< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Neyi anlamıyorsun?
Adam ISS'ye diyor ki bana egzozu bozuk araba (internet) satmışsın. ISS de pişkin pişkin diyebiliyor ki ₺24 verirsen yenisini takarım. Sen de bunun üzerine diyebiliyorsun ki ya bu arabanın bozuk egzosuna katlanacaksın yada her ay ₺24 verip keyifli keyifli dolaşacaksın. Ben CGNat'a karşı değilim.Ben CGNat yüzünden internetin tam anlamıyla kullanılamamasından ve ISS'lerin de bunun kendi problemleri değilmiş te, bastır parayı geç statik IP'ye demelerine karşıyım.CGNat'ı düzgün yapılandırsınlar ister XYNat getirsinler ister mekanik IP getirsinler beni ilgilendirmez. Ama bu duruma itiraz eden olmazsa tabi ISSler ellerindeki IPleri müşterilerine "hizmet şartları gereği" dağıtmak yerine güzel paralara satıp keyiflerine bakarlar.Böylece hem IPv4 bitmemiş olur hem de oturdukları yerden güzel cukka yapmış olurlar.Sonra biz müşteriler de hizmet bekleriz ISSlerden. Neymiş efendim dünyada IPv4 bitmiş.Bugün mü bitti bu IPv4 adresleri? Biteceği 30 sene evvel bittiği de 10 yıldan fazla oldu. Neden bir çözüm bulunmuyor? Çünkü talep eden yok, herşey yolunda.Kazanç güzel, müşteri memnun! Dediğin gibi, düzen böyle! Bak mesela IETF'nin 2013-Eylül bozuk egzoz raporu: https://tools.ietf.org/html/rfc7021 7 sene geçmiş üstünden ve yine egzoz bozuk. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 20 Mayıs 2020; 19:32:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 21 Mayıs 2020; 1:45:58 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 21 Mayıs 2020; 21:0:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 22 Mayıs 2020; 8:21:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |