Şimdi Ara

Turknet almakla hata mı yaptık acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü başvuru yaptım. Pazartesi günü Telekom bağlantıyı yaptı ve sonrasında turk.net ten kullanıcı adı ve şifrem geldi bune hız dedim kendi kendime çok şaşırdım. Sonrasında elektrikçi çağırarak bağlantılarımı yaptırdık ancak Telefon hizmeti alabiliyor iken hiçbir şekilde internet yok, Kayıt açtırdım ama ne gelen var nede arayan. Müşteri hizmetleri sadece hata kaydınız açık demekten başka bir yardımda bulunmuyorlar. Şimdiden ilerki zamanlarda yaşanacak sorunları düşünmeden edemiyorum.

• Turk telekom altyapısında iken kendisinden direk hizmet almak herzaman faydalıdır bu tür sorunlarlan daha az karışılaşmak için.
  • Merhaba, bir sorun yaşamadan hizmetinizi hızlıca aktif hale getirebilmemiz için size ben yardımcı olmaya çalışacağım. Hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı yaşamış olduğunuz konunuzla birlikte PM üzerinden iletir misiniz?
  • Firma hakkında olumlu yorumlar ve Tahahütsüz seçenekler avantajlı olduğu için denemek için aldık ama galiba hata yaptık gibi.Umarım problemimiz bir an önce çözülür de biz yanılırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bir sorun yaşamadan hizmetinizi hızlıca aktif hale getirebilmemiz için size ben yardımcı olmaya çalışacağım. Hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı yaşamış olduğunuz konunuzla birlikte PM üzerinden iletir misiniz?

Destel Talep Numarası : 14545017
  • Sıfır dan abonelik lerde önce ses ardından Internet için talep gidiyor. Ses hizmetiniz geldiğine göre TT ekibinin santral den ses portunuz ile Internet portunu birleştirmesi gerekiyor bu ya yakın zamanda hal olacaktır inşallah. Bu işlemde evinize ekip gelmeyebilir. Altyapınıza göre santralden mahalleden veya binanın altındaki kabinden hal olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim dediginiz gibidir. 2 gündür bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum burda turknetlik bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bende Vodafone net musterisiyim eski evimden yeni evime nakil basvurusuu yaptim 14 unde 19 unda telekom ankastreye kablolari getirdi 8 gundur sinyal göndermelerini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Turk telekom altyapısında iken kendisinden direk hizmet almak herzaman faydalıdır bu tür sorunlarlan daha az karışılaşmak için.

Turk telekom bu yazdığınızı uyguluyorsa yapılan iş rekabet kurallarına ve BTK kurallarına aykırı demektir.

Eğer tüm Türkiye'nin genel altyapı sağlayıcısı , kendi marka firmasını (aslında eski adı ile TTNEt yada yeni adı ile Turk Telekom internet) kayırıyorsa tahkimde büyük cezalar alır , ayrıca kamu yararına ve tekeli kaldırmak amacı ile lanse edilen diğer operatörlerin altyapı kiralama zorunluluğuda bu durumda geçersiz demektir.

Altyapı sağlayıcı firma tüm operatörlere eşit mesafede davranmak zorundadır , çünkü diğer firmalara kendi altyapılarını kurma hakkı verilmemesinin sebebi , her cadde ve sokakta ayrı kazı ve altyapı kurulmasının ülke ekonomisine ve firmalara gereksiz maliyetler yaratacağı şeklinde özetlenebilir.
    Bu sebeple diğer tüm internet servis sağlayıcılara mevcut genel altyapıdan faydalanma zorunluluğu getiirilmiştir.

Hem firmalara izin vermeyeceksiz altyapı kurmaları için , hemde mevcut altyapı sağlayıcı firma özelleştirildikten sonra kendi firmasını bünyesine katıp diğer firmaların müşterilerini zorla kendisinden hizmet almaya zorlayacak bu hiçbir ülkede kabul edilemez .Tekeldir ve kanunlara aykırıdır.

Bu firmanın şu an bile reklamlarında müşterilerine sunduğu aynı hizmetin bedeli tüm rakiplerinden en az %20-30 yukarıdadır.

İnsanlarımızın bu konuda bilinçlenmesi ve haklarını doğru yerde aramaları gerekir.

Turk telekom bölge müdürlüklerindeki çalışanlar kanunen Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm firmalara eşit uzaklıkta olan altyapı sağlayıcının çalışanlarıdır , eğer Turk Telekom'un TTNet'ini kayırırlarsa ticari olarak suç işlemiş olurlar.

Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfservice -- 27 Eylül 2017; 18:5:13 >

• Selfservice S kullanıcısına yanıt
    Bu ulkede olmayan telefona para aliniyor degisen birsey olmaz.

• Kotu ornek ornek degildir ,

eger olmayan telefona para alan varsa ve bu konu herkes icin normallesmis bir hal almis ise, o zaman kotali, yavas ,yuksek bedelli internet satanlari normal karsilayabilirsiniz belki , ancak bu dogru bir yaklasim olmaz, bu bakis acisi yarin birgun olmayan aboneliklere bedel odemeye basladiginizda basvuracak makam bulamamaniza ve pasa pasa odemenize sebep olur haksiz tutarlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfservice -- 27 Eylül 2017; 20:32:37 >
  • Destek için müşteri hizmetleri ile her konuştuğumda farklı bilgiler alıyorum. En son konuştuğumda hattınız aktif değil diyor. Hat aktif değil ise neden mesaj ile kullanıma açılmıştır, kullanabilirsiniz şeklinde mesaj gönderiliyor anlam veremiyorum. Birkaç gün içinde çözemezseniz iptal sürecini başlatacağımız bildirdim bakalım...
  • Hacim geçmiş olsun sen yeni dusmussun buralara sanırım ben 29 ağustosta evrak yolladım bayram tatlininden dolayı 5 Eylül'de evrak gitti henüz internet alamadım bugün 28 i :) üstüne çalışan ev telefon hattım 3124717990 da aradığımda kullanılmamaktadır diyor. Ben bunumarayi kartvizitime bile bastırdım. Abone olunca bu sürede yüklediğim 12 GB internet 1000 dk ekstra ses paketi 487 dakika türknet müşteri hizmetleri görüşmesi harcadığım zaman cabası btk ya sjkayet yaz. Durumunu anlat şikayet btk diye arat. Oradan bile dönüş yapmıyorlar o kadar rezil bir firma geçmiş olsun umarım sorununuz kısa zamanda hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa.coban -- 28 Eylül 2017; 3:1:32 >
  • Halen makul şekilde bir bilgi yok. 1-2 gün içinde çözüm alamazsam İptal Dilekçesini verip geçeceğim.
  • Onca reklam yapiliyor herkes geciyor yogunluktan gecikmeler yasaniyor olabilir bence

Benim cekincem beklenenden cok yigilma olacak ve sisme olup ilk gunku performans alinamayacagi. Ins kimse pisman olmaz. Sozleamem bitince bakalim o gunun sartlari ayni ise bende denerim

• halilgulmus H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorununuz ile buradan ben ilgileniyorum. Arkadaşlarım şuan hizmetiniz üzerinde çalışmalarını gerçekleştirmektedir. En kısa süre içerisinde işlemin çözümüne ulaşıp size geri dönüş sağlayacaklardır.
  • TT elemanı telefon ve internet devrelerini birleştirmeyi beceremiyor, siz de aynı sorunu yaşamışsınız. Etiketlediği hatta sadece telefon sinyali vermişler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    TT'ye bildirilen iş emrine not eklenebiliyorsa "Müşteri PSTN+xDSL abonesidir. xDSL No:xxx" şeklinde bir not düşseniz çok iyi olacak yoksa insanlar uğraşıp duruyor.
  • Daha bağlatmadan bu kadar sorun yaşıyoruz inşallah bağlandıktan sonra bir sorun olmaz.
  • Hatta sadece ses hizmeti verdikleri belli halen data hattı ile birlestiremediler. Burada Türk. Net belkide bir suçu yok ama servis sağlayıcı olduğu için TT a her türlü baskıyı kurup işlemleri yaptırması gerekiyor çok basit işlemlerden dolayi günlerce hizmet bekliyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.