Şimdi Ara

TurkNet + Digiturk Adı Altında Dolandırıcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben her gün bu telefon aramalarından sıkıldım. Yok pakette Digitürk varmış, ücretsiz açabilirlermiş filan falan... Defalarca arıyorlar. Bugun de bu numaradan aradılar; 0212 990 0271

Turknet bununla ilgili bir önlem alamıyor mu? Aylardır bu adamlar devam ediyor bu tarz aramalara. Aboneliğime ait her türlü bilgiye sahipler. Yeter artık bıktık ya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, açıkçası bizim için de çok önemli bir konu ve durumun hassasiyetinin farkındayız. . Hukuk regülasyon ve ilgili ekiplerimiz ile yakından takibini yapıyoruz. Bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. TurkNet sizinle sadece aşağıdaki numaralardan iletişime geçiyor. Bu numaralar dışında gelen aramaları, mesajları ve mesaj içindeki yönlendirmeleri lütfen dikkate almayın.
    TurkNet Resmi Numaraları:

(0850) 288-80-80
    (0850) 288-10-10
    (0212) 703-45-45
    (0850) 288-80-81
    (0850) 288-80-16

TurkNet KOBİ Resmi Numaraları:

0(850) 288 30 30
    0(850) 288 30 40
    0(850) 288 30 20
    0(212) 703 13 06

Bir sorununuz olursa her zaman buradan, diğer sosyal medya kanallarımızdan ya da online işlem merkezi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • 0850 901 07 96 numarasından arandım turkneti forumdan yakından takip ettiğimi böyle kampanyalarının olmadığını söyledim yüzüme kapattılar :)

• schipht kullanıcısına yanıt

hayır ısrar ediyorlar bir de istemiyorum diyorum. neden diye soruyorlar. TV yok evde dedim. ondan sonra kapattı.

daha önce tartıştım hiç bir işe yaramıyor. her seferinde farklı biri aradığı için kestirip atıyorum. telefonu açmazsam bütün gün aramaya devam ediyorlar. ben de açıp tv yok diyip kapatıyorum. şaka gibi.

• takami59 kullanıcısına yanıt

eğer android telefon kullanıyorsanız bu uygulamayı kurun ve spam aramaları engellemeyi aktif edin

• Bu ay sadece 1 defa gizli numaradan aradılar. Cezayı yediler ama akıllanmadılar demek. İnşaallah bir an önce biter bu saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • schipht kullanıcısına yanıt

teşekkürler deneyeceğim

• D-Smart - 0216 203 08 41 Numaralı Telefondan Arayıp Kendilerini TTNET, TurkNet, Millenicom gibi Firmalardan Aradıklarını, Sizi Daha Ucuz Yeni Bir Kampanyaya Geçireceklerini Söylediler. Doğum Tarihi, Baba Adı TCK No gibi Bilgileri Teyit Amaçlı Sorduklarını Söyleyip Bilgilerinizi Ele Geçiriyorlar Sonrada Bu Bilgilerle Sizin İnternetinizi İptal ettirip Kendi Firmaları Üzerine Geçiriyorlar. İşin Kötü Tarafı Sonrasında 2 Sene Dolmadan İptal Ettirirseniz 500 TL Cayma Bedeli İstiyorlar. Ben Bilgileri Vermedim ama Telefonu Kapar Kapamaz 0850 901 08 80 Numaralı Telefondan Arayıp D-Smart için Randevu Almaya Çalıştılar. Kabul Etmedim ve Hemen Telekom'u Aradım. Telekom Yetkilisi Bu Tarz Şeyleri Yaptıklarını Hukuki Süreci Başlattıklarını Söylediler ve Özellikle Uyardılar "Biz 0850 - 0216 gibi Numaralardan Aramayız Sadece 444 ile Başlayan Numaradan Ararız" Dediler. Dolandırıcılar Yani. Dikkat Edin.

• tuzluk34 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu şekilde yapılan aramalara itimat etmemenizi rica ederim. Biz de bu konuda hukuki sürecimizi başlattık ve ilgili ekibimiz takibini sağlıyor.
  • Bizi de geçen aradılar ama 0212li numara, üstüne Digiturk diyince suratlarına kapattım. Telefon ve abonelik bilgilerimiz paylaşıldığı için üstünden dolandırıcılık deniyorlar muhtemelen.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adımızı kullanılarak yapılan dolandırıcılık aramaları mevcut ve aldığımız şikayetler doğrultusunda yasal süreci başlattık, takipçisiyiz. Web sitemizde yer alan iletişim numaraları dışındaki numaralara itibar etmeyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.