Şimdi Ara

Türknet aldığım hız 50 olması gerekirken 16mbps (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu ay yine faturam 86 tl geldi. Ben bu faturayı ödemek istemiyorum artık. En azından düzelene kadar aldığım hızın karşılığı neyse o faturayı bana yansıtsınlar. Kaç aydır düzen böyle kimsenin konusmaktan başka birşey yaptığını düşünmez oldum
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    Destek talebine yaz faturanı düzeltsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimselProgramci -- 19 Mart 2020; 18:43:43 >
    Merhaba, arkadaşlarımın kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    "Merhaba Neşe Hanım, ben Ali İhsan E.
    Gerekli incelemeleri sağladığımda 50 mbps olan hizmetten faydalandığınız için paket fiyatınız 10 tl farkla 85.99 tl dir. Şuanda açıkta bulunan 31498666 numaralı arıza kaydınız mevcuttur.Hız sorunu ile alakalı ilgili birimimiz gerekli kontrolleri sağlamakta ve size en kısa zamanda geri dönüş sağlayacaktır.İyi günler dilerim."
    Bana hangi pakette olduğumu söyleyerek fatura duzenlemeyı reddediyorlar sanırım :D
    Buradaki destek hesabına pm den yaz. MH deki bazı arkadaşlar anlaşmakta zorluk çekiyoruz. Paketine arıza süresince olan kullanımların için bir alt tarifeden ücretlendirilmesini iste. 76 lira üzerinden ücretlendirileceksin.
    Merhaba, açık arıza kaydınız bulunuyor. Arıza kaydınızla ilgili çalışmalar tamamlandıktan sonra fatura için kayıt oluşturmanız durumunda çözüm uzmanı arkadaşlarım kontrol ederek dönüş sağlar.
  • Yorumsuz...

Türknet aldığım hız 50 olması gerekirken 16mbps
  • BBlackman kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız profilinizi kontrol edebilmemiz için aldığınız hız testi sonucu ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • BilimselProgramci kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yok. Ne burada ki çalışanlar nede destek ekipleri bir çözüm sağlayamadılar. Yakında ayrılırım sanırım. Bu arada söylenenle yapılan işlemde farklı. Destek ekipteki arkadaş siz 50 mbps almaya devam edin biz ücretlendirilmesini aldığınız hızda değerlendirir ona göre fatura cıkarırız demişti. Fakat 50 mbps lık faturayı her zaman ki gibi ödedim. (50mbps de kalmamın sebebi hız sınırlaması olmasın, sorunun kaynagını bulsunlar diye)
    Merhaba, arızanızın önceliğini teknik ekiplerimize ilettim. Gün içerisinde ekiplerden güncel bilgi alarak arkadaşlarım sizinle iletişime geçecektir.
  • Hala sorunum devam etmektedir. Ne gelen işini bilmektedir ne benimle iletişim kuranlar. Bu forumda ki firma yetkililerin de birşeyden anladığını düşünmüyorum. İç tesisatta sıkıntı vara dendi o zaman gelin yapın dedim 1 aydır adam yollayacaklar. 1 hafta once gelen adam da iç tesisatında sıkıntı yok sana gelen ınternet kısıtlı dıyor. Döngü içine düştük rabbim sen kurtar bizi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.