Evet geçiş süreci acayip hızlı ve kolay oldu. Pazartesi (15/03/2021) itibariyle bütün belge vs gönderdim. Ve TT'den TürkNet'e geçişim yapıldı, toplam 5 gün bile sürmedi Cuma sabahı aktivasyonum tamamlandı. Gün 1: Problem yok! Tek tek bir çok Avrupa ve ABD ülkelerinin / eyaletlerinin sunuclarında hız tesit yaptım, testleri gene olarak NPerf ve SpeedTest ile yaptım 92Mbps'nin altını görmedim, Avrupa sunucularındaki max ping değerim 65-70 arası. Umarım bu hoşnutluk böyle devam eder. Gün 2: Her şey stabil. Şu ana kadar her hangi bir problem yaşamadım. Böyle devam ederse harika! Gün 3: Akşamları internet hızı bi tık düşebiliyor. Akşamları bazı testlerde hızım 96 averajından 85'e kadar düşebiliyor. Küçük bi dalgalanma oluyor. Gün 4: Fırtına yüzünden şehrimdeki bütün internet kesildi. Öncelikle kesintinin Türk Net ile alakası yok, şehirde çıkan fırtına nedeniyle bakım/onarım çalışmalarından dolayı 15 dklık kısa bir kesinti oldu bütün şehirde. Gayet iyi bir şekilde devam ediyor aboneliğim. Gün 5-15: Şehir dışında olduğum için hızla ilgili gerekli testleri çok yapamadım, şu anda 80-85 Mbps bandında devam ediyor hızım. Kardeşimin dediğine göre bir kereliğine mahsus 10-15dklığına gidip gelmiş internet. Şimdilik bu kadar. Gün 15-20: Artık uzun uzun bi şeyler yazmayacam, ama bu olayı yazmam gerek; IP havuzumla ilgili ciddi problemler yaşadım, IP'im sürekli bazı siteler tarafından blocklandı, neyseki destek ekipleri ilgilendi bol bol. Gün 20-30: Aşağıdaki BilgiDemeti kullanıcı adlı arkadaşın dediği problemleri yaşamıyorum, alt yapımda bi problem yok, olacağınıda sanmıyorum, 35Mbps internete 150TL vereceğime 60-70'e 85TL veririm daha iyi. Her ay 5-6 lira fazla gelen faturadan bahsetmiyorum bile, 24 ay taahhütte ayrı bi olay. İnternete gelince, bi problem yok, packetloss falanda yok; başınız ağrıyorsa basın iptali gidin alın TT. 6.Ay Güncellemesi: Aylardır kullanıyorum, bana mısın demedi. Bazen TT kaynaklı alt yapı çalışmalarında minik yavaşlamalar oldu fakat sıfır sıkıntı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Men of Letters -- 16 Eylül 2021; 17:6:7 > |
Bildirim