Şimdi Ara

Türknet Alt Yapım Gigafiber desteklemesine rağmen geçiş yapmıyorlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim hala sorunum çözülmedi !!!
    Yaklaşık 15 gün olmak üzere arıyorum alt yapı çalışması devam ediyor diyorlar ne alt yapısından bahsediyorsunuz apartman girişindeki cihazınız arzalı belki tam bir fiyasko resmen çok mağdur oldum yarına kadar bilgi gelmezse üyeliğimi başlamadan iptal etmek zorunda kalacağım ve başka bir abonelik alıcam bilgilerinize @TurkNetDestek @turknet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burak0935 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde sinyal sorunu yaşanıyor. Sorunun bir an önce çözümlenmesi için uzmanımıza ve altyapı ekiplerine bilgi verdim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • Bınama gigafiber geldi dönüşüm için destek kaydı olusturdum ama haftalardır arayan soran yok dun aynı bınada üst komsum yeni abone olarak gigafiberli oldu madem bir binaya gelınebılıyo benım donusum noye yapılmıyo ılla yeni musterimi olmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ademc22 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dönüşüm için açtığınız kaydın numarasını paylaşır mısınız?
  • @TurkNetDestek 69648864 bu son actıgım kayıt daha oncekıler kapandı

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sayın Türknet, Telekom altyapısından hizmet alan aboneleriniz Gigafibere geçerken herhangibir ücret ödüyor mu? Altyapı farklı olduğundan. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçiş için ücret alınmıyor. Kurulum ücreti her yeni abonelikte yansımaktadır.

Sayın Türknet, Gigafibere dönüşüm içinde kurulum ödenecek mi yani? Sizin abonenizse?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Sadece churn aboneliklerde kurulum ücreti yansımamaktadır. Altyapı değişikliği olan her hizmet için kurulum ücreti 3 taksit şeklinde faturaya yansır.

• Ademc22 A kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili aciliyetiniz iletişmiştir. Ekipleri sırası ile işlemelerde devam ediyor. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.