Şimdi Ara

Türknet ADSL den VDSL geçiş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba. Bölgemizdeki altyapı nedeniyle Özgür İletişim 16 paketiyle internet hizmeti almaktaydım. Geçenlerde yapılan altyapı çalışmasıyla eve gelen internet hızında artış olduğunu gördüm ve bu sebeple 10.12.2020 tarihinde ÖZGÜR İLETİŞİM EKSTRA 75 paketine geçtim. 1-2 dk için de bağlantı koptu ve internet gitti. 11.12.2020 de VDSL destekli modem alarak kurulumu yediden yaptım ve internet geldi. Hemen Online işlemlerden teknik bilgiler bölümüne baktım. Hızımın teklif edildiği gibi yükseldiğini gördüm. Fakat dosya indiriken ve Online işlemlerde yaptığım hız testlerinden ne kadar uğtaştıysam 16 mb hızı geçemedim. Online İşlemlerde Teknik verilere baktığımda MODEM BULUŞMA-MODEM BULUŞUYOR-ADSL yazdığını gördüm. Bende ayrı ayrı 3 adet destek kaydı oluşturdum.

• Destek Kaydı (10.12.2020 Saat 21.33 39334135 Paket Tarife Değişikliği)
    • Destek Kaydı (11.12.2020 Saat 20.03 39375498 Hızım Düşük.Performans)
    • Destek Kaydı (13.12.2020 Saat 22.55 39468679 Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum)-(Buğün "Bu aşamada ne yazık ki sizlere teknik anlamda bu başlıkta destek olamıyoruz. Süreci 39375498 numaralı kayıtta takip edebilirsiniz" diye mesaj geldi)

Diğer sitelerden sorguladığımda evimin saha dolabına 131 metre mesafede ve VDSL portunun var yazıyordu. Bu yüzden 16 mb hız aldığımı saha dolabından Fiziksel Durum (VAE)'nin AÇIK bırakılarak VDSL porta takılırsa sorunumun düzeleceğini düşünüyorum. TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatekin01 -- 14 Aralık 2020; 15:20:36 >

• Düzeltme : Biraz önce Türknet' den sorunumun düzeldiğine dair mesaj geldi. Kontrol ettim gerçekten düzelmiş. Hız testim 68 mb ve teknik bilgiler bölümünde modem buluşması VDSL yazıyor.. Tarife geçişimi 3 iş gününde hallettiği için TÜRKNET'e teşekkürler.

• karatekin01 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Keyfini çıkar yakında yine patlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet VDSL hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.