalde 72-70 arası

gene dalgalı her zaman vaat ettiği hızı vermeli
  • kendi altyapısı olması lazım altyapısı olanları görüyoruz gb başına para alıyorlar
  • quote:

kendi altyapısı olması lazım altyapısı olanları görüyoruz gb başına para alıyorlar

zaten yazdım başka bi mesajımda. gb başına ücret ve kota olayı olmasa kablonet iyi hala.türk telekomda fena değil bu aralar.benim işyerinde 30/30 simetrik bağlantı var. evde 100/4 kablo. türk net bana 75 mbite kadar verebileceğini söylüyor. vodafona sordum oda 97 mbite kadar veririz dedi.şaşırdım kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF803C4C -- 17 Mayıs 2017; 12:5:40 >

• aynen hocam katılıyorum kendi altyapısı olan daima avantajlı stabilite konusunda kablonetin üstünlüğü su götürmez lakin günümüz şartlarında f/p olarak 1. sıraya türkneti yazarım
  • quote:

sizin çok aşırı düşmüş hocam ben 75 mb hatta 72 alıyorum akşamda taş çatlasın 65 fln oluyor nerde oturuyorsunuz bence bulunduğunuz bölge çok çok kalabalık bi yerse telekomun santrali o kadar kişiyi kaldırmayabilir

Bence sorun yaşanmasının sebebi bu. Zaman dilimlerinde yavaşlaması bunu gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.