< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET AKTİVASYON SÜRECİM ÇOK UZADI (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Losess
tanıdık buldum yarın kuruluma geliyorlar galibaHocam yalnız değilsin yaklaşık 2 haftayı geçti, Twitter dan yazdım, forum donanımdan yazdım. Müşteri hizmetlerini hergün aradım neredeyse kayıt ve öncelik oluşturdum belki 7-8 kayıt oldu. çare yok bu gibi operatörleri 2. Sınıf gördüğü müddetçe Türk Telekom biz hala bekleriz. Zaten yarına kadar da bağlantı olmazsa öğleden sonra evrakları hemen yollayıp iptal edecem. Sonra mecburen Türk Telekom a başvuru yapıp randevuyu hemen veriyorlar kendi altyapısı olduğundan aradım bugün Türk Telekom müşteri hizmetlerini aynı gün kurulum yaparız dediler. Şaka gibi değil mi :))
Selamlar @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla inşallah bir an önce kurtuluruz şu işlerden online ders dinliyorum her gün internetim gidiyor yarına hallolacak gibi duruyor bakalım inşallah sizler de kurtulursunuz arkadaşlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
valla kardeşim bende 28 inden beri bekliyorum inşallah yarın son bulacak bu çile bakalım türk telekom’un ceosuna bile yazdım twitter’dan cidden zor bir durum şu süreçte özellikle internetsiz kalmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losess -- 13 Ekim 2020; 23:34:54 >
Merhaba, başvurunun onaylanması için yerleşik operatöre bildirimde bulunduk. Gelişmeleri paylaşacağız. -
Türknet aktivasyon aktivasyon dedik aktivasyon yapıldı ama internet yok. IP alamıyorum. NEDEN ?
-
Merhaba, aktivasyon işlemlerinizin tamamlanması için sürekli olarak takibini yapıyoruz. Twitter' da arkadaşlarım yoğunluk olduğu için mesajınızı görememiş olabilir. Takibini yapıyorum, gelişme olması durumunda bilgi vereceğim. -
bugünde kimse gelmedi 😂
Ne tesadüf hocam aynı şekilde ne arayan var ne soran :) bu gidişe bide Gıbırnet varmış o daha iyi diyorlar bide orda mı atraksiyon yaşasak napsak
Gelişmeyi 12 gündür bekliyorum sayın Turknet ama gelişen birşey var oda sinirlerim
-
kardeşim turknetten çıkarsan başka firmalara bulaşma direk tt den çek bende son bir kaç gün bekliyorum tt de tanıdık ile konuşmasam zaten şimdiye iptal etmiştim bilgiyi de oradan alıyorum kimin müşterisiyim belli değil 😂
Allah Yardımcımız olsun 😊 tanıdık varsa iyi de ileride sıkıntı durumunda da bu firmalar sıkıntı.. Port var heryerden sorguluyorum altyapı sıkıntısız ama tenezzül edipte bir bağlantıya gelmediler. Belki bağlantı sonrası hiç sıkıntı olmayacak ama bağlantı yapacak kimse yok sorunda orda zaten
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
kardeşim valla az bi sabrım kaldı zaten bende iptal edeceğim yüksek ihtimal bir daha da türk netin yanından dahi geçmeyeceğim.
Türknetin bu konuya acilen el atması lazım. Türktelekomun kurduğu hatlarda bağlantı uzamasından dolayı hemen hemen herkesin şikayeti var. Ya da kendi ekibini kurması lazım.
-
aynen öyle bir şeyler yapmaları lazım hep aynı hikaye çünkü
Merhaba, aktivasyon ekibimize tekrardan bildirimde bulundum. Gelişme olması durumunda sizinle paylaşacağız. -
17. günden selamlar halen bir gelişme olduğu yok kimse kurulum için gelmedi 😂
Başvuru onaylandıktan sonra bağlantı işlemi için ekipler arama sağlayacak. Aktivasyon ekibimizde başvuru durumunu kontrol ederek size bilgi verecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X