Valla ben de 2 senedir memnundum bir anda şubat ayında ülke genelinde düşürülmesi tek bir yerde olan yoğunluk gibi gelmedi bana. Sanki masraf çıkartmak için bazı müşterilerin port kira ücretini 50-75-100 yerine 35 e çektiler gibi geldi ve ordan elde ettikleri kar ile döndürdüklerini düşünmedim değil hani 10 tl bile olsa kar kardır milyonca kişiden çok kazandırır. Biz de direkt 35-100 mbps ler ile bu yola koyulmadık 12 hatta belki 14 sene turktelekom kullandık 16 mbps denilip 4 mbps zor geldiği zamanları da biliyorum yani herkes vip başlamadı ama ne yazık ki ağzına 2 sene bal çalıp 3. sene 35 yeter sana gibi olmuyor yani bir de turktelekom ekipleri yok mu burada 100 mbps mi olur anca lüks yerlerde olur diye açıklama yapmaları da güldürücü idi hani hat zayıflamasının 8 lerden 24 lere çıkıp snr nin de aynı oranda kendini koruyup hızın neredeyse 3 e bölünmesi komedi zaten temel baş sebep alt kattaki kişilerin telekomu bırakıp başka firmaya geçmesiydi muhtemelen 2 mizi birden yallah size son port diye taktılar en son porta gelen hız düştü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabist35 -- 9 Haziran 2021; 8:10:21 > |
TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Saçmalığa bakar mısın 30 alan da 100 alan da aynı parayı ödeyecek. Sen bakkaldan 1 ekmek alıp 3 ekmek parası mı verıyorsun? Nefret ediyorum bu ülkenin soygunculara izin veren sisteminden...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla daha uygun fiyata aynı hizmeti telekomdan vs alabilen zaten durmasın gitsin hattını taşısın. Bu isyan niye? Başka ISS ye geçmeniz yasak mı?
Daha uygun fiyata başka iss olsa yine bende geçerim. Şimdi tekrar baktım yok. Diğer arkadaşlar fotoğrafta paylaşmış zaten.
Zamanında nasıl ki telekom yüksek dedi diye geldim turknete geçtim, şu an aldığım hizmetten daha uygun fiyata faydalanacağımı bilsem o firmaya geçerim.
-
Ne sacma bir mantik yurutuyorsunuz. Burda ne hızda kullandiginizin onemi olmadığını gosteriyorlar ki oyle aslinda. İki kisi bi otobuse bindiginde farkli yerde inince farkli ucret odemiyor bunun gibi sistem.
Tbtnet var 😀
quote:
Orijinalden alıntı: EryiğitOguzTbtnet var 😀
Aha bunu ilk defa duydum. Biraz bakiyim. Neyin nesidir bu firma?
-
Donanimhaber sayfalarindan gidin foruma ozel kampanyalari var. Telekom altyapisini kullanan bir iss turknet gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: EryiğitOguzDonanimhaber sayfalarindan gidin foruma ozel kampanyalari var. Telekom altyapisini kullanan bir iss turknet gibi.
Buldum hocam okuyorum. Eğer şikayet sayısı abartılı değilse denerim.
https://forum.donanimhaber.com/tbtnet-telekom-ana-konu--147997475-56
-
Altyapiniz saglamsa sikinti yasamazsiniz degilse butun issler sikintili zaten ozellikle mh olmayan turknet 😀 yan iss lerde bence tek kriter fiyat olmali 100mgbt vdsl 75 fiber 85e hicbir iss yok o yuzden tercih edilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: EryiğitOguzAltyapiniz saglamsa sikinti yasamazsiniz degilse butun issler sikintili zaten ozellikle mh olmayan turknet 😀 yan iss lerde bence tek kriter fiyat olmali 100mgbt vdsl 75 fiber 85e hicbir iss yok o yuzden tercih edilebilir.
Kesinlikle...
Ciddi ciddi bakıyorum valla :)
-
Mail gelmiş 35 mbps'e kadar olan tarifem için 10 lira zam geldi diyor 5 lira daha verirsen 100 mbps veririm altyapın destekliyor diyor.
100 TL / 100 mbps aslında iyi bir ücret ama benim ihtiyacım yok 35 mbps yetiyor 5 lira için kasmaya gerek yok 100 mbps'e geçtim.
Ama altyapısı yetersiz olanlar için kötü bi durum o arkadaşlar da altyapı güçlendirme için başvuru vs. yapmaları lazım yapmışlarsa üzerinde durmaları sürekli sormaları lazım. 16 mbps hız için 95 TL korkunç bir ücret.
-
Bi zam konusu için 2 günde 20 sayfa post atılmış. Keşke her şeye böyle ses çıkarabilsek.
Ayrıca ya yüksek hızlara artı zam yapmak zorunda kalacak Turknet, ya da düşük hız için ayrı bir paket çıkaracak. Maksimum 24mpbs olarak 85-90₺ çıkarmak zorundalar. Çünkü TT bu paketlerde Türknet'ten 7-17₺ daha uygun.
Madem temmuz ayında otomatik geçiş olacak, beklemenin manası yok diyerek dün akşam özgür iletişim 100 paketine geçtim ama alabildiğim max. hız 50 mbit. Hızda dalgalanma ve yüksek ping problemi de var. Paket değişikliği çok yeni olduğu için bekleyeceğim bir süre. Zaten dalgalanma ve ping problemi çözülür diye düşünüyorum ama 50 mbit civarı hız almaya devam edersem, Turknet'te kalmanın bir anlamı yok. Telekom'a geçmek zorunda kalacağım, ilk ay ücretsiz, hoşgeldin hediyesi vs. ile birlikte ayda 10 lira fark ediyor. Taahhütlü maahhütlü fiyat sabit en azından.
Turknet'e üye olurken "80 mbit ve üstü hızları rahatlıkla destekler altyapınız" denmişti.
muhtemelen çoğu kişi bu tür sorunlar yaşayacak ve destek talepleri ve arıza kayıtlarında patlama yaşanacak neylerine güvenerek tek paket yaptılar şaşırıyorum halen :D
-
Beyoğluna bağlı bir ilçede gigafiber olmaması üzücü. 2021 planları içerisinde yokmuş. :(
İstanbul beyoğlu gibi bir yer için yakışmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ki kendi adıma konuşayım kopma bağlantı sorunları ve alt yapı sorunları çok olmaya başladı ve üstüne zam geldi. :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, maalesef tek fiyat üzerinden 99.90 TL'ye hizmet veriyoruz. -
Merhaba, arkadaşını getir kampanyamızdan yararlandığınızda paket ücreti kadar indirim tanımlanacağı için faturalandırma yapılmayacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X