Şimdi Ara

Turknet Arkadaşını Getir Davet Kodu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
5.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Muhterem Erkan ..Öğretmenim .TURKNET arkadaşını getir referans kodu lazımsa kullanabilirsiniz

faturalarım otomatik talimatla ödendiğinden kampanya koşulunda sorun yaşamazsınız .Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: TDB69GH15BYD

Bağlantı:

Davet kodum ile 1 ay ücretsiz internet kullananlar kazandı..Hem onlar kazandı.Hem ben kazandım...Bize katılmak isteyen varsa Davet kodumu kullanabilir.Şimdiden teşekkürler...

Benim kodum ile üye olup 1 ay ücretsiz Tuknet internet kazanan arkadaşlar:

1-İsmail yerlikaya

2-Onur Cihan

3-Mert Büyükgenç

4-Eyüp Karaduman

5-Can Dosdoğru

6-Mustafa Kürkkaya (yeni)

bol türknetli günler dilerim..

Turknet Arkadaşını Getir Davet Kodu
    Turknet Arkadaşını Getir Davet Koduturk.net
    Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
    https://turk.net/p/tdb69gh15byd/

• Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Sınırsız, maksimum hızlı internet var hizmetin içinde. Ayda 99,90 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: https://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=KKH54ET49YPM

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: KKH54ET49YPM

Bağlantı: https://turk.net/p/kkh54et49ypm/

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.

• Alttaki link ile üyelik işlemi yaptığınızda 1 ay ücretsiz internet kazanın. JOT64DQ88SVL #ArkadaşınıGetir http://turk.net/p/JOT64DQ88SVL

• Herkese selam. Faturalarım otomatik ödemededir. Davet kodumla üye olursanız 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Teşekkürler.

QHS29GV15LOU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Sınırsız, maksimum hızlı internet var hizmetin içinde. Ayda 99,90 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var. Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım. Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O

zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: https://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=TDB69GH15BYD

Ne yapman gerekiyor? Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: TDB69GH15BYD Bağlantı: https://turk.net/p/tdb69gh15byd/

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin. Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.

Bağlantı:

Davet kodum ile 1 ay ücretsiz internet kullananlar kazandı..Hem onlar kazandı.Hem ben kazandım...Bize katılmak isteyen varsa Davet kodumu kullanabilir.Şimdiden teşekkürler...

Benim kodum ile üye olup 1 ay ücretsiz Tuknet internet kazanan arkadaşlar:

1-İ.YERLİKAYA

2-O.CİHAN

3-M.BÜYÜKGENÇ

4-E.KARADUMAN

5-C.DOSDOĞRU

6-N.B.ANAMUR

7-M.KÜRKKAYA

8-F.MERSİN

9-N.UZUNBAY

10-A.AKSOY

11-H.SEZER(Yeni)

12-Ö.KAHRAMAN(Yeni)

13-TURGAY DEREGÖZÜ (Yeni)

bol türknetli günler dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhyatu -- 12 Nisan 2022; 12:36:44 >

• EEC10EL72SLN bu davet kodunu kullanarak hem siz hem ben 1 ay ücretsiz bir şekilde internet kullanalım

GÜNCEL 2022

• Herkese selam. Faturalarım otomatik ödemededir. Davet kodumla üye olursanız 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Teşekkürler.

QHS29GV15LOU

• OBX14TY86WFM Türk net arkadaşını getir kodu kullabilirsinuz

• QHS29GV15LOU

Herkese selam. Faturalarım otomatik ödemededir. Davet kodumla üye olursanız 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Teşekkürler.

QHS29GV15LOU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Mesut -- 12 Ağustos 2022; 22:2:6 >
  • Turknet Arkadaşını getir kodu: IWG76GJ77FUU
    Bu hafta turknet hizmetim başladı kodum yeni güle güle kullanın.

• Arkadaşlarınız için Davet Kodu

Arkadaşlarınızı davet ederken abonelik adımında kullanacakları davet kodunu onlarla paylaşabilirsiniz.

davet kodu : WIA28IR20ETO

ilk ay faturanızı ödedikten sonra 2 ci ücretsiz sonraki 6 ay boyunca indirim saglanıyor ne kadar çok arkadaş o kadar çok indirim... türknet candır....

• Merhaba, TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Sınırsız, maksimum hızlı internet var hizmetin içinde. Ayda 99,90 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var. Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım. Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz. Taahhütsayar: https://turk.net/taahhutsayar Ne yapman gerekiyor? Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum: Davet kodu: TDB69GH15BYD Bağlantı: https://turk.net/p/tdb69gh15byd// Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin. Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın. Davet kodu: TDB69GH15BYD Bağlantı: Davet kodum ile 1 ay ücretsiz internet kullananlar kazandı..Hem onlar kazandı.Hem ben kazandım...Bize katılmak isteyen varsa Davet kodumu kullanabilir.Şimdiden teşekkürler... Benim kodum ile üye olup 1 ay ücretsiz Tuknet internet kazanan arkadaşlar: 1-İ.YERLİKAYA 2-O.CİHAN 3-M.BÜYÜKGENÇ 4-E.KARADUMAN 5-C.DOSDOĞRU 6-N.B.ANAMUR 7-M.KÜRKKAYA 8-F.MERSİN 9-N.UZUNBAY 10-A.AKSOY 11-H.SEZER(Yeni) 12-Ö.KAHRAMAN(Yeni) 13-TURGAY DEREGÖZÜ (Yeni) bol türknetli günler dilerim

******* ARKADAŞLAR AŞIRI FİYAT ARTIŞLARI NEDENİYLE TÜRKNET MACERAM 30 AĞUSTOS 2022 TARİHİ İLE SONLANDIRIIP yine aynı tarife 100 Mbit 99.90 TL olmak üzere "İNTERNET KUTUSU" geçtim..Sorun yok şiddetle tavsiye ederim..Çok İyi fiyat...169 TL nere .... 99.90 TL nere..... yeni kodumu kullanarak internet kutusuna gelirseniz 1 AY BEDAVA KULLANABİLİRSNİZ...İNTERNET KUTUSU ABONE NUMARAM: 8576099020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhyatu -- 1 Ekim 2022; 11:30:51 >

• YENİ TÜRKNET KULLANICILARININ DİKKATİNE!!!!!

En güncel Türknet kodu XCP66VR32SXR

Bu kodu kopyalarak ücretsiz ve indirimli kullanabilirsiniz.

• YENİ TÜRKNET KULLANICILARININ DİKKATİNE

İNTERNETİNİZİ İNDİRİMLİ KULLANMAK İÇİN

Türknet kodum XCP66VR32SXR

SAYGILARIMLA

• QHS29GV15LOU

Herkese selam. Faturalarım otomatik ödemededir. Davet kodumla üye olursanız 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Teşekkürler.

QHS29GV15LOU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Mesut -- 23 Eylül 2022; 19:59:21 >
  • Merhaba,

TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!

Davet kodu: ==GXU15IM10AGI ==

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. 6 ay boyunca faturana yansıyacak olan 1 aylık İnternet indirimini, sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanmaya başlayacaksın.

• Merhaba,

TurkNet hem arkadaşını getirene hem de getirdiği arkadaşına 1 aylık internet bedelini, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıtıyor!

Davet kodu:
    AXI48AW31BSJ

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. 6 ay boyunca faturana yansıyacak olan 1 aylık İnternet indirimini, sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanmaya başlayacaksın.

AXI48AW31BSJ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QHS29GV15LOU

QHS29GV15LOU

• Turknete geçiş yaparsak cayma bedelini karşılıyor mu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba faturalarımı düzenli olarak otomatik ödeme talimatlı olarak ödüyorum. Eğer Turknete geçiş yapmayı düşünüyorsan vermiş olduğum davet kodunu kullanırsan her ay ikimizinde faturasına 6 ay boyunca 66 tl indirim yansıyacak. Ayrıca bu kodu kullanman halinde hesabına 150 tl eft/havale göndereceğim. Özelden iletişime geçebilirsin.
    Teşekkür ederim.

Davet Kodu : ODY17GT11GBX

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.