Şimdi Ara

Türknet'e geçişte mevcut sabit hat sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Bir dk yaa şimdi abonelik iptali yaparsak hat gidiyormu? Hattı kurtarmak için bir yol yokmu?

Turknet'i iptal ederseniz sabit numaranız da iptal olur. Sabit numaranın iptal olmaması için Turknet'i iptal etmeden önce numarayı Türk telekoma taşımanız lazım. Onda da yukarıda gördüğünüz gibi, Turknet taşıma talebini reddedebiliyor. Numarayı kaybetmeden nasıl çözülür bu iş bilmiyorum.

Teşekkürler bakalım iptalde neler yaşanacak göreceğiz

Alıntıları Göster
    Yarın telekom müdürlüğüe gideceğim bakalım.
    Durum ne olacak bende merak ediyorum..

Zaman sorunu yaşadığım için mecburen yalın internet bağlattım. 15 lira fazladan ödeyeceğim yani her ay.

çünkü sabit hattı kurtarmaya uğraşmam gerekecekti..

ttnet geldi içeri kadar girdiler. 2 saat işyerinde çalıştılr. kablo felan çektirdik.

hat şu an süper. yani 8mbps bağlatmıştık speedtestte hız 7 küsür çıkıyor uploadta 700 felan..

türknette bu durum

1200 kbps download
    250 kbps upload idi..

Kurtuldum. Allah sizide kurtarsın

• Ben de yukarıda bahsedilen sorunların tam ortasındayım şu sıralar. 17.04.2018 tarihi itibariyle Türknet internet ve telefon aboneliğimi iptal ettirdim. Fakat bu yazılanları okumadan böyle bir işe giriştim ve şuan yaklaşık 25 yıllık hattım Türknetin havuzuna düşmüş durumda. Yazılanlara bakılırsa Türkneti iptal ettirmeden de numarayı kurtaramayacakmışız anlaşılan.

Hattımın iptali devam ederken Türksat Kablonete başvurdum. Oradaki arkadaşlar da keşke iptal ettirmeseydiniz, baya uğraştırıyorlar dedi. Benim niyetim Türksatın Kabloses hizmetine numaramı taşımaktı. Numaramı taşımak üzere Türksat Abonelik Merkezine gittim, ama oradan da sonuç çıkmadı. Onlar da Türk Telekom şubelerine yönlendirdiler. Hattın ilk çıkışı Türk Telekomdan olduğu için belki onların havuzuna düşer biz de oradan alabiliriz dediler. Bunun üzerine Türk Telekom bayisine gittim ve oradan da numaranın bize gelmesi 3 ayı bulabilir dediler.

Sonuç olarak şu aşamada yapacak birşey kalmadı ne yazık ki. Bunların ardından BTK'ya durumu izah eden bir şikayet açtım. Onun da cevabı Türknetten şu şekilde geldi.
    Telefon hattınız ile ilgili hizmet taşıma sağlayabilmeniz için , Bilgi teknolojileri Kurumu numara taşıma servisini kullanarak hizmet taşıma işleminizi tamamlayabileceğinizi belirtmek isteriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.