Şimdi Ara

Türknet düşük hız ve bağlantı kopması - Çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Calisma devam ediyor ayin 17 sine kadar internet yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • derniere kullanıcısına yanıt

Olay özetle şu, Türknet, Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Saçma sapan varoş yerlere bile fiber geldi bize gelmedi. Dayanamadım Türk Telekom CEO'suna Twitter'dan yazdım, ertesi gün TT'den bir hanımefendi aradı. Durumu anlattım, dedim hatlar eski ve devamlı sorun çıkarıyor. Ne zaman fiber gelecek buraya. Dedi ki "önümüzdeki 5 yıl içinde planlanmış bir fiber döşeme görünmüyor!"

5 yıl! O yüzden TT'den birileri çıkıp "fiber her eve gelecek" diyorken yalan söylüyorlar.

Türknet bunun üstesinden gelmek için hatları kendisi yenilemeli. Bunu da sadece çiçeği burnunda yeni yerleşim yerlerinde değil, belki yüz yıldır insanların ikamet ettiği yerlerde yapmalı. Türknet'in bizim gibi yerlerde için elini taşın altına sokması gerekiyor. Gerekirse fiber döşeme için makul bir ücret bile isteyebilirler, ama bu kesinlikle yapılmalı. Varsın TT dolabı değişmesin, yanına bir de Türk Net dolabı konsun. Ama bunlar şu anda hayal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Emperor -- 4 Aralık 2021; 7:24:12 >

• White Emperor W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum. Sorunsuz ve kaliteli hizmet almak herkesin hakkı. Biz TurkNet olarak elimizden geldiğince bu süreci hızlandırmaya ve her bölge için hizmet vermeye çalışıyoruz. Ancak tahmin edersiniz ki bu hemen gerçekleşecek ve tamamlanacak kadar kısa süreler içinde hayata geçemiyor. Sizin talepleriniz ve şikayetleriniz bizler için çok önemli. Geri bildirimi mutlaka ilgili birimlere ileteceğim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.