Şimdi Ara

Turknet almakla hata mı yaptık acaba?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün Türk.Net Destek Ekibi aradı Bugün 10:00 - 11:00 arası geleceklermiş. Ben sorunu çözeceklerine inanıyorum.
  • Sonunda Destek ekibi gelip problemimi çözdü. Ancak bağlantı hızım çok düşük görünüyor.
    Şuan 16 mbit ADSL tanımlı daha yüksek hız tanımlatabilirmiyim acaba.

Turknet almakla hata mı yaptık acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşamış olduğunuz sorununuz ile buradan ben ilgileniyorum. Arkadaşlarım şuan hizmetiniz üzerinde çalışmalarını gerçekleştirmektedir. En kısa süre içerisinde işlemin çözümüne ulaşıp size geri dönüş sağlayacaklardır.

Sorunum düzeldi ilginiz için çok teşekkürler. ancak hızım çok düşük görünüyor. Ne yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilgulmus

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşamış olduğunuz sorununuz ile buradan ben ilgileniyorum. Arkadaşlarım şuan hizmetiniz üzerinde çalışmalarını gerçekleştirmektedir. En kısa süre içerisinde işlemin çözümüne ulaşıp size geri dönüş sağlayacaklardır.

Sorunum düzeldi ilginiz için çok teşekkürler. ancak hızım çok düşük görünüyor. Ne yapabilirim.

Oim den arıza kaydı açın ve bu görüntüyü ekleyin portunuza 4 mbit e kilitlenmiş. Gün içinde çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet aynen OİM den arıza kaydı olduğundan 4 mbit e düştü. Sonrasında hemen 16 mbit e çıkardılar. Şuan sorun yok.

• Hiz artınca max veri oranı da 21000 civarina yükseldi. Hızını daha üst seviyelere yükseltmek mümkün müdür? Örneğin 24 veya 35 mbit civarı alabilirmiyiz?

• quote:

Hiz artınca max veri oranı da 21000 civarina yükseldi. Hızını daha üst seviyelere yükseltmek mümkün müdür? Örneğin 24 veya 35 mbit civarı alabilirmiyiz?

Modeminiz TP-Link wd9970 e benziyor. Hiz görselini attığınız sayfasının tamamını atar mısınız ? VDSL de misiniz Adsl de misiniz önce onu görelim ? Ve size en başta kaç mbps vaat etmişlerdi ?

• quote:

Dün Türk.Net Destek Ekibi aradı Bugün 10:00 - 11:00 arası geleceklermiş. Ben sorunu çözeceklerine inanıyorum.

TT nin ekipleri yapması gereken işi yapmayınca Türk Net bir daha para verip elit ekip gönderiyor sonrada kullanıcı mağdur oluyor. Ama umarım Türk Net den memnun kalacaksınız. DSL de TT den başka iss lerin hepsinde bu yaşanabilir

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Evet Bende TT ekipleri geldiğinde Turknet kaynaklı bir problem olmadığını gördüm. Adamlar resmen tekrardan DSL sinyali için uğraştılar. Ses hattı ile DSL i birleştirmemişler.
  • Hocam elektrikciye kaç para verdiniz ?

• halilgulmus H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hızınız hala çok düşük gözüküyor mu? Muhtemelen gün içerisinde normal hızlarınıza döneceksiniz. Eğer bir sorun yaşarsanız PM üzerinden iletişime geçebiliriz. Size şimdiden sınırsız internet dünyasında iyi kullanımlar dilerim.
  • quote:

Evet Bende TT ekipleri geldiğinde Turknet kaynaklı bir problem olmadığını gördüm. Adamlar resmen tekrardan DSL sinyali için uğraştılar. Ses hattı ile DSL i birleştirmemişler.

İnşallah problem kalmadı artık. Hayırlı olsun. VDSL misiniz Adsl mı onu öğrendiniz mı ?

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Şuan işteyim eve gidince tam sonuçları atayım ancak. Değerin ADSL V2 olduğuna eminim. Modülasyon olarak bu şekilde görünüyor idi.
  • Ben çok memnunum yazlık bölge kullanıyorum eskiden ttnet yazlık alıyordum 2-3 aylık yarıda kalıyordu doğru düzgün kullanamıyordum hızı desen vasat. İlk defa TurkNet aldım bu sene sözleşme yok, kota yok, hız 50mb, donma kasma yok ping desen 10 numara, istediğim zaman dondurabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

quote:

İnşallah problem kalmadı artık. Hayırlı olsun. VDSL misiniz Adsl mı onu öğrendiniz mı ?

Resimdeki gibi.

• quote:

quote:

quote:

Resimdeki gibi.

ADSL 16 Mbit sınırsız hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

quote:

quote:

Resimdeki gibi.

Şu an adsl desiniz ve alabileceğinizin en üst hızını alıyorsunuz. Eğer bölgenizde boş vdsl portu yok ise max hızınız maalesef bu.

• Bugün Gelen TT Destek Ekibindeki Görevli boş port olduğunu söyledi, ama OIM den hızınız sadece 16mbit deyip geçiyor. VDSL ye nasıl geçebiliriz? TT ekibinin tekrar Saha dolabından VDSL için yeni tanımlamamı yapması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.