Şimdi Ara

TürkNet'e Geçtim Soru Varsa Girin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin değerlerin de gayet iyi ama türknette 60 tl hem telefon hem de internet. ama fiyatı sıkıntı etmiyorsan kesinlikle bu pakette kalabilirsin hatta üzerini de alabilirsin hattın destekler. türk nete geçip sıkıntı yaşayan bir sürü insan var riske atmaya değmez.
  • bende geçmek için başvuru yapayım diyorum ama aktif olarak ttnet ten bildiğin bakır kablo ile 35 mbit vdsl almama rağmen
    başvuru sürecindeki adres sorgulamada bölgenizde bakır kablo olmadığı için işleme devam edilemiyor mesajı alıyorum
  • orochi18 kullanıcısına yanıt
    o açıklama bölgendeki tüm portlar dolu demek. kapatmadan nakil yaptırman gerekli. kapattırırırsan portunu başkasına verirler. artık kim kparsa. sonra alamayabilirsinde.
  • orochi18 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediği gibi ben de kapamadan geçtim herhangi bir sıkıntı yaşamadım, böylesi en iyisi galiba.
  • slm
    ttnet > 100 mbps kullanoyorum.
    1 ay sonra sozlezmem bıtıyor.yenı arayıslar ıcındeyım..
    turknetı aradım 35 mbps yukarı veremeyız dedıler.
    farklı tarıfe yapkı herkez yararlansın..tek fiyat olunca bu durum olusuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 17 Ocak 2018; 21:56:48 >
  • evim 2 katlı adres sorgulamadan sağ sol ve karşı 2 komşunun (müstakil evler) kapı no larını girdiğimde direk 35 mbit alırsınız diyorlar
  • yeni abonelere 35 yukaru vermıyorlar artık..
    demekkı telekomla anlasamıyorlar..
    telekoma gıttıınmı 100 nbps verıyor..farklı operatorlere kısıtlama yapıyorlar her zaman cunku bu 2 yıl once ttnet dısında farklı bir iss gectım 50 mbps yukarı ne yaptımsa 1,5 ay ugrastım acmadılar..musaıt dııl ,50 den yukarı hız yok v.s v.s
    sonra telekoma gıttım dedım telekomdan 100 mbps alacagım hay hay musaıtmı hay hay aksam dı alın yarın acarız dedıler..2 yılı gectı o gun bugundur 100 mbps kullanırım.sozlesme 1 ay onra bıtecek ttnetın
    gecen gun aynı turknetı aradım altyapınız 35 desteklıyor dıyor..dıyorum 100 kullanıyorum zaten...
    yenı abonelere yok malesef..:((
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Anlaşmasına anlaşır da telekom kazıkçı olduğu için adamlar 60 liraya en fazla 35 mbit hız verebiliyor. Telekomun istediği kiralar zamlandı. Çağrı merkezi elemanları cahildir, ekranda gördüğünü kanun kabul eder ne derseniz deyin umursamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Ocak 2018; 19:39:17 >
  • TürkTelekomdan telefon aktif telefon hizmeti alırken Türk.Net'e geçsek eski numaramızı kaybetme riskimiz olur mu? Çünkü internetide aynı zamanda dsmarttan kullanıyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Anlaşmasına anlaşır da telekom kazıkçı olduğu için adamlar 60 liraya en fazla 35 mbit hız verebiliyor. Telekomun istediği kiralar zamlandı. Çağrı merkezi elemanları cahildir, ekranda gördüğünü kanun kabul eder ne derseniz deyin umursamaz

Teknoseyir'e konuk olan yönetici, Türk Telekom yüzünden değil de; aboneye "75 Mbite kadar" bağlantı yapıyoruz, en fazla 73 Mbit alıyor ve sonra bize patlıyor "Neden 75 değil de 73 veriyorsunuz bana" diye. Biz de bu yüzden al arkadaşım herkese 35 Mbit bundan sonra dedik" mealinde bir açıklama getirmişti duruma.
  • Onunla pek alakası yok, işin kılıfı. Esas sorun port maliyetinin artması. Bunu bizzat kendisi de kabul etti 1 mayıs öncesinde adsl için tek fiyat, vdsl için tek fiyat şeklinde port ücretlendirmesi vardı. 1 mayıstan sonra hıza göre ücretlendirmeye geçildi ve bütün ücretler zamlandı. 50 mbit ve üzeri hızlar için port ücreti neredeyse iki katına çıktı. "Neden 35?" sorusunun cevabı aşağıdaki tablo:
    TürkNet'e Geçtim Soru Varsa Girin

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum gerçek sebebi. Ama ortalama bir kullanıcı için 35 Mbit gayet yeterli bir hız. Yeter ki 7/24 stabil olarak bu hızı verebilsinler.
  • İşte onu da veremiyor, millet akşamları 3-5-10 mbit hızlarla sürünüyor. Kayıtları da otomatik olarak kullanıcı kaynaklı deyip kapatıyor, millet de sağlam tesisatını modemini değiştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 18 Ocak 2018; 20:14:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

İşte onu da veremiyor, millet akşamları 3-5-10 mbit hızlarla sürünüyor. Kayıtları da otomatik olarak kullanıcı kaynaklı deyip kapatıyor, millet de sağlam tesisatını modemini değiştiriyor.

aynen katılıyorum..
    1,5 yıl kadar 1 abonelık aldım turknetten 16-32-50 mbps hıza cıktı zamanla..ılk zamanlar her sey superdı..
    fakat gecen yıl gecelerı hıza 3/2 dusurduler gecelerı..
    2 sefer arıza yazdırdım..bır sorun dıyıp kapattılar arızayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

TürkTelekomdan telefon aktif telefon hizmeti alırken Türk.Net'e geçsek eski numaramızı kaybetme riskimiz olur mu? Çünkü internetide aynı zamanda dsmarttan kullanıyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Turk Telekom'da ki numaranı Türknet'e taşıyıp devam edebilirsin. Zaten aynı altyapıyı kullanıyorlar.
  • Şimdi TurkNet' e geçelimmi geçmeyelimmi ? Alt yapım sorgulamada 35 Mbit destek görünüyor. Uzun yıllar TTNET kullandık ama yeni teklifleri hiç iyi değil. Hem teli hemde neti başka yere taşımak istiyorum.
  • Hocam ben taşımaya karar verdim belgeleri kargoladım bile.Hattım 100 mbit destekliyor denemekten zarar gelmez.Öğrenci evinde kullanıyorum hiç bi sıkıntı çıkmadı.Ailemin evini de taşımaya karar verdim.ttnetin müdürlüğe gittim bana 68 tl den aşağı düşmediler 24 mbit 75 gb kota bende deneyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam. Ben TurkTelekom'un sitesinden sorgulattığımda 35 Mbit hız çıktı. Gerçi gerçek anlamda 35 versede bana yeter ama genede kafamda sorun işaretleri var. Sanırım genede geçmek için risk alacağım. Siz TTNET sözleşmeniz bittikten sonramı TurkNet' e başvurdunuz hocam ?
  • Hocam sözleşme 04.02.18 de biticek bitmeden önce başvurdum çünkü zaten sözleşme bozma bedeli çok az çıkıyor son ay olduğu için.
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell deyken GSM de taahutnamenin son ayı TT ye gectim cayma bedeli yoktu.Superonline aradım.Şubat 2018 de taahutname bitiyor.Superonline müşteri hizmetleri taahutname bedeli çıkmayacagını söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.