Şimdi Ara

Türknet Bir Ay Bedava + 40₺ Kampanyası (Totalde 139,90₺ indirim + 40₺ nakit) -Sınırlı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim bu tamamen Türknet'in sağladığı kampanya değildir.

Kampanya işleyişi şu şekilde olacak. Benim verdiğim Türknet koduyla başvurunuzu gerçekleştiriyo'sunuz Türknet'e. Siz gerçekleştirince zaten benim sayfamda Gözüküyor isimle birlikte. Verdiğim kodla kaydolmanız sayesinde Türknet'in sağladığı kampanya ile ilk faturanızı ödedikten sonra ikinci ay internet ücreti ödemiyo'sunuz. Tabii ki benim de faturamı vaktinde ödemiş olmam lazım. Bir ay bedava kısmı bu. 40₺ kısmı ise benim sayfamda isminiz belirir belirmez sizin bana özelden vereceğiniz IBAN adresine 40₺'nin %10'unu yani 4₺'yi atıyorum. Ardından ilk faturanızı ödedikten sonra bana hem mail geliyo' bununla alâkalı hem de Türknet profilimden görebiliyorum. İndirim kesinleştikten sonra ise geri kalan %90'ı olan 36₺'yi yolluyorum. Böylelikle hem bir ay bedava kullanmış oluyo'sunuz hem de 40₺ kazanmış oluyo'sunuz. Totalde 139,90₺ internet+40₺ nakit=179,90₺ kâra geçiyo'sunuz. Ben de bir aylık internet ücretimi 40₺'ye getirmiş oluyorum.

Bu arada düzenli maaşlı bir vatandaş falan olsam böyle işlerle uğraşmam. Öğrenciyim ve internet ücretimi gelen zamlardan sonra minimumda tutmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.