Şimdi Ara

TürkNet'e Geçtim Soru Varsa Girin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TürkNet'e geçmeden önce TTNet aboneliği vardı 8 mbit. Bu 8 mbit'in sadece 0.30 'unu görebiliyodum. Şaka değil yaklaşık 1 yıl 0.30 mbit kullandım. En son taahhüt bitti dedim TürkNet'e geçeyim. Zaten taahhüt yok. Bir sıkıntı olursa yine değiştirim. Şimdilik bir sıkıntı yok hatta sonuçlar ortada. 32 down 2 upload var. Modeme gelen değerler 35mbit ve 4 mbit şeklinde. Geçemeyen arkadaşlar hakkında bir bilgim yok ama ben yaklaşık 1 hafta total olarak bekledim ve 1 hafta sonrası direkt olarak vdsl özelliğini açıp internetimi yolladılar. TürkNet'e aboneliğin taahhütü bitip geçtim. Yani kimse internet falan bağlamaya gelmedi, telefonu Telekom'dan TürkNet'e geçirdim sonrasında direkt internet aboneliğini başlattılar. Evin altyapısı ise 75Mbit'e kadar destekliyormuş. Aylık 60 TL ödüyorum.

• Modem değerlerini atar misin
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    DSL senkronizasyon durumu: Yukarı
    Bağlantı durumu: Showtime
    Yukarı akım hattı hızı (kbit/s): 3070
    Aşağı akım hattı hızı (kbit/s): 35838
    Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s): 56431
    Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s): 149044
    Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB): 45.2
    Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB): 37.5
    Yukarı akım aralık derinliği: 1
    Aşağı akım aralık derinliği: 1
    Hat standardı: VDSL
    Yukarı akım hat zayıflaması (dB): 0.5
    Aşağı akım hat zayıflaması (dB): 0.6
    Yukarı akım çıkış gücü (dBm): -9.9
    Aşağı akım çıkış gücü (dBm): 11.2
    Kanal türü: Hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 16 Ocak 2018; 18:55:24 >
  • Woamad kullanıcısına yanıt
    Açıkca söyleyeyim bırak 75 ı 100 bile alırsın keşke turknet akk yi kaldırmadan geçseydin direk 100 mbps akksiz alırdın

Muhtemelen yakınan yeni saha kutusu kurulmuş 0.30 dan 149 mbps için başka bir şey gelmiyor

Hayırlı olsun akşamları hız düşüyor mu bir çok kişinin yaşadığı sorun bu
    Dikkat edici bir düşüş yaşamadım pek. En düşük 25 falan gördüm speedtestte onda da evde video izleyen vardı.

Saha kutusundan olduğunu sanmıyorum çünkü TürkNet'e geçmeden hemen önce 0.30 du internet bilgilerini modeme girer girmez 32 mbit görmeye başladı. Teşekkürler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woamad -- 16 Ocak 2018; 16:59:19 >
  • online oyun oynuyorsan ping değerlerini yazar mısın?
  • Değerler çok iyi, evinizin dibinde bir yerde saha dolabı var anlaşılan. Üstte arkadaşın dediği gibi 100mbit bile rahat rahat alırsınız. Ağustos öncesi taahhüt bozup türknete geçiş yapsaydınız keşke. Zaten taahhüt bozumundan çıkan ücreti 120 liraya kadar turknet karşılıyordu.
    Siz anlamazsınız zaten çünkü binada olan değil bu muhtemelen böyle büyük bir değişim için yakınınıza yeni kabin koyulmuş olması lazım benim binamda fiber var böyle değerler yok

Telekom un pazarlama bölümü kötü olduğu için kabin bağlandığı gibi sizi aramamışlardır yok 100 mbps 50 mbps alabilirsiniz diye taahhüt bitiyor aynı hızı teklif ediyorlar
  • umutlu54 kullanıcısına yanıt
    Pingler önceki adsl ile aynı ama artık video falan izlendiğinde artma yok. Beni en çok rahatlatan da bu zaten.
    Ben geçen sene akk kaldırma olayları için topluluğa katıldığımdan beri TürkNet i takip ediyorum. O zamandan beri 75mbit alabileceğim söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Değerler çok iyi, evinizin dibinde bir yerde saha dolabı var anlaşılan. Üstte arkadaşın dediği gibi 100mbit bile rahat rahat alırsınız. Ağustos öncesi taahhüt bozup türknete geçiş yapsaydınız keşke. Zaten taahhüt bozumundan çıkan ücreti 120 liraya kadar turknet karşılıyordu.

Çok yüksek meblağlarda cayma bedeli istediklerinden geçemedim. 120 tl devede kulak.
    Hattın desteklediği için söyledik ama geçseydin en kötü 75 akksiz kullanacaktın hat değerlerini atıp yukselttirenler de vardı
    Yok, biliyorum o nedenle dediğinizi. Hat değerlerini atıp yükselttirmeyi de denerim şimdi. Bakalım ne cevap verecekler.
    Eski değerlerimi de buldum. Bu telekomdayken olan değerler. Yine fena değil.

TürkNet'e Geçtim Soru Varsa Girin
    bu değerler bile çok iyi müşteri hizmetlerine güncellenmesini isteyerek veya müdürlüğe gidip düzelttirebilirdiniz

maksimum indirme 28 mbps e takıldıysanız adsl2 de olduğunuz için öyle yazıyordu vdsl e geçtiğiniz için şimdi 150 civarı yazıyor

şu anda güncelleyeceklerini zannetmiyorum eski müşteri olsanız belki de
  • TürkNet'e Geçtim Soru Varsa Girin

bende gayet memnunum 43mb geliyor ortlamada keşke 100ü verseler 35mb vae adsl başka firma verirmi verirse zaten faiş fiyatlara sanırımTürkNet'e Geçtim Soru Varsa Girin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozserdar2834 -- 16 Ocak 2018; 20:20:18 >

Önceki değerlerin adsl2 olduğu için öyle olduğunu biliyorum ama modeme gelen değerlere bakarsan 2 mbit yolluyorlar. Kaç kere aradım düzeltilmesi için bir türlü düzeltmediler ben de müdürlükle falan uğraşmak istemedim açıkçası. Yaklaşık 4-5 kere arıza kaydı oluşturdum hiçbiri ile ilgilenilmedi ben de yıldım artık.
  • Önceden 50Mbitti herkes alamadığı için 35 e düşürdüler. Fakat ben destek kaydı açtım bakalım kıyak geçecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woamad

Önceden 50Mbitti herkes alamadığı için 35 e düşürdüler. Fakat ben destek kaydı açtım bakalım kıyak geçecekler mi?

abi ben oluşturdum 35mbe kadar sunuyıoruz dediler başka açıklama yok çözüme ulaşmaz yani twitterdan destek kayıttan yazdım arandım böyle dediler
    TT port ücretlerine zam yaptığı için yeni müşterilere yapa hariç 35mb'den fazla vermiyorlar. Verildiğini görmedim ama şansınızı deneyin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.