Turknet Arkadaşını Getir Davet Kodu (3. sayfa)
-
-
kodunu kullandım arkadaşım. hayırlı olsun.
-
Eyvallah dostum, ikimiz için de hayırlı olsun o zaman. -
QKP29CV60GGR
Bu kodu kullanarak 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz. -
Merhaba öncelikle iyi akşamlar kardeşimle birlikte TIP FAKÜLTESİ öğrencisiyiz.Her türlü soru yada sorununuzda yardımcı oluruz.Beni tercih ederseniz gerçekten çok sevinirim.Geleceğin hekim adayını desteklemenizi isterim.
KULLANACAĞINIZ BU DAVET KODUMU BURS OLARAK DÜŞÜNMENİZİ VE KULLANMANIZI GERÇEKTEN İSTİYORUM.
TÜRKNETE DAİR HER TÜRLÜ SORUNUZU YANITLARIM AYLARDIR İSSler hakkında araştırma yapıyorum.
ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN ENDİŞELENMEYİN GERÇEKTEN FATURAM OTOMATİK ÖDEME TALİMATLI OLDUĞU İÇİN AİLEMİN ÜZERİNE O YÜZDEN ASLA BENDEN YANA BİR SORUN YAŞAMAZSINIZ.BU ZAMANA KADAR HİÇBİR FATURAMI HİÇBİR İSS de GEÇ ÖDEMEDİK.
DAVET KODUM:ODX58TB82ABM BAĞLANTI LİNKİ: https://turk.net/p/ODX58TB82ABM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 8 Mart 2021; 21:1:31 >
-
Arkadaşlar ben Muhterem Erkan ..Öğretmenim .TURKNET arkadaşını getir referans kodu lazımsa kullanabilirsiniz
faturalarım otomatik talimatla ödendiğinden kampanya koşulunda sorun yaşamazsınız .Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:
Davet kodu: TDB69GH15BYD
Bağlantı:https://turk.net/p/tdb69gh15byd/
Davet kodum ile 1 ay ücretsiz internet kullananlar kazandı..Hem onlar kazandı.Hem ben kazandım...Bize katılmak isteyen varsa Davet kodumu kullanabilir.Şimdiden teşekkürler...
Davet kodu: TDB69GH15BYD
Benim kodum ile üye olup 1 ay ücretsiz Tuknet internet kazanan arkadaşlar:
1-İsmail yerlikaya
2-Onur Cihan
3-Mert Büyükgenç
4-Eyüp Karaduman
5-Can Dosdoğru
6-Mustafa Kürkkaya (yeni)
bol türknetli günler dilerim..
-
-
Merhaba
XRV11ES92WJI
Bu da benim kodum isteyen arkadaş kullana bilir her ikimiz de kazanırız.
Faturam otomatik ödemede sıkıntı yaşamazsınız.
İyi günler...
-
Merhaba öncelikle iyi günler kardeşimle birlikte TIP FAKÜLTESİ öğrencisiyiz.Her türlü soru yada sorununuzda yardımcı oluruz.Beni tercih ederseniz gerçekten çok sevinirim.Geleceğin hekim adayını desteklemenizi isterim. KULLANACAĞINIZ BU DAVET KODUMU BURS OLARAK DÜŞÜNMENİZİ VE KULLANMANIZI GERÇEKTEN İSTİYORUM. TÜRKNETE DAİR HER TÜRLÜ SORUNUZU YANITLARIM AYLARDIR İSSler hakkında araştırma yapıyorum. ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN ENDİŞELENMEYİN GERÇEKTEN FATURAM OTOMATİK ÖDEME TALİMATLI OLDUĞU İÇİN AİLEMİN ÜZERİNE O YÜZDEN ASLA BENDEN YANA BİR SORUN YAŞAMAZSINIZ.BU ZAMANA KADAR HİÇBİR FATURAMI HİÇBİR İSS de GEÇ ÖDEMEDİK. DAVET KODUM:ODX58TB82ABM BAĞLANTI LİNKİ: https://turk.net/p/odx58tb82abm/
-
Türknet güncel davet kodum: GFJ95MY19HUN arkadaşını getir kampanyasından bu kod ile faydalanabilirsiniz faturalrimi zamanında ödüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.
Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.
Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.
Taahhütsayar: https://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=AUU27JW42DRN
Ne yapman gerekiyor?
Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:
Davet kodu: AUU27JW42DRN
Bağlantı: https://turk.net/p/auu27jw42drn/
Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.
Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
-
2021 NİSAN AYI
GÜNCEL DAVET KODU: BLG41SO17AOT
1 ay ücretsiz internet hakkı kazanmak için; Türknet'e abone olurken TurkNet çağrı merkezi yetkilisine yukarıdaki davet kodunu paylaşamanız yeterli.
Veya TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsiniz.
Yada hemen aşağıdaki davet linkine tıklayarak web üzerinden 1 ay ücretsiz internet aboneliği başlatabilirsin.
online kayıt kodu
Ayrıca yeni abone olacaklar için 500 TL maliyet düşürme yöntemi için video paylaştım. Linke tıklayarak izleyebilirsinizÜcra'ya YolculukyoutubeTURKNET DAVET KODU İLE ÜCRETSİZ İNTERNET VE ÜYE OLURKEN 500TL MALİYET DÜŞÜRME [KOD: BLG41SO17AOT]https://www.youtube.com/watch?v=CmRknNTjzL4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 13 Nisan 2021; 23:23:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kampanyadan yararlanabilmek için ilk faturanızı günü geçmeden ödemeniz gerekiyor, zamanında ödediğiniz taktirde 2. ay fatura ödemezsiniz.
TSA27XI70LVP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saffet Berk Güler -- 15 Nisan 2021; 11:10:37 >
Öğrenciyim. Bana ait referans kodunu kullanırsanız hem siz hem de ben 1 ay ücretsiz internet kazanırız. Davet kodumu kullanacaklara şimdiden teşekkür ederim.
2021 Nisan ayı
Güncel Davet Kodu: BLG41SO17AOT
Arkadaşını getir kampanyası ile hem siz, hem de ben 1 ay ücretsiz internet hakkı kazanmamız için; Türknet'e abone olurken TurkNet çağrı merkezi yetkilisine yukarıdaki davet kodunu paylaşamanız yeterli.
Veya TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsiniz.
Yada hemen aşağıdaki davet linkine tıklayarak web üzerinden 1 ay ücretsiz internet aboneliği başlatabilirsin.
Online kayıt kodu
Güncel Davet Kodu: BLG41SO17AOT
Ayrıca yeni abone olacaklar için 500 TL maliyet düşürme yöntemi için video paylaştım. Linke tıklayarak izleyebilirsinizÜcra'ya YolculukyoutubeTURKNET DAVET KODU İLE ÜCRETSİZ İNTERNET VE ÜYE OLURKEN 500TL MALİYET DÜŞÜRME [KOD: BLG41SO17AOT]https://www.youtube.com/watch?v=CmRknNTjzL4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 18 Nisan 2021; 14:54:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kayıt olurken ATQ74FN16GUB kodumu kullanarak 1 ay ücretsiz internet kazanabilirsiniz. Herhangi bir fatura borcum bulunmamaktadır. Yeni kayıt olacak kişininde ilk faturasını son ödeme tarihinden önce ödemesi gerekiyor. Bundan sonra daha sonraki ay içinde indirim tanımlanıyor.
-
-
19 taşında yazılm ve güreşle uğraşıyorum bana destek olmak isterseniz(CNR15DS71XMN ) davet kodumu kullanarak ikimiz için de 1 aylık ücretsiz internet hediye etmiş olursunuz desteğiniz için teşekkür ederim :D
-
Arkadaşlar bu da benim kodum kullanırsanız bir ay siz bir ay da ben ücretsiz kullanırız
KSY27BY63VKV
Arkadaşlar bu da benim kodum kullanırsanız bir ay siz bir ay da ben ücretsiz kullanırız teşekürler
KSY27BY63VKV
Arkadaşlar bu da benim kodum kullanırsanız bir ay siz bir ay da ben ücretsiz kullanırız teşekkürler
PAD52CT13XXJ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X